Uzaktan bir akrabamızın oğlu var durumları çok iyi isteyipte alamayacakları bir şey yok neredeyse 2 gündür konuşuyoruz konfor hayat yaşamak evleneiğimde parasal hiç bir konuda sorun yaşamayacağıma da eminim yaşlarımız aynı sosyal medya kullanmıyor işinde gücünde tip olarak da baya iyi ama şu an çocuğa karşı bir şey hissetmiyorum sizce normal mi ya da hisler sonradan olur mu hiç bilmiyorum karşı taraf aile olsun o şahıs olasun benim ailen onları olsun aşırı seviyor ve istiyorlar şu an karar bende bir süre konuşucaz buluşacaz her şey istediğim gibi olacak bana araba ev felan alınacak iş yerim açılacak Antalya dan İzmir’e gelin gidicem olursa istersem sizce istemelimiyim sevgi aşk olmak zorunda mı bir yanım ailen fakir baban yakışıklı annem severek evlendi ama sevgileri karın doyurmuyor evlen git hayatını yaşa diyor diğer yanım da sevgi önemli diyor bir an önce bir şeyler hissetmeye çalışıyorum şu an 2 gün oldu diye mi bir şey hissedemiyorum aileler biliyor ciddi diye mi bilmiyorum mesela çocuk kız kardeşlerini okutuyor biri hemşire diğeri doktor oldu bonkör cömert her konuda baya iyi sizce olur mu şimdi bize neden soruyorsunuz demeyin bunu paylaşacak kimsem yok annem hariç annem zaten olumlu bakıyor ama bana bırakmış yani zorbalık yok
Gizli Üye(30-35)1 yılValla ulkede kim evlense mutsuz zaten. Turkiyede evliliklerde kadinlar hep mutsuz. Fakirle de evlense zenginle de. Acaba bari zenginle evlenilse de para biraz mutluluk mu getirse?
Her ne kadar sevsende maddi sıkıntılar zora sokar, sevgiyi de bir yerde tıkar gibi geliyor bana. Ulkede evli olupta mutlu olan kadin az.
Cogu erkek evlenince belli bir kaliba giriyor zaten. Erkek zenginde olsa fakirde olsa ise git gel, evde dinlen, telefona bak, cocuk varsa 5 dk oynat git yat.
Kadinda ev isi, yemek, temizlik, cocuk bakimi. Meslegi varsa calisma hayati. Boyle geciyor zaten. Fakiri de boyle zengini de. Zengin belki daha cok imkan saglar. Cocuklara kres, eve ayda bir temizlikci vs cagiralim desen belki oyle faydasi olur paranin. Adam comertse iyo yerlerde tedavi olursun, dogumunu bebekler gibi yaparsin vs vs.
Ya burada erkekte onemli. Comertse her turlusu comert olur. Fakirde olsa cebinde kalan son parasini verir. Zenginde olsa parasini esinin önüne serer. Hanimimsin varim yogum senin der.
Ama erkek adam degilse fakirse de 3 kr parasini gizler, hesap sorar,3 kurusu burnundan getirir. Zenginde 3 milyonu burnundan getirir. burada adamin kalibina bagli biraz da.
Kardeslerine comert olmasi seni yaniltmasin. Bazi erkekler esini el gorur. Ailesine yaptigi muameleyi, comertligi esine yapmaz. O ailem, kardesim der sen el kizisin der. burada mesele paradan cok kisilik önemli. Para da önemli. Sevgi tek basina karin doyurmuyor ama zenginlik icinde fakirlik cekmekte var adamina gore.
Karimdir, canımdır, malim paramda onunda hakki vardir, kadini ve evi gecindirme gorevi benim diyerek bunu memnuniyetle ustlenirse ne güzel. Ama ustlenmezse? Bunu fakiri de ustlenmeyebilir, memuru da zengini de... parayi fakiri de esirgiyor, zengini de, orta hallisi de, adamina bagli bu.
iyice tani karar ver. Ama bu isler ayni eve girmeden de anlayamazsin. Takdir, tevekkul deyip bakacaksin yoluna kararini verdigin zaman.
