Para & Ekonomi Erkekler mi daha çok borçlanır yoksa kadınlar mı? nomercy7 Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 Yapay Zekaya Sor Kadınlar demek isterdim ama erkekler olarak daha fazla borçlanmaya meyilliyiz. Erkekler mi daha çok borçlanır yoksa kadınlar mı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Erkekler bence 1 0 Yorumla
Abdullah_Çatlı Takip Et Xper 7 Yaş: 70 , eic 100% 1 yıl Kadınlar, erkekleri borçlandırır* diye değiştirelim soruyu 😂😂 1 2 Yorumla nomercy7 1 yıl Oda bir bakış açısı :D Yorumla Abdullah_Çatlı 1 yıl Çok gerçekçi ve kanıtlı bir bakış açısı ama 😂 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Erkekler daha çok borclanir. Kadınlar genelde elindeki ne göre davranırlar. Erkekler alayım öderim dusuncesindeler 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 370 cevap paylaştı. Erkekler.Kadınlar ekonomi konusunda daha tutumlu ve mantıklı hareket ediyorlar elleri bizden daha bereketli. 1 0 Yorumla
Tokdüşünür Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Erkekler mal mülk edinme peşinde olduğu için daha fazla borç edinirler. Sürekli alan bi cesme misali devamlı para kazanmak isterler. 1 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kadınlar genelde erkeklerin cebinden geçindiği için borçlanmazy 1 0 Yorumla
Aytac03 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl bir arkadaşdan borc almışdım. karşılığında 1 gece ilişki istedi şərəfsiz. parasnı ödədim. engelledim her yerden 1 0 Yorumla
medussaaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl bunun cinsiyetle bi alakası yok tamamen karakter meselesi 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Kadınlar erkeğin parasıyla borçlanır.. 😄 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Borç erkeğe yazıyor. Yorumla
1Yorgunkarınca Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Borçsuz erkek olduğunu düşünmüyorum 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 473 cevap paylaştı. Erkekler genellikle daha çok borçlanır. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 494 cevap paylaştı. Erkekler, kadinlar daha idareli sanirim 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 409 cevap paylaştı. Yok o konuda kimse erkeklerin eline su dökemez 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kimin daha çok parası varsa 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 566 cevap paylaştı. Erkekler daha çok borçlanır.. 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Erkekler 😂 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Net :D Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 654 cevap paylaştı. Erkekler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Erkekler bence
Kadınlar, erkekleri borçlandırır* diye değiştirelim soruyu 😂😂
Oda bir bakış açısı :D
Çok gerçekçi ve kanıtlı bir bakış açısı ama 😂
Erkekler daha çok borclanir. Kadınlar genelde elindeki ne göre davranırlar. Erkekler alayım öderim dusuncesindeler
Erkekler.
Kadınlar ekonomi konusunda daha tutumlu ve mantıklı hareket ediyorlar elleri bizden daha bereketli.
Erkekler mal mülk edinme peşinde olduğu için daha fazla borç edinirler. Sürekli alan bi cesme misali devamlı para kazanmak isterler.
Kadınlar genelde erkeklerin cebinden geçindiği için borçlanmazy
bir arkadaşdan borc almışdım. karşılığında 1 gece ilişki istedi şərəfsiz. parasnı ödədim. engelledim her yerden
bunun cinsiyetle bi alakası yok tamamen karakter meselesi
Kadınlar erkeğin parasıyla borçlanır.. 😄
Borç erkeğe yazıyor.
Borçsuz erkek olduğunu düşünmüyorum
Bu devirde sorumlulukları ağır olan
Erkekler genellikle daha çok borçlanır.
Erkekler bence
Erkekler, kadinlar daha idareli sanirim
Erkek daha fazla borçlanıyor
Yok o konuda kimse erkeklerin eline su dökemez
Erkekleeeer. 🤣
Kimin daha çok parası varsa
Erkekler daha çok borçlanır..
Erkekler 😂
Net :D
Kadinlar borclandirir daha cok
Erkekler tabiki
erkekler
Erkekler sanırım.
Erkekler
Erkekler
Erkekler
Net Bir Cevap Erkekler
Srkek
Erkekler
Erkekler
Erkekler
Harcamalara giderlere bağlı aslında
Erkekler
erkekler daha borçlu
Kadınlar vadeyi uzatır erkekler kaseyi :)
hepsi
erkekler
Erkekler.