Para & Ekonomi Bu zamanda neye yatırım yapmak daha mantıklı/kârlı? Marswkin Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Dolar Altın Bitcoin Euro Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu zamanda neye yatırım yapmak daha mantıklı/kârlı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. Altın her zaman iyi uzun vadede gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. bence altındır 0 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 1 yıl Mevcut zamanda şahsen yatırımımı altına yapardım. 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 654 cevap paylaştı. bütün yumurtalarını aynı sepete koyma demişler, paranı 3'e böl altın dolar ve euro'ya bölüştür 0 0 Yorumla
Bahtsızadammm Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl bu koyduğun seçenekler enflasyona göre arttığı için sadece şuanki paranı korumuş olursun 0 2 Yorumla Marswkin 1 yıl Türkiye şartlarına göre değil. Yorumla Bahtsızadammm 1 yıl tüm dünyada enflasyon çok yüksek şu an aksine dolar alırsan dünya içinde daha zarara girersin yakında 10000 dolarlık nakit çıkarsa şaşırma Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. Uzun vadeli kesinlikle fiziki altın ve eurobond fonları. 0 0 Yorumla
AslanDogan34 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Altından başkası risk savaş çanları çalıyor çıkmaz ama borsa kripto gibi şeylerden uzak dur 0 0 Yorumla
fxesittiry Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bu saydiklarin arasinda tek yatirim araci bitcoin. Ikisi parabirimi, biri deger koruyucu. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bana göre altın hiçbir zaman değerini kaybetmez ve değerini korur 0 0 Yorumla
Mehmetim80 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl İlk önce altın biriktirmek sonra da biriktirdiğin parayla öncelik arsa 2 düşünce ise daire almak mantıklı olan. 0 0 Yorumla
garavel_usta Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Bitcoin de gelecek var, nakit ortadan kalkabilir ileride.. 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 667 cevap paylaştı. hepsine... tek biri olmamalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Altın arazi şu an arazi almak fiyatlar düşüşte 0 1 Yorumla Marswkin 1 yıl Hmmm Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Kadina 0 2 Yorumla Marswkin 1 yıl Boş Yorumla İnflames2626 1 yıl 😂 aksine dolu dolu Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ülkeden çıkmak 0 2 Yorumla Marswkin 1 yıl Çıkacağım yakında o zaman girisecegim. Yorumla DertPaketEdition 1 yıl aynen öyle bu ülkede en değerli meslek ahlaksızlık ve beyinsizlik ha bide din Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 1. arsa Döviz sadece paranı değerini korur 0 2 Yorumla Marswkin 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl maalesef 🤷🏼♂️☺️ Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Altın al üstüne yat 0 3 Yorumla Marswkin 1 yıl Yurtdışında olsa sence neye yatırım yapmak daha mantıklı olur? Yorumla mert12356 1 yıl Oradaki fonlara bakmak lazım Yorumla Marswkin 1 yıl Anladım. Yorumla
ardaylmz26 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Arsa al bekle 0 2 Yorumla Marswkin 1 yıl Okkk Yorumla ardaylmz26 1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Altın her zaman iyi uzun vadede gadası
bence altındır
Mevcut zamanda şahsen yatırımımı altına yapardım.
bütün yumurtalarını aynı sepete koyma demişler,
paranı 3'e böl altın dolar ve euro'ya bölüştür
bu koyduğun seçenekler enflasyona göre arttığı için sadece şuanki paranı korumuş olursun
Türkiye şartlarına göre değil.
tüm dünyada enflasyon çok yüksek şu an aksine dolar alırsan dünya içinde daha zarara girersin yakında 10000 dolarlık nakit çıkarsa şaşırma
Uzun vadeli kesinlikle fiziki altın ve eurobond fonları.
Altından başkası risk savaş çanları çalıyor çıkmaz ama borsa kripto gibi şeylerden uzak dur
Bu saydiklarin arasinda tek yatirim araci bitcoin. Ikisi parabirimi, biri deger koruyucu.
Bana göre altın hiçbir zaman değerini kaybetmez ve değerini korur
İlk önce altın biriktirmek sonra da biriktirdiğin parayla öncelik arsa 2 düşünce ise daire almak mantıklı olan.
Bitcoin de gelecek var, nakit ortadan kalkabilir ileride..
hepsine... tek biri olmamalı
Altın arazi şu an arazi almak fiyatlar düşüşte
Hmmm
Erkoya
🙄🙄🤨
Kadina
Boş
😂 aksine dolu dolu
Ülkeden çıkmak
Çıkacağım yakında o zaman girisecegim.
aynen öyle bu ülkede en değerli meslek ahlaksızlık ve beyinsizlik ha bide din
Arsa
Altın
Altın
1. arsa Döviz sadece paranı değerini korur
Evet
maalesef 🤷🏼♂️☺️
Altın al üstüne yat
Yurtdışında olsa sence neye yatırım yapmak daha mantıklı olur?
Oradaki fonlara bakmak lazım
Anladım.
Arsa al bekle
Okkk
🤣🤣
Altın bence
ahirete