Evı olmayan bır çocukla evlenıp kıraya çıkmak mantıklımı bu devırde? Flörtümün evı yok evlenırsek Kıraya cıkıcaz. ılerde maddı sıkıntı yaşayıp ayrılmaktan korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılEvlenilir neden evlenilmesin ki
037 Yorumla- 1 yıl
Abi ne gerek vardı böyle bi yoruma iniyorum iniyorum boş bi paragraf sonu da yok sjskdkdkdkfk
- 1 yıl
Bembeyaz bir sayfa açtım kendime 😂😂
Ah ben bir bilsem ne olduğunu sitede sorun mu ne anlamadım 😳 - 1 yıl
Bir an sorunu çözmeye bak lütfen sjsjsjxkdj 🤦♀️😂
- 1 yıl
Once*
- 1 yıl
Mübarek nur indi telefonun ekranına 😂😂
- 1 yıl
komik misin sen kuzum
- 1 yıl
Biraz öyle oldu sanki 😂😂
- 1 yıl
Ama bunu ben yapmadım ki alta yazılar geliyor daha sonra ektan bembeyaz oluyor anlamadım ki ve bu gün bir kaç yoruma daha denk geldim böyle onlardada aynı
- 1 yıl
Sistemde problem var galiba
- 1 yıl
Hesabından cıkıs yap ve sonra tekrar giriş yap belki düzelir çünkü çok fazla yer kaplıyo bi an ülke degişiyorum sandım sjsjskdkd
- 1 yıl
@Hilalkoyuncu
Birde öyle deneyim doğru diyorsun - 1 yıl
Umarım düzelir ☺️
- 1 yıl
@Hilalkoyuncu
Şimdi girdim bakalım nasıl olcak
Bu arada çok sağol güzel dileklerin için 😊🙏🏽 - 1 yıl
Rica ederim ne demek sağlıklı mutlu günler diliyorum. İyi akşamlar ☺️🥰
- 1 yıl
Teşekkür ediyorum çok naziksin
sana da sağlık ve esenlik dilerim mutlu ve huzur dolu bir akşam geçirmen ümidiyle her şey gönlünce olsun 🙏🏽🥰 - 1 yıl
Coooookk tesekkur ederimmm ☺️
- 1 yıl
Rica ederim çok mersi 😊🙏🏽
- 1 yıl
@Hilalkoyuncu avukatı varmış dkfkrkfkkdt
- 1 yıl
Kime diyo bu?
- 1 yıl
@esratheyargımachine kimin avukati
- 1 yıl
Bir bilsem anlamadım ki kanka
- 1 yıl
Bi de engellemiş beni
- 1 yıl
@Hilalkoyuncu
Vallahi doğru teşhis koydun 😂😂🤣🤣 - 1 yıl
Ben bu milleti anlamıyorum ya ne çekip gelmiş bunlar bu akşam😡
- 1 yıl
😂😂😂😂
- 1 yıl
Herhalde aşık sana baksana peşini bırakmıyorrr sjsjxjxkdkfkv
- 1 yıl
@Hilalkoyuncu
Haklısın ya ne diye stres yapıyorsam 😊👍🏽 - 1 yıl
Allah belanı vermesin açtım bitmiyor dedim noluyo
- 1 yıl
@kırmızırujlukızzzz
Ya benle alakalı bir şey değil sistemde sanırım sorun başkalarında da oldu bu durum ama ne olduğunu bir türlü anlayamadım 🤷🏽 - 1 yıl
@kırmızırujlukızzzz
Ve bende senin gibi şaşkınlık içinde kaldım 🙄 - 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Abi sen ne yaşıyorsun?
- 1 yıl
- 1 yıl
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBu mantık ile mantıklı bir davranış değil gibi görünüyor. Önceliğinizin ne olduğunu biliyor musunuz? Ev mi? Sevgi saygı ve kaliteli bir birliktelik mi? Eğer ev olmadan kaliteli bir birliktelik olmayacağına inanıyorsanız üzgünüm ancak bu sizin kişisel ön yargınız. Hiçbir şeyimin olmadığı zamanlarda bile harika birliktelikler yaşadım. Şimdiye maddiyatımın onda biri olmamasına rağmen yaşamsal değer açısından çok daha iyi anlar oldu. Maddiyattan dolayı bu tarz bir yargınız olduğu müddetçe de anlaşabilirsiniz gibi görünmüyor.
