Malta’da sahilde cafede çalışıyorum. Yemek, kalacak yer, Akbil sınırsız ve bedava 😊 20 gündür çalışıyorum iyi para biriktirdim.
Günlük 150€ biriktirme hedefim var bunu ne yapmamı önerirsiniz?

Malta’da sahilde cafede çalışıyorum. Yemek, kalacak yer, Akbil sınırsız ve bedava 😊 20 gündür çalışıyorum iyi para biriktirdim.
Günlük 150€ biriktirme hedefim var bunu ne yapmamı önerirsiniz?

Yurt dışında ve özellikle Malta gibi bir ülkede yaşamanın ve çalışıp kazanmanın ne demek olduğunu yaşayarak öğrendin ve birikim de yapmışsın. O yüzden kendine yatırım yapmaya devam etmelisin. O parayı daha iyi kazançlar elde edebilecek birisi olmak için yine kendi gelişimine yatır.
Cevap
5Cevap
Ne zor durum yahu Avrupa'da günlük ücret bile olmayan ücreti 20 günde bu ülkede biriktiriyorlar, çok yazık bu gençliğe
Sen bir de yetkili kişilerin maaşlarını görsen demek ki Karalar bağlarsın 😅
Maltaya davet ette az refah görek zalımın kızı
Malta babamın ülkesi hemen davet edim 😂 benimde 2,5 ay vizem 28 ağustosta beni tr’ye postalayacaklar 🥺
Neeey vizeyi uzatmicak mısın 😄
Buraya dil kursu için geldim. 12 hafta kurs icin babamdan zor izin aldım sonra staj var dedim öyle kandirdim 😅 Malta vize verse bile babam mümkün değil vermez 😕
Üçe böl birazı euroda kalsın, birazını faizde birazını da borsada sağlam kağıtlara bağla
Faize para yatıran iflah olmaz 🙅♀️
Bekarsan İleride evlenirsen yaptığın birikimler lazım olur sana ya da bi eksiğin olursa onu alabilirsin
Malatya'nın içi mi kazası mı?
Malatya?
görgüsüzlük seviyen diyorum malta değil de malatya gibi
öyle dursun bir şey yapmana gerek yok :d
Bizim buradaki bazıları fon hesabına falan yatiriyor %10 falan kazandırsa o bile kâr 😅
Euro olarak kalsın işte en mantıklısı o
Ülke olan maltami
Hayır köy olan Malta 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?