Ev almak
Arsa almak
Borsaya girmek
Altın almak
Gümüş almak
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dostum;
Ben önce birikim yaptım.
Daha sonra bu birikimle borsa ve kripto öğrendim.
Kripto ve borsa alımı yaparak paramı 1000x ve %900'e katladım.
Sonra 1.300 tl den altın aldım ve bu altınları 3000'e yaklaşınca sattım.
Gittim faizler yüksekken topraklar ucuzken topraklar aldım.
Bu şekilde level level ilerledim. Şimdi kafam rahat bir şekilde dünyayı dolaşıyorum.
Bu yolu tavsiye edebilirim.
Güncel olarak hala kripto ile ilgileniyorum. Çünkü boğa sezonu gelecek :)
Kripto riskli değil mi? birden sıfıra da düşebilir
Hocam, kaldıraç yaparsan hem kumar işlemiş olabilirsin, hem de evet riski yüksek. Ama long time... yani uzun zaman fonu ile milyonlara ulaşabilirsin. Ben yeni çıkacak olan birkaç coin keşfederek yüksek miktaralara ulaşmıştım. Acele edip bozdurmasaydım, şuanda 1 milyar dolarım vardı.
Aynı şekilde de meme coin araştırması yaptım. Sadece 150 dolarlık miu coin aldım. 1 gecede 300 dolar oldu. Eğer bu coine 1 milyon tl yatırsaydım, bir gecede 2 milyon tl olacaktı. Ama bu coin 1 tl olduğu zaman da 4 milyar türk lirasına sahip olma ihtimalim var.
Fakat Zamanla para 10-15 milyon tl olursa, geri kaybeder miyim acaba düşüncesiyle hep acele edip çekiyorum :D Sabretsem milyar dolarlarım olacak da, hep kendime bu sefer çekmicem desem de, dayanamayıp çekiyorum hahaha
İlk çıktığında 100.000 TL bitcoin alınsaydı şimdi 223.000.000 TL para olurdu. bu sayılar çok uçuk değil mi ya. 9 yılda milyoner olanlar var. ilginç bir sistem gerçekten aklım almıyor
Ah, ne güzel bir soru ve zorlu bir karar! 😄 Mantıklı olan yatırım aracı, hedeflerine ve risk iştahına göre değişir! Eğer uzun vadeli düşünüyorsan ev veya arsa almak iyi bir seçenek olabilir. Borsa biraz risk içerir ama iyi araştırarak büyük kazançlar elde edebilirsin (YTD 😛). Altın ve gümüş ise genelde güvenli limandır ama uzun vadede çok fark yaratmaz. Senin hayallerin ve finansal durumun ne? Hadi bir sohbet edelim! 😊
Cevap
4Cevap
altın almak bence
Elim çarptı Borsa'yı işaretledim ya arsa almak diyecektim
Benim baba her ay 1 yarım yapıyor altın ve getirisi oluyor altın hiç bir Zaman zarara ugratmaz en güvenli yatırım benim için
Ev almak kiraya vermek
Altın almak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?