01 Yorumla- 1 yıl
Haklısın zaten bende ona karşı bir şey hissedemiyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler değeri düşmesin fakir erkeklerde seçilsin diye sana sevgi yok diyecektir. Ancak para olmayinca aşk bitiyor bir süre sonra. Sana evlen diyemem çünkü birini sevmeden ciddi bir şeye kalkışmak çok mühim. Öbür yandan konforlu bir hayat sureceksin. Aşık olduğun adam sana yeri gelecek param yok diyecek kızacak belkide. Aşk bir yere kadar sonuçta. Ama parası olan adam strese girmez. Comertse kadına değer veriyorsa rahat bir hayat surersin. Fakir biriyle evlenir sen aşkta biterse pişman olursun bu adamı çok ararsın ama unutma
00 Yorumla
1 yılHer şeyin olduğunda yalnızlığın artarsa ve o evin içinde mutsuz olursan, huzuru satın alamayacaksın... beraber vakit geçirmek isteyeceksin ama bisiler hissetmediğin için bu her zaman zoraki olacak.. evlilik dediğimiz bir gün değil bir ömür o insana baktığında hisler ve duygular önemli kendine ben bu insanla yaşayabilirsem mutlu olabilme şansım var diyeceksin, ailenin onları seçmesinin önemi yok senin sevmen önemli... para maddiyat önemli evet ama ayni evin içinde sevginden bir an emin olamazsan öyle devam eder... istersen biraz daha tanımaya çalış duygularını dinle karışıklık veriyosa evet dersin aksini tavsiye etmem... her şey gönlünce olsun 🙏
00 Yorumla
1 yılBir şey görmüşsün ki çocuğa ısınmamışsın. Parası için evlendiginde sorunların çözülmeyecek.
Uzun uzun yazmışsın. Kafanı bulandırma. İçinden gelmiyorsa evlenme. Emin ol para için evlenenler bir süre sonra büyük yıkımlar yaşıyorlar. "Ben çok mutluyum, para yemek tatlı" diyenlere de bakma. Kimse ayranım ekşi demez. Herkes ister ki sen de onlar gibi sevgisiz evlilik yap onlar gibi mutsuz yuva kur.
Sen sevgi ilişkisi kurmak istediğinde de sana karşı çıkarlar. Çünkü senin mutlu bir evlilik yapma ihtimalin mutsuz evlilik yapanların canını fena halde yakacak. O yüzden kalbini dinle derim, para her şey değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılPara herşeyin ilacıdır gadası
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı. hayatın gerçekleri var. neticede bu dünya böyle. illaki biriyle evlencen. o niye olmasın ki. zenginlik suç mu. benim tavsiyem şu olur. git tanış dene. gönlün akarsa damat adayı düzgün ise ritim tutarsa evlen. ama kimisinde zenginlik karakteri bozar havasından yanaşılmaz yanına. öyleyse elersin ki senin kriterin neyse diyim. ama bu biraz tehlikeli sular. herkes kafasında kuruyor bişeyler. iyi yönetmen gerek bu süreci. bi yerden sonra bozmak işi zor olabilir:D akıllı bir kız isen aşarsın bence.
bi de bakalım damat adayı ne dicek belki o seni elicek.
acıkcası kız ve erkek icin durum farklı oluyor. bence tabi. benim nazarımda misal gelin adayının zenginliği bi mana ifade etmezdi. paraya önem hiç vermedim.
00 Yorumla
1 yılBak canim hayatinda hic zengin birisinden teklif almamissan boyle dusunmen normal benim icin sıradan bir sey ve artik cazip gelmiyor bazen dersin sadece zenginliginicin cikayim karakteri berbat cikinca huzurunda kalmiyor 💋sana tavsiyem eğer ısınmiyorsan yapabilecek bir sey yok her şeyin ortasi ej iyisi sadece mantik ya da aşkta değil ikiside olmali ama kararinda
02 Yorumla- 1 yıl
Canım zengin birisinden teklif çok aldım da hem akrabam hem ultra zengin bir akrabadan bahsediyorum galiba sen anlamamışsın ama tavsiyelerin için teşekkürler aşko 💋
- 1 yıl
Anladim ben o yuzden cevap verdim eger zengin birinden teklif alsaydin sanirim boyle bir sey dusunmezdin sadece parasi icin bi evlilik
İçimden 1 ses pişman olacağını söylüyor... Ona yabancı olacaksın bence sonradan onu sevmen her ne kadar mümkün olsa da aynı şey olmaman içinde mümkün. Karşıdaki insanı en iyi tanıyacak kişi eşidir. Onunla yaşamadığın sürece onun ne olduğunu asla bilemezsin. O kişi hayatta hiç 1 şey kaybetmemişse ondan kesinlikle uzak durmalısın...
00 Yorumla
1 yıl2 günde hayatının aşkı bile olsa anlayamazdın. Ayrıca gerçek ilişkiler hızlı yükseltmez insanı, çünkü ömürlüktür , acelesi yoktur, son durağı sensindir ve başka bir yere yetişmeye çalışmadığı için aşırı yükselmez duygu. Ama yavaş olgun olur, güvenli limandır: mantık evliliği olacak anlattığına göre ama tipi de düzgün diyorsun. Sevdiğin başka biri yoksa ya da söz verdiğin değerlendir derim ben.
00 Yorumla
1 yılAşk da para da bitebilir. İkisinin de ömür boyu biriyle olacağının garantisi yok. Önemli olan karakter ve kişinin kendisini ne kadar geliştirdiğidir. Biraz zamana ihtiyacın var. Hem çocuğu daha iyi tanımak hem de duygularından ve ne istediğinden emin olmak için. Önemli bir karar vereceksin. Aceleye gerek yok.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBence ikinizde birbirinizi tam tanımıyorsunuz. Açık açık herşeyi konuşun. İstediklerini, kafandakileri çocuğa aç ki oda ona göre davransın.
Bence bir şey hissetmemen normal. Sadece his harici her şey var. His ise konuşarak, görüşerek oluşacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşlarınız kaç? Onun mesleği senin okul ya da mesleki durumun ne?
Bir de bu evin reisi durumunda mi? Yani ailesi çok mu işin içinde.
Birkac ay görüşün tanırsın. Seni rahatsiz eden bir konu olursa bil ki evlenince o konu 100 kat daha çok sorun olacaktır. Ama her şey iyiyse evlen
11 Yorumla- 1 yıl
22-22
Mesleği güzel baba mesleği evin reisi konumunda şu an babası yurtdışında olduğu için kısa süreliğine yani bana karışmam kıyafete diyor ama denize gitsek etekli mayo giyersin eteği uzun olur gerekirse özel yaptırırız diyor annem de onun anabannesinin zamanında büyü yaptığını ortalık karıştırdığını aileleri birbirine düşürmeye çalıştığını çok kez görmüş ama yine de kadın beni torununa istiyor aile içi olmayacak ya da aile apartmanı olmayacak ayrı yaşayacakmışız işte çalışma patron altında ezilme gerekirse ben sana iş yeri açarım ya da gel benim iş yerimde muhasebe işi yap diyor yani bilmiyorum sosyal medyada kullanmıyor 12 yaşından belli çalışıyor durumu baya iyi ama ben sevmek istiyorum en azından hoşlanmak istiyorum beni çok sıkacağından korkuyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılYanıp tutuşarak evlenenler bir süre sonra geçim derdi yüzünden saç baş girişiyorlar. Elbette sırf para için evlen demiyorum ama günümüzde varlıklı insanlarla etkileşim halinde olmak her zaman iyidir. Bir süre takılın keyfinize bakın birbirinizi tanıyın ve acele etme derim ne olacağı hiç belli olmuyor. Sonra da karar verirsin senin hayatın sonuçta.
017 Yorumla- 1 yıl
Evet bu yorumunuz gerginliğimi aldı haklısınız teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Bir de başkalarının gazına gelmeyin derim. Varlıklı insanlarla birliktelik kurmak hatta iş yapmak bile hep iyidir. İki arkadaş gibi de düşünebilirsin. İlla aşk şehvet olacak diye bir şey yok bunlar bir yere kadar.
- 1 yıl
Yani ondan hoşlanırım bence tipi kötü değil idal bakımlı kendini bilen yalnız 12 yaşından beri baba mesleği yapan işçiman
Cevap sahibi1 yılKendimden bilirim işkolik olmak sorumluluk sahibi olmak demek. Düzgün bir gelecek için kendimi bildim bileli okuldu işti uğraşırım. Bence güzel bir hayat seni bekliyor olacak hadi bakalım.
- 1 yıl
Ama işte ailemin fakirliğini başıma kalkarlar o büyükler yapar yani bunu işte tansu sen babanın evinde bunu gördün mü şunu yaşadın mı soruları mesela çocuğun benim kıyafetlerime karışması şimdiden? Yani ne bilim
Cevap sahibi1 yılŞimdi böyle bir karