Para biriktirip Range Rover alıp hayatını yaşamak mı yoksa sırf yaşın geçiyor diye herkes evlenmeni bekliyor diye evlenmek mi?
hangisini seçersiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Para biriktirip Range Rover alıp hayatını yaşamak mı yoksa sırf yaşın geçiyor diye herkes evlenmeni bekliyor diye evlenmek mi?
hangisini seçersiniz
İkiside alakasız kıyaslama. Evlilik yaptığın kisiylede alabilirsin zengin olursa ama önce al o arabayı sonra takıl bir erkege. Ne yapacaksın hemen evlenince. 21 yıllık evli olarak söylüyorum ilk önce kendini düşün ve ona göre yasa. Erkek sonradan geliyor zaten eninde sonunda
Ama o parayı o arabaya verecek kadar seçimi iyi yapmiyorsan esinide iyi secemezsin. O paraya küçük mini bir ev almaya çalışsan daha mantıklı ama senin fikrin. Bence iyi düşün
Ben zaten evlilik meraklısı olmadım hiç bir zaman. Ama ailem herkesin torunu falan var diyip moralimi bozuyor. Kendim çalışıyorum evim var maddi durumum da iyi. Aşık olmadığım için de evliliği düşünmüyorum. Ama ailem bunu anlamıyor bi türlü. Ben de araba alıp gezip tozup biraz kendi hayatımı yaşamak istiyorum
Gerçekten sorunu asamiyorsan sana bir tüyo verebilirim. çoğunlukla artık yapılan bir şey kadınlar evlenmemei için ailelerine kadınlık organlarında devam eden rahatsızlıklarını gösteriyor yani şöyleki bende yapmıştım. Misal adet dongum çok değişti ne oluyor diyerek ve sonrasında ağrı , vajinal problemleri öne sürerek uzun süre erteletebilirsinmzayen haşin geçtiğinde kabul edecekler seninde evlenmek istemediğini. Bosverevekler. Bari bu şekilde mutlu olsun diyecekler.. bu işe yarıyor tabsiye edebilirim. hasta rolü yap.
Ben ne zaman herhangi bir hastalık için rol yapsam, gerçekten hasta oldum 😅. Eğer soru sahibi de benim gibiyse, hiç denemesin bile
1- Yaşın geçiyor diye, herkes evlenmeni bekliyor diye evlenilmez. Bu durumda seçim Range Rover
2- Range Rover’ın var diye hayatını yaşıyor olmazsın, hele mutlu hiç olmazsın :))
Sonuç: sorunun şekline göre her iki seçimin sonucu da mutluluğa çıkmıyor :)
Evlenmeyi hep çok istedim olmadı. E gelişi güzelde yaşamak bana göre değil. Dolayısıyla bu yaştan sonra Range Rover ile dağ bayır kamp yapmak daha mantıklı :)
Para birikimi araba için yapılmaz. Bu sefer aracın masrafları için çalışacaksın, sana kazancı olmayacak.
Birikim ile ev veya toprak almak gerek.
Cevap
50Cevap
İlla Range Rover fetişin varsa Range Roveri olan bir adamla evlen bari de kısa yoldan 2 işin de görülsün
Yok ya kimsenin bişeyi yüzünden evlenemem ben.
Paran varaa range Rover, paran yoksa game over demişler. Bende araba almayı seçerdim. Evlilik paran varsa düğünsüz, masrafsız gelir. İleri yaşlarda.
Millet ne der diye düşünme ben bekarım. Ve marka söylemiyorum tek marka 8 adet aynı markanın arabası var garajimda 1950 den 2022 ye kadar çeşitli aralıkta tek yatmaya alıştım:D
Sevdiğin birisi var mı yani evlilik yolunda olduğun birisi? Yoksa neden zorlama sebeplerle evleneceksin. Hayatını yaşa
Sevdiğimi bırak hoşlandığım biri bile yok.
Ay Tab2 araba kcmdcmd nikahını kıyarsın sade geçersin maks vereceğin elbise yol parası bir de nikah ücreti vs arabayı üstüne zimmetle üstüne ismini yazdır hatta jcndmdmdmxm
O marka araba pişmanlıktır. Muhtemelen bu akılla evlilikte de kötü bir seçim yapacaksın. Tavsiyem otur, oturduğun yere, nikahsız, yasadışı seviş.
Ama tavsiyemi de dinlemeyecegine adım gibi eminim. 😅
Yasa dışı seviş ne ya hdhdhdh öyle bir sucmu var? Söylesen arkadaş kadınlara bunu yakistirmaltaj bikmadinizmi neyi cekemiyorsunuz. Sevişir ya da sevismez. sevisiyorsada kendi arzusu. Yasa dışı sevişme diyor ya hahahhaha
@0_Nyks_0 Evet bir dönem bunu yaptım.
@0_Nyks_0 Soru sordun, cevap verdim. Neden saygısız ifadeler kullanıyorsun?
@0_Nyks_0 Ben de senin hakkındaki fikrimi yazarsam gereksiz boş birini muhatap almış olurum. O yüzden akıllı ol, kaşınma.
@0_Nyks_0 yürü git Allah'ın ergeni konuşturma beni.
Para biriktirip Range almak tabiki. Ama Range aldıktan sonra para biriktirmeye devam et. Sanayide lazım olacak
Bence iyi bir eş güzel çocuklar mutlu bir yuva 100 range rovera bedel
Para biriktirmeyle Range Rover alınabilir mi
Kafa dengi biriyle evlen bütün hayallerini esinle gerçekleştir
Araba mutlu eder koca dertten başka bir şey değil
Range Rover para biriktirilerek alınmaz. Bir iş yaparsın para patlar zengin olursun alinir.
Range Rover alacak paran varsa çevrenin ne dediği önemli değildir
boş ver be al Range Rover’ını bak keyfine evlenirsin elbet 😉
Hahahah 😅😅
Birisi var ve bu ikilemdeysen range rover, gerçekten sevsen diğeri seçenek olamazdı
Bana yatırım yapabilirsin. Geri dönüşü formula 1 hızında olur. 😅
para biriktirerek range alınmaz ama evlenip altın paralarıyla belki bir şansın olabilir 😂😂
Range Rover alacak kadar kazanabilen garı ile evlenmeyi seçebiliyor muyuz peki 😛
Araba daha iyi olur ama bu zamanda araba almak artık çok zor maalesef..
Range’ in kasko, sigorta, bakım vs ile baş edebilecek misin?
😀
Arabaya o kadar para verilmez, bi tane 1+1 daire al kiraya ver onn yerine
Yaşa göre değişir eğer yaşın gençse tabii ki de evlilik
Uyumlu birisini bulursan evlenip range almak...
Uyumlu birisi bulunur mu zor 😂
İksinde yapabilirsin evlen sonra dügün'de sana takılan altınları bozdur sonra git araba al daha mantıklı aq😀😀
bahsi geçen aracı aldın diyelim sürekliliğini saglamak adına çok daha fazla para harcaman gerekir bunuda göz önünde bulundurmalısın
Range alacak parayı nasıl biriktireceksin merak ettim ayda 200 k mı kazanıyon 😂
İkisini de yapmam normal bir araba alırım alacaksam eğer kalanına yatırım yaparım
Abla iyi misin? İki konunun alakası ne evlenince araban olamıyor mu az hayal mi kursan
Bu arada range alıcaksan iki tane al sanayide lazım olucak
Range rover alırsan muhtemelen yakıtına para yetişmeyecek evlen daha sonra al en azından içinde ailen olsun 😉
Evleneceğin kişi ihtiyacını rahatlıkla karşılayacak zenginlikteyse evlilik bu zamanda her sey para zaten öyle bir şey yoksa tam tersi olabilir
20 milyon paranız varsa Range Rover alın
Evlenmek için evlenmeyin…
Araba…
İkisine uzağım dünya turu
Evlenmemek dışında her şey
Evlenecegin kisiye bagli da range rover cokta iyi bir yatirim araci degil yani
Range rover yeni model almaz isen hayatın kararır tamirden cıkamazsın. Bence evlen
Banka soymak senin açından daha mantıklı sjgddjs
Evlilik karın doyurmuyor zaten
Ne Range Rover ne evlilik daha başka bir şey
Ne
İkiside değil tarla alırdım
Neden tarla?
Çünkü iyi yerde aldığın tarla 15 20 sene sonra köşeyi döndürebilecek meblaya ulaştırabilir babamdan biliyorum
ya range rover, ya game over! :D
Range rover ticaret
Sonucuna sen katlanacaksın ne desem boş.
Range sende kalsın bana roverda yeter 😁
Hayatını yaşa
Evlilik tabi ki...
Evlen kocan sana alsın nasıl fikir
hem evlilik hem range :)
Seçenekler bayağı farklı imiş
Porsche var haftada 2 3 farklı kız kaldırıyorum
Range rover hmm camaro olsa belki
range raha mantıklı :D
Ikisi de degil bir karavan al ozaman yasa hayatini
Ben Range Rover derim 🤩🤗
Tabiki araba
Evlilik en uzak durulması gereken bir şey
Range Rover'ı olan biriyle evlenmek
Saçmalamaaa soru muu buuu tabi ki range rover.
Araba tâbi ki
Evlilik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?