10 Yorumla
Hanımefendi çalışmayı düşünmüyormuş :d
Bu devirde nasıl gecineceksiniz. Senden zaten olmaz. Zora gelemediğin o kadar belli ki kanka
Babanın iki tane evi mi vardı awq
boş ver, ayrılın siz, senden olmaz. Bize çalışır kazanır beraber her şeyi hallederiz diyen kızlar lazım, her şey ayağıma gelsinciler annelerinin yanında turşu dizebilir
03 Yorumla
Soran1 yılÇocuk olduktan sonra nası olcak? Kadunlar herseyın ılerısını düşünür
- 1 yıl
Eğer sadece aylık yaşarsanız, çocuk olduğunda da zorlanırsınız. Birikim yapacaksiniz bu dönemler için.
Saçma saçma düğün yapmayacaksiniz mesela, gidin güzel bir otelde 1 hafta tatil yapıp gelin çok daha iyi olur.
Merve'nin kocası bunu almış, gizemin kocası onu şuraya götürmüş diye erkeğine sürekli psikolojik baskı yapmadan maddi yönden kendinizi tutumlu bir şekilde düşünerek hareket edersen, çocuk falan sorun olmaz.
1 yılEvlilikte maddiyat her şeydir. Ha çok yüksek maaşlı bir işte çalışıyordur orasını bilemem. Benim bir tanıdığım 200 bin üzeri alıyor ve kirada yaşıyor pek de sıkıntı çekmiyor. Ama insanın kendi evi olmalı ya mesela ben evlenmesem bile kendi evim olsun isterim kirayla uğraşmak istemem.
01 Yorumla
Soran1 yılKıralar çok yüksek kuzu ya :/
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
48Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılsizin kararınız bence
00 Yorumla
1 yılEvlen cano evlen beraber geçinip gidersiniz
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 349 cevap paylaştı.
1 yılİnsanoğlu ne garip yıl olmuş 2024 hala daha mutluluğu huzuru para da aramakta inat ediyor.
Yaşamadığı şeyleri yaşayınca mutlu olacağı kanısına kendini o kadar alıştırmış ki başkası yalan gibi geliyor.
Kirada cocuk büyüten aileler acaba nasıl birbirine güvendi de sizleri büyüttü.
Zannedersiniz ki yer yüzünde herkes evlenmeden ev sahibi oldu da öyle evlendi.
Evlenince hiç sıkıntı yaşamadı.
Ne ile neyi satın almak istiyoruz.
Sonrada insanlar evlenmekten neden çekiyor.
İnsan güvenmediği biri ile hayat kurmak istememesi sizcede normal değil mi?
Maddiyat elbette önemli ama bunu pişirip pişirip masaya koyulması hiç düşündünüz mü güvenini ne derece sarsar.32 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim.
Yaşanılan , tecrübeler , görünenler bunlar.
Gerçi yazsak veya söylesek değişen hiçbir şey yok.
Biz söyleyip , yazdığımız ile kalıyoruz.
Buna göre karar vermek mantıklı değil. Önemli olan ödeme ve harcama gücü. Eğer kirayı rahatlıkla ödeyebiliyorsa, harcamalarda sorun yaşamıyorsa, hatta birikim ve yatırım da yapabiliyorsa bir süre kirada olması sorun olmaz.
Fakat geliri ya da kazancı kira ödeme konusunda bile sorun olacaksa evliliğin getireceği masraflari ve ilave ya da beklenmeyen haracamaların nasıl karşılanacağı şüpheli olur.
İyi düşunmelisin.
61 Yorumla- 1 yıl
👏🏻
1 yılEvi olmayan erkekle evlenilmez olsaydı % 60-70 iniz evde kalırdı. Memleketin durumundan bi habersin sanirim. Birlikte çalışır birlikte mUcadele edersiniz, her şey zamanla olur. Evlenmeden önce.. evlilik isteyen taraflardan evi olması gereken erkektir. Nerede yazıyor bu kural? ?
30 YorumlaYaa kafayı mı yediniz ya herkesin evi olmak zorunda mı evi olan istiyorsan 40yasinda birini ara insanlar iş bulamıyor siz ev derdine düşmüşsünüz bir ev kaç yılda alınıyor diye düşündün mü acaba seni seven değer veren birisiyse bir daha bulabileceğine emin misin öyle birini ona göre düşün
33 Yorumla- 1 yıl
1 yılbu sana kalmış bir durum , ayrıca şu da öenmli altın falan gelir mi? gelirse iyi onu bodurur kredi çeker ödersiniz. İlla ki büyük bir yer olacak değil.
ilk 1+1 ev alın sonra çocuk falan olacak olursa satıp 2+1 alırsınız. gerisine sonra bakarsınız.
Hadi diyelim bunların hiç biri yok , o zaman her türlü kiraya çıkacaksın ama geliri çok iyi değil ve sen ben çalışmam dersen baştan girme.
00 Yorumla
1 yılBu zamanda kaç kisinin evi var?
Kaçımız babasi evlenmeden once aldı?
Bazi seyler birlikte insa edilir.
Bu kafayla evlilik olmaz tabi ki evi olsaydı daha iyi olurdu ama ev bir sart degil.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEv araba filan boş karakter sahibi olsun herkesin ev almaya gücü yok benimde evim yok arabam yok ama mutluyum 55 bin TL maaş alıyorum esimide çalıştırmıyor um zaten uygun değil kadinin çalışması o ev işi yaparak en büyük ikramını yapıyor bana ben ona kıyamam
14 Yorumla- 1 yıl
Neden uygun olmasın? İnşaaatlarda erkeklerden çok daha iyi kaynak yapanlar var
Cevap sahibi1 yılÇok derin bı konu var kardeşim senin fikrinede saygı duyuyorum
Cevap sahibi1 yıl@çilek82 teşekkür ederim.
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHiç bir şey olmaz neden bu kadar korkuyorsun ki?
Evlilik kurumuna ikiniz beraber sahip çıkacaksınız. Tek taraflı olmaz ki Sende çalışırsın geçinirsiniz gül gibi.
Belki çocuğun durumu daha iyidir, senin çalışmanada gerek kalmaz.
02 Yorumla
Soran1 yılBende çalışayımda çocuk olduğunda nolcak? Bakacak kımse de yok. kaldıkı ben çocuğumu kendim büyütmek istiyorum..
- 1 yıl
Elbette o durumda çalışamazsın ama geçinirsiniz ya çocuğun düzgün bir işi olsun tamam.
Noldu ya birden zora gelince koy veriyorsunuz hemen tatlı su feministleri. Hani eşitlik? Senin evin var mı, o zaman beraber çalışıp beraber edinin. O zaman tadı daha güzel olur.
28 Yorumla- 1 yıl
Ev işine gelince kadın yapsın ama
- 1 yıl
Erkek çalışsın kadın eviyle ilgilensin. Bizim istediğimiz bu. Bu kadar basit. Kimse gidip sizden dışarıda orada burada başkalarının himayesinde çalışın demiyor. Evinizle çocuğunuzla ilgilenin istiyoruz. Ama illa çalışacağız diyorsunuz. Ev çocuk bizi sarmıyor diyorsunuz. Madem öyle işte böyle
- 1 yıl
Erkekler de ev işi yapmak zorunda
- 1 yıl
Ne alaka?
- 1 yıl
Yapmayan tembeller var.
1 yılKısaca evi olmayanla evlenilir mi diye de sorabilirdin. Olsa iyi olurdu. Ama düzgün ve sürekli bir işi varsa vede sorumluluk sahibi biriyse ev sonradan da olur
03 Yorumla
Soran1 yılÇalışkan ve sorumluluk sahıbı kendısı ama ev kıraları da çok yüksek. bende ömür boyu çalışacak degılım
- 1 yıl
evlilik dediğin birkaç gün değilki. bugün olmaz yarın alınır. hem ben düzgün ve sürekli bir iş şart dedim. Çalışkan ve sorumluluk sahibi gibi meziyetler gerekli demedim.
yani tavrın hoş gözükmese de hayattan beklentilerini yüksek tutman akıllıca
Soran1 yılHayattan beklentim yüksek değil sadece gecım sıkıntısı yaşamak istemiyorum çünkü huzur kalmıyor evde.. benım amacım o huzurun devamlılığı
1 yılÇalışma hayatı 3 senenin üzerinde ise ve bu süre zarfında bir birikmişi yoksa o zaman tereddüt etmelisin çünkü bekarken parayı savuran kişi evlendiğinizde de sıkıntı yaşamanıza sebep olur zaten para biriktiren birisi ise evlenince de birlikte çalışır bir ev almaya çalışırsınız
22 Yorumla- 1 yıl
Parayı kadın tutar der Annem...
Bu düşüncedeysen senin için mantıklı değil ben aşık olduğum kişiyle könürlükte bile mutlu olurum ama böyle düşünüyorum diyede minimal yaşamam gücümün yettiği kadar çalışırım
00 Yorumla
1 yılEvli olmayan flörtle evlenip demek yerine sevgilimle evlenip kiraya çıkmak ifadesi daha doğru olurdu.
Acaba evli olan başka bir flörtünüz daha mı var?00 Yorumla
1 yılYa sevgilin bile değil ki bu insan flört diyorsun muhtemelen evlenmeyeceksiniz bu ne garanticilik
00 Yorumla
1 yılBu devirde kimin evi var ki? Senin de yok zaten yani açlıktan ölecek değilsiniz ikinizin de işi varsa tabii
00 Yorumla
1 yılKorkmakta haklısın , sıkıntı değil sıkıntının Allah'ını yaşarsınız hele bir de çocuk olunca off düşünmek bile fena 😐
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılYok ben evlenmezdim benim ailemin var eşimin de olmalı geniş bı evi en az 160m2 falan 80m2lerde de yaşayamam
08 Yorumla- 1 yıl
Ailenin var senin yok ama... Neden karşındakinin olsun istiyorsun?
- 1 yıl
Öğrenci olduğum için yok 18de ev alamam çünkü. İleride benim de olur
- 1 yıl
Ayrıca mesleği ne olursa olsun sen bı kızı babasından daha aşağıda standartlarda yasatamazsin
- 1 yıl
O zaman kendisi o*** sura o*** sura uyuyacağına çalışsın kendi istediği standardı yakalasın
- 1 yıl
@Frankenstein16 sanane olm yakalamak zorunda mı kız haklı
- 1 yıl
@Nâmecnun yakalamak zorunda değilse kocası ne getiriyorsa onu yer itaat eder
- 1 yıl
@Frankenstein16 kız evli mi de kocası ne getirirse itaat eder diyorsun, neyin kafası bu evlenmeden önce istediği birini seçme hakkı var , her fakir olan karakterli ahlaklı ve merhametli olmuyor, ayrıca kimse baba evindeki rahatlıktan çıkıp hayat savaşı vermek zorunda değil sırf yabancı bir erkek için
- 1 yıl
@Nâmecnun hayat zor, yabancı bir erkek için değil, savaşı kendisi için verecek
Para & Ekonomi konusunda 430 cevap paylaştı. Bu zamanda normal maaşla ev almanında imkansız olduğunu herkes bilir ya aileden kalmış olacak ya da illegal iş yapıyor olacak ev almak için...
00 YorumlaBu devirde kirada yaşamak çok zor inşallah Allah size ev almayı nasıp eder
10 YorumlaAynen evi arabası düzenli geliri olmayan kızla niye evleneyim?
00 Yorumla
1 yılHele bir o aşamaya gelin de ondan sonra sor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİpsiz sapsız işsiz güçsüzse mantıksız
aklı başında işi gücü yerinde efendi bir arkadaşımızsın mantıklı tabi niye mantıklı olmasın02 Yorumla
Soran1 yılAklı başında çalışkan efendi sorumluluk sahıbı bırı ama kıralar almış başını gidiyor hangısıne gücü yetecek :/
Cevap sahibi1 yılAklı başındadan kastımız o işte, aklı başında adam bi şekilde üstesinden gelir, sen çok lüks şatafatlı hayat istiyorsan o başka bişey tabiki.
1 yılGüzelsen zengin koca bul. Hayata bir kere geliyorsun.
03 Yorumla- 1 yıl
@Maviigunlerr ben neler yaşıyorum
- 1 yıl
@OnuRBaRAN01 ne?
- 1 yıl
Dinler misin sahiden
maddi sıkıntıya gelemem diyorsan direk zengin evi arabası parası olan birine bak
00 YorumlaBu tamamen senin bileceğin bir iş ne desek bos. Çünkü son kararı sen vereceksin
00 Yorumla
1 yılEğer düşünüyorsan Hayatının hatasını yapmak üzeresin girl
00 YorumlaFlörtle evlenirsen kiralık evden önce çok başka sebepler bulursun ayrılmak için
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSen al ev. Biz erkekler neden evi olmayan kadınla evleniyoruz?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNiye o senin uşağan mı sna ömür boyu maddiyat garantisi versin
umarım senden ayrılır
30 YorumlaBu devirde ev sahibi kaç kişi var? Bu dşüncede isen sakın evlenme.
10 YorumlaEğer merhamet li sadık ve gerçekten seven biriyse evet diğer eksikler birlikte giderilir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvi olanla da evlensen geçim sıkıntısı çekmemek garanti değil maalesef bu devirde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHer evlenenin evi yok zaten dugunde batiriyorsunuz bari evi sorun etmeyin
00 Yorumla
1 yılFakir erkekle evlenmeyin
10 YorumlaÇok ilginç. Evlendirme dairesi yerine tapu kadastro önüne git hepsi potansiyel kocan olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmeden ayni evde yasamanizi tavsiye etmem.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 326 cevap paylaştı.
s 1 yılKanka evi yoksa sen alsana o zaman
30 Yorumla Paraya değer vereceksen evlenme zaten
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞu dişilerin yorumlarını gördükçe türk kızından uzak duracaksın aga en iyisi yabancı hatun
02 Yorumla- 1 yıl
Özbeklerlerle evlenebilirsin onlar sakin oluyormuş
Soran1 yılOnlar kaşar oluyor çoğu. hepsı esını aldatıyor o yüzden sakın uslu görünüyorlar. arkadan ıs cevırıyolar çünkü
1 yılHuzur olmadıktan sonra evin olsa da boş.
01 Yorumla
Soran1 yılOrası öyle ama gecım sıkıntısı buzursuzlık getirmez mi
1 yılGayet normal bir durum sorun ne
05 Yorumla
Soran1 yılTek kısının maaşıyla nası gecıncez? Bende çalışsam farket çocuk oldu o zaman nolck
- 1 yıl
Evde duracaksın çocuğuna bakacaksın tabiki kadın hem dışarda hem evde çalışmamalı çalışamaz biz köle değiliz biz robot değiliz madem öyle o zaman erkekte evde iş görecek
Soran1 yılBende aynı düşünüyorum ama nasıl gecınecegız
- 1 yıl
Erkeklere nasıl evlerine hanım ve iyi bir anne arıyorlarsa kendileride adam olmaları şart yani bir şekilde sana ve çocuklarınıza sahip çıkması lazım hayat böyle roller de bu şekilde
Soran1 yılKesınlıkle aynı düşüncedeyim umarım öyle olur
1 yılYa bu ne saçma bir soru
10 Yorumla
1 yılYani şuanda herkesinde evi yok ama
10 Yorumla
1 yılGünümüzde herkesin evi mi var
00 YorumlaHerkes ev sahibi olacak diye bir kural yok
00 YorumlaKiraları bölüşün o zaman okey
00 Yorumla
1 yılBu devirde kirada yaşamak akıl kârı değil.
02 Yorumla- 1 yıl
ev almak için krediye girip kat ve kat fazla ödemek akıl kârı dhdhf
- 1 yıl
Ben peşin verebilecek durumdayım ama kredi de olsa kendi evine ödemek insanı mutlu eder; diğer türlü nereye kadar ödeyeceksin? Birde canı sıkıldı diye ”evimden çık” derse ev sahibi ayrı sıkıntı olur. Yeni ev bulmak, yeni düzen kurmak, yeni eve uygun eşyalar almak vs. bir ton iş..
Maddi sıkıntı = tartışma demek00 YorumlaBununla mı uğraşılır bırak
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılO zaman evlenmemeni tavsiye ederim
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 354 cevap paylaştı.
1 yılKendin ev alarak çocukla evlen
00 Yorumla Maddi sıkıntı çekmeyip de ayrılırsın
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 619 cevap paylaştı.
1 yılEvlenen herkesin evi yok merak etme
00 Yorumla Maddi sıkıntıda ayrılacak biriysen evlenme
10 YorumlaOnce ne icin evleniyosun onu bi düşün.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsen neden calısmıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla zor bi karar ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSokakta kalırsnz
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi