Hayatımda kimse yok ama evimi dizmek istiyorum evlenmeye de niyetim var eşyalar daha fazla pahalı olmadan alıp evime yerleştirmek istiyorum fakat sonra evleneceğim kız sorun çıkartır mı bilmiyorum sizce mantıklı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence evlensen de evlenmesen de ev ve eşya al, sonuçta bekar olsan da bir evde yaşamak zorundasın, o yüzden ev almak ve eşya dizmek mantıklı ve gerekli.
https://www.youtube.com/embed/OJzXSPiDLVk
Mümkünse ABD'de ev ya da arazi al, bildiğim kadatıyla orada ev falan alırsan oturum izni veriyorlar.
Ama bunu söylememin esas nedeni Türkiye'de Rezerv alan yasası ile evini elinden alıp saçma sapan bir yerde sana ev verebiliyorlar, yani senin evinin bulunduğu yerin değerinin çok altında bir yerde, hatta Ümit Özdağ'ın bu konuyu açıklayan bir videosu var onu göndereyim, ona göre hareket et.
Bu Abd'de ki durumu bir araştır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Nişanlanmadan evinizi dizmek, kişisel tercihlerinize ve yaşam koşullarınıza bağlı olarak değişebilir. İşte bu kararı değerlendirmenize yardımcı olabilecek bazı noktalar:
1. İlişkinizin Durumu: İlişkiniz sağlam ve geleceğe yönelik bir plan içeriyorsa, evinizi dizmek mantıklı olabilir. Ancak, ilişkinizin belirsiz olduğu durumlarda bu adımı atmak riskli olabilir.
2. Finansal Durum: Ev dizmek genellikle maliyetli bir süreçtir. Bütçenizi zorlamayacak şekilde hareket etmek önemlidir. Eğer maddi durumunuz iyi ise, evinizi dizmek keyifli bir deneyim olabilir.
3. Geçici veya Kalıcı Olması: Eğer evinizde uzun süre kalmayı planlıyorsanız, dizayn etmek mantıklı olabilir. Ancak, geçici bir yer ise, fazla harcama yapmaktan kaçınmak daha iyi olabilir.
4. Kişisel Tercihler: Kendi yaşam alanınızı oluşturmak ve kişisel tarzınızı yansıtmak istiyorsanız, nişanlılık durumu beklemeden evinizi dizmek keyifli bir süreç olabilir.
5. Nişanlılık Süreci: Nişanlandığınızda, birlikte yaşayacağınız bir ev düzeni oluşturmayı planlıyorsanız, bu süreci birlikte yönetmek, ikinizin de zevklerini yansıtacak bir alan yaratmanızı sağlayabilir.
Sonuç olarak, bu karar sizin kişisel durumunuza ve ilişki dinamiklerinize bağlıdır. İyi düşünerek ve iletişim kurarak en doğru kararı verebilirsiniz.😊👍🏻✋🏻
13 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür gayet güzel anlamışsınız
Soran1 yılAnlatmışsınız
1 yılNerde yaşıyorsun
121 Yorumla
Soran1 yılNe alaka ki
- 1 yıl
Merak
Soran1 yılSorumun cevabını verebilir misiniz?
Soran1 yılİstanbul'da yaşıyorum
- 1 yıl
Eşya dizme yatırım yap altın vs.
Soran1 yılHim sen nerde yaşıyorsun
- 1 yıl
Manisa çok uzak
Soran1 yılAnladım ama çok uzak değil 450 kilometre yasin kaç
- 1 yıl
22
Soran1 yılKapalı mısın
- 1 yıl
Hayır değilim açık giyiniyorum ve bakire değilim erkeklerin korkulu rüyası amxkckc
Soran1 yıl🤣🤣🤣🤣haklısın
Soran1 yılGüzel misin kız
- 1 yıl
Evet yani ortalamayım ama özgüvenli ve neşeliyim
- 1 yıl
Vakit geçirmek derken?
- 1 yıl
Var ilişki düşünmediğim ya da kankam olmayan biriyle yapmayacağım şeyler
Soran1 yılNe dersin
- 1 yıl
Ayyy kız kendini pazarlamışsın resmen tövbe tövbe yaa
- 1 yıl
@öylesinebirkızzzbu daha yazmıştı kendi yorumlarını kaldırmış beyfendi
- 1 yıl
Erkekler hep böyle bacım
Soran1 yılHop ben kaldırmadım yorumları
1 yılMantıksız ve yanlış. Sen o eşyaları alacaksın. Sonra o eşyalar eskiyecek zaten. Ayrıca evlenceğin kişi yeni ister. Bir kere evleniyorum. Almışken yeni alalım der. Ayrıca ev düzmek yerine. Kiracı bulup, kira parasını biriktirmek, gelecek için yatırımdır. Eşya almak yatırım sayılmaz
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
82
Cevap
35Cevap
1 yılBence altın al. Evlenince beraber seçersiniz her şeyi.
30 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 1 yılmantıklıdır evet
10 Yorumla Bence sen çok iyi bir adamsın.
Ama yapma etme, düşme bu hataya.
Paranı biriktir, yatırım yap. Bir gün evlenmek gibi bir gaflette bulunursan, alım gücünüâ korumuş olursun.
Unutma ki bir eve bir kadın girdiğinde, seçimleri ve düzeni de onunla beraber girer.
04 Yorumla
Soran1 yılEvet çok şükür iyi adamım ama napayim abi içimden geliyor evlenmek gerçekten
Soran1 yılKendimi tutamıyorum evlenmek istiyorum
- 1 yıl
O zaman eşya konusuna değil, doğru kişiyi seçmeye odaklan bence. Bunu başardığında, yuvanızı birlikte kurmak çok keyifli olabilir.
her şey gönlünce olsun (;
Soran1 yılAllah razı olsun inşallah
Gizli Üye(36-45)1 yılBence altına koy parani. İlerde sevdiğin kadın geldiğinde beraber halledersiniz. Benim eşim öyle yapmıştı. Bende aynısını yapmıştım çeyiz almamıştım sadece altın koymuştum evleneceğine yakın eşimle aldık nevresim takımlarını yatak odasını tencere tavayı.
10 Yorumla
1 yılYooo bence iyi yapıyorsun erkeklerin 90% karı kız ile keyif çatıyor sonra yaş gelip geçincede param yok karılar sadece paraya bakıyor diye kenarda ağlıyorlar yani sen gayet mantıklı davranıyorsun helal olsun sana şaşırırım açıkçası çünkü çoğu erkekte bu zeka yok
01 Yorumla- 1 yıl
Şaşırdım*
Gizli Üye(25-29)1 yılMisal ben kendi eşyalarımı kafamda planladım kullanim kolayligima zevkime göre biri hazir esyalar dese kimle evlencekti de baska kizin sectigi esyalari bana kakaliyo der istemezdim çünkü ayni şekilde eski nişanlısinin sectigi altinlari ayrilinca yenisine takmak isteyen birini gördüm 😏
015 Yorumla
Soran1 yılBen altından bahsetmiyorum ki normal ev eşyaları kendi zevkime göre alsam diyorum daha sonra evleneceğim kız sıkıntı çıkartır mı
Cevap sahibi1 yılBen çıkarırdım beğenmedigim hicbir seyi istemem hem o evde kadin daha çok vakit gecircek erkekler zevksiz oluyolar 😂 bunu deyip eve kahverengi koltuk takimi seçmem sbwjxjsj şimdiki aklım olsa bordo seçerdim
Soran1 yılBen çok zevkliyim kız her türlü beğenir bence
Cevap sahibi1 yılBegenmesse de yenilerini alirsin sanki hemen evleniyon yillar içinde eskir onlar
Soran1 yılYani almsam daha iyi mi diyorsun
Cevap sahibi1 yılEvde yasiycaksan al yoksa alma
Soran1 yılEvim var ailemle yaşıyorum
Cevap sahibi1 yılAy sen niye ev diziyosun madem nere koycan o eşyaları
Soran1 yılAyrı evim var diyorum ya
Cevap sahibi1 yılBombos durcak mi esyalari koysan sacma olur boş ver zaten esyalarda zamlaniyo altinda dolarda artiyo ondan almamak en güzeli
Soran1 yılKendim geçerim ya evlenene kadar zaten ailemin tam karşısında ayni binada evlenene kadar biraz yalnız yaşamak benim de hakkım
Cevap sahibi1 yılAyni bina mi geçmiş olsun kardesim evliliginde olacak olanlar için 🙂
Soran1 yılNeden ne olacak ki
Cevap sahibi1 yılYaşayıp görceksin annem misal asla bizleri yakininda istemiyo evlenince çünkü yaşadı ve gordu dedemlerle karşılikli evlerdeydik ve hersey basta guzelken sonunda b*ka sardı en güzeli yeni aile kurmusken başka yerde olmak
Soran1 yılAnladım haklısın da daire alırken paramız anca ona yetti zaten ilerde inşallah imkanım olsa daha iyi eve geçerim rabbim izin verirse
Gizli Üye(30-35)1 yılBu konuda cogu kiz sorun çıkarır. Yuvayi dişi kus yapar misali esyalari, dekorasyonu kiz kendisi yapmak, secmek ister. O evde daha cok o yasayacak. Hele ki ev hanimiysa vaktini orada gecirecek. Esyalari kendi konforuna gore, temizligi kolay seyler secmek ister. Cogu kizin hayalinde evin dosemesi hazirdir zaten. Sunlari sunlari alirim vs diye. Sen o parayi altin, doviz vs yap, kenara koy. Evlenecegin zaman hem paran deger kaybetmez hemde o zaman kiz zevkine gore secmis olur.
00 Yorumlabence bro sorun cıkartabilir. de ortada kız yok. o yüzden en mantıklısı bence genel gecer seyleri alman. ev esyasıdır. mikrodalga fırın. tv. gibi. ama perde misal anandan eski püskü şeyleri al tak. halıda ucuz yollu yolluklarla hallet.
08 Yorumla
Soran1 yılEski pusku olmaz ya ben en azından kızı bulana kadar tek ve bekar evimde yaşamak istiyorum da ailem izin vermiyor zaten oğlum sen kadınsız napacaksin diyorlar evde
Soran1 yılBekarligin tadını çıkarmak istiyorum
Soran1 yılYok iliski değil kafama göre takılmak istiyorum
1 yılBirisi evi hazırlasa benim hoşuma giderdi bana masraf kalmadı diye 🥲 ama beğenmez muhtemelen kendi zevkine göre dekore etmek ister
10 Yorumla
1 yılAnlayışlı birine denk gelirsen ve zevkli isen kabul eder bende eşimin zevki ile hazırladığı bir eve geldim her şey o kadar güzel mimarla yapılmıştı boşuna değiştirmenin bir manası yoktu 😉
01 Yorumla
Soran1 yılYani öyle
Bir kaç yıl önce mantıklıydı. Çünkü depoda bekletiliyordu alinan ama şimdi mağazadan alınmasi isteniyor. Alıp nere koyalım gereksiz. Birde 5 yıl sonra birini buldugunda senin aldiklarini begenmeme ihtimali de var.
00 Yorumla
1 yılOrtak alınacak eşyaları alabilirsin. Fakat bazı eşyaları kadın beğenmeyebilir de. Bunu yapacağına, para biriktir, onu büyütmeye odaklan yine her türlü sen kazançlı olacaksın.
11 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı
1 yılEv almak mantıklı ama eşyaları karın kabul etmeyebilir ben kendi evime kendim birşeyler almak isterim
01 Yorumla
Soran1 yılAnladım da çok şükür evim var zaten biraz kendi evimde yalnız zaman geçirmek istiyorum sonra evleneceğim istiyorum
Kendi bekar evin varsa uygunundan alip kullanabilirsin. Durumun el verdigi takdirde hicbir kadin esyayi kullanilmis istemez en iyisi altin vs birikim yapmak
00 Yorumla
1 yılAl diz ne olacak evlenmezsen bile kendin yaşarsın. Daha evleneceğin kızı bulacaksın da evleneceksin de ohoooo sen şimdiden düzenini kur bence 😅
05 Yorumla
Soran1 yılKız vardı aslında da aramız açıldı nasıl düzeltecem bilmiyorum
- 1 yıl
Kızı bilmem de şöyle de yapabilirsin mesela eşyaları alırsın ama mağazada durur, diyelim bir 10 yıl sonra evlendin üstüne biraz daha katıp yeni modeli alabilirsin anlaşırsanız. Bir arkadaşımın eşi öyle yapmıştı ama beyaz eşyalar içindi galiba tam bilmiyorum
Soran1 yılMantıklı imiş ya
- 1 yıl
Tam da bilmiyorum yanlış bilgi olmasın. Arkadaşım öyle bir şeyler demişti, seneler önce aldığı için uyguna gelmiş falan
Soran1 yılAnladım
Beyaz esyani alabilirsin ama mobilya felan sorun çıkar tabikide onun yerine altına yatırım yap oda pahalaniyo nasıl olsa
01 Yorumla
Soran1 yılHim mantıklı
Ev dizmek yerine ev sahibi olman daha güzel olurdu. 😄 Kızların hayali evini kendisinin tercihleriyle dizayn edilmesidir.
03 Yorumla
Soran1 yılEvim var çok şükür
Soran1 yılYa onu da yapıyorum ama artık sıkıldım biraz kendi başıma yasamak istiyorum kendi evimi kendim dizmek istiyorum
1 yılTek başına o evde yaşamaya baslıcaksan evet mantıklı ama evlendiğinde eşyaları en azından bazılarını yenilemek durumunda kalabilirsin eşin beğenmeyebilir
00 Yorumla
1 yılMantıksız eşin beğenmeyeblir onla beraber seçmek en mantıklısı
19 Yorumla
Soran1 yılYa evlenemezsem 🤣🤣çok gecikirde
Soran1 yılGecikirse
- 1 yıl
O da nasip işi eve gelen eş beğenmezse napıcaksın iki kere mi alacaksın😂😂
Soran1 yılO zaman evlenmiyeyim ya
Soran1 yılŞimdiden beni strese soktun
- 1 yıl
Mobilya almak yerine altına dolara yatırım yap parasını biriktir
Soran1 yılBiriktirdik şu ana kadar çok şükür kız bulamıyorum kısmet olmuyor
- 1 yıl
O da olur demekki daha zamanı var
Soran1 yılİnşallah
1 yılOrtak kullanılacağı için mantıklı değil bir de modası da geçebiliyor. Onun yerine para biriktirilebilir tabiki tl olarak değil
00 Yorumla
1 yılEn iyi seçenek bu devirde faize yatırmak ama ben öyle istemiyorum dersen ya altına ya da daire ye (ev dizmeye) yatırabilirsin
00 Yorumla
1 yılhayır tabikide değil belki evleneceğin insan beğenmicek ev almak mantıklı ama eşya mantıklı olmaz
05 Yorumla
- 1 yıl
o zaman bence dizme eşya alma sonuçta her yıl moda değişiyor
Soran1 yılDeğişsin ne olacak ki
- 1 yıl
ya belki kız beğenmez herkesin zevkide farklıdır her kız herseyi gönlünce olsun ister
Soran1 yılHaklısın ben biraz bekar kalayım istiyirum evimde sonuçta hemen evlilik olmayacak birbirimizi tanıyana kadar
Gizli Üye(30-35)1 yılBeyaz eşya alabilirsin bence ama ev eşyalarını birlikte beğenip almalısınız. Pahalansın yapacak bişey yok. Eşya alacak paranız varsa paranın altın vs ile değerini bi nebze koruyabilirsiniz, herkes böyle yapıyor
00 Yorumla
1 yılYa onun yerine altın al. Evleneceğin zaman bozdurur alısın herşeyini
05 Yorumla- 1 yıl
Ve kızlar asla kullanılmış veya eski eşya istemez. Herşeyin yeni alınmasını ister. Bu sefer aranız mal mülk yüzünden bozulur. Hiç gerek yok sen birikim yap evleneceğin zaman alırsınız zevkine göre.
Soran1 yılEski olmaz ki çok sürmezse
- 1 yıl
Sen alma abi
- 1 yıl
Onun istediği beğendiği bi özellik vardır. Sen o özellikte olmayanı alırsın. O istediği eşyayı almak ister. İnat etme :)
Soran1 yılAnladım da kız yok artık benim zevkime uyacak napalim
1 yılHer an hayatınıza biri girebilir ama bence mantıklı
02 Yorumla
Soran1 yılDi mi
Soran1 yılAklim yolu birdir
1 yılher geçen gün fiyatlar artıyor, mantıklı davranışın
01 Yorumla
Soran1 yılAnneme söyledim o da kadınsız ev olmaz diyor oğlum
1 yılTabiiki alma.. kim ister ki kendi begenmedigi esyalarla yillarca yasamayi?
01 Yorumla
Soran1 yılKız arkadasim vardı o da kısmet olmadı şu an kimse yok hayatımda belki fiyatlar çok artar diye düşündüm da o yüzden sormak istedim bilmiyorum bana mantıklı geliyor
Kızın fikri de önemli ya hani beyaz eşya vs alınabilir de mobilya için kızın fikri möhim
02 Yorumla
Soran1 yılBence de bu söylediğin mantıklı
1 yılBen olsam kabul etmem sonuçta beraber yaşayacağız eşyalara ortak karar verilmesi lazım
00 Yorumla
1 yılBence mantıklı diz hazirda bulunsun frsat günleri değerlendir👌
00 Yorumla
1 yılSaçma ve israf. Evleneceğin zaman o eşyaların modası geçmiş olacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEşyaları beraber seçersiniz o yüzden değil. Ha ama ev tutmak ve eşya masrafı düzenlemek çok akıllıca bir yatırım
013 Yorumla
Soran1 yılBiraz yalnız zaman geçirip kız bulup evlenmeye niyetim var
Cevap sahibi1 yılO halde birikim yapman daha doğru olur. Çünkü ortak kullanım olacak eviniz. Onunda seçme hakkı var.
Soran1 yılAma diyorum ya aile evinden sıkıldım biraz rahat yaşamak istiyorum biraz hayatımı yaşamak istiyorum sonra evlenmek istiyorum eşyaları beğenir ya neden beğenmez ki
Cevap sahibi1 yılHerkesin zevki aynı değil yine beğensin hepsini yani. Birikim ile yatırıp yap daha iyi işte
Cevap sahibi1 yılTamam olunca o zaman bekarlığın tadını çıkar
Soran1 yılKendi evimde biraz yaşamak istiyorum anlamadın beni herhalde eşyasiz mi oturayım
Soran1 yılEvim var çok şükür diyorum ya
Cevap sahibi1 yılValla siz bilirsiniz. Ben kadın olarak görüşümü söyledim. Bekar eşyaları alırsınız o zaman
Soran1 yılTamam çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için
Soran1 yıl🤣🤣bekar eşyaları nedid
Cevap sahibi1 yılAz eşya işte. Yani koltuk takımı yerine L koltuk düşünün
Soran1 yılYani doğru mantıklı
1 yılSorun çıkabilir... bence yatırım yap paranı değerlendir eşya alma...
00 Yorumla
1 yılBilmem. Yalnızım ve gün geçtikçe bitiriyorum hayatimi
00 Yorumla
1 yılEn kral eşyaları da alsan, genel olarak yeni ve sıfır eşya ister kız ve ailesi.
00 Yorumla
1 yılKizlar için kucuk eşyalarını alması mantıklı çünkü 1 kereden alınmıyor
00 Yorumla
1 yılİllaki biri girecek diyorsan ufaktan ev falan almaya çalışabilirsin birikim yapabilirsin
00 YorumlaNe guzel kimseyi bulamazsan kendin tek basina yasarsin mis gibi
00 Yorumla
1 yılO eşyaları eşin olacak kişi begenmezse ne olacak çöpmü
00 Yorumla
1 yılKendin için evi dizersin olurda biri ufak degisimler ekler
00 Yorumla
1 yılHer kızın zevki farklıdır o yüzden boşuna para verip dizme onun yerine maaşının bi kısmıyla altın al kenara koy evleneceğin zaman önüne gelmiş olur ama tabi gramı 24 ayar almayı unutma hem zarar etmezsin hemde devamlı çıkan bir şey
02 Yorumla
Soran1 yılBu da mantıklı
- 1 yıl
Boşuna masrafa girip kendini sıkıştırıp darlama maaşının bi kısmıyla altın alsan yeter diğer kısmını da harcarsın
O evde yaşicaksan tabi al yani sonrasi Allah kerim
00 Yorumla
1 yılBence mantıklı değil eski sevgilim dizmişti evini ayrıldıktan hemen sonra ama ne hikmetse bir buçuk yıl olacak hayatında kimse yok kaldı mı sap gibi kaldı 😄ve kızın beğenmeme olasılığı var bu olasılık yüksek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMantıklı değil bırak kız seçsin ya da ortak seçin kim o evde yaşayacaksa yani yine de sen bilirsin. İnce düşünceli erkek olmak ayrıcalıktır
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOlmadı o zaman kadar birikim yapar yatırırsın parayı evlenmeden önce de evi dizersiniz
Gizli Üye(30-35)1 yılBence diz yavaş yavaş gün geçtikçe her şey pahalılaşıyor
01 Yorumla
Soran1 yılBen de öyle düşündüğüm için zaten sordum
1 yılO kadar güzel bir düşünceye sahipsin ki umarım karşına da senin gibi düşünceli bir kadın çıkar. Bu arada erkek arkadaşım böyle bir şey yapıyor olsaydı çok mutlu olurdum hatta sevgilim dahi olmasa sonradan öğrensem yine de mutlu olurdum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBeyaz eşya alabilirsin de mobilyaları istemez büyük ihtimalle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnlamsız alma bişey. Para biriktir. Paran varsa her zaman alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAşiri mantiksiz geliyor. Sacma. Kadinlarin ortada erkeğin e si yokken çeyiz yapmasi kadar mantiksiz
00 Yorumlaen iyisi Altın yap paran artar evlenirken bozarsın senin ve kızın tarzına göre ortak dizersiniz.
02 Yorumla
Soran1 yılEvet ilk başta dediğim mantıklı idi ama simdi düşününce senin dediğin daha mantıklı geldi sağol yorumun için
Teyzem, kuzenimi evlendirmeden önce evi hazırdı eşyalardan da bir kısmını almışlardı. Kuzenimin eşinin sorun ettiğini sanmıyorum yatak odası takımını da eşiyle beraber aldılar
00 YorumlaKızla birlikte ev düz olmaz öyle tek başına kız istemez öyle
02 Yorumla
Soran1 yılHayatımda kimse yok ama
- 1 yıl
@Hatice309 kesinlikle sevgili kankam
1 yılAltina yatirim yaparsın eşin olacak insanlada evinizi birlikte dizer anilar edinirsiniz daha çok ikinizinde keyfi zevki olmali
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen olsam sorun etmezdim ama bu durum kişiden kişiye değişiyor evleneceğin kişi belkide herşeyi kendisinin seçip begenmesini ister ki haklı da o sebeple bence acele etme en azından ciddi düşündüğün birini bulana kadar
00 Yorumla
1 yılBence sadece para veya altın biriktir.
Kız yanlış anlayabilir.
02 Yorumla
Soran1 yılNeden yanlış anlasin ki
- 1 yıl
Ya mesela ilerde düşünebilir belki de başka bi sevgilin vardı ve onun zevkine göre aldın o eşyaları ve bu nedenle istemeyebilir. Hatta ona harcama yapmak istemiyorsun gibi de düşünebilir. Birde belki beğenmeyecek ve kendisi daha pratik şeyler alacak...
Ev almak mantıklı ev dizmek mantıklı değil çünkü gelecek olan gelin beğenmez alınan eşyaları ikinciye almak zorunda kalırsın.
00 Yorumla
1 yılValla şu an yaşım küçük ama, birikim yapmaya devam ediyorum kısmetim çıkarsa ilerde para sıkıntısı cekmiyi. Diye yapıyorum.
00 YorumlaDeğil bence basit abartısız bir ev dizebilirsin. Yani kasttetigim bekar evi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbi tanıdığım senin gibi düşünüp almıştı bir çok şeyi görücü usulü ile evlendiği için kız hiç birini kabul etmemişti tüm aldıkları boşa gitmişti bence kenara bikim yapman daha iyi
00 Yorumla
1 yılKanka başlığı okudum sad ce ona göre yazıyorum bence mantıklı evlenmezsen bile sen yasarsin
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Hayatımda kimse yokken evlilik için ev dizmek mantıklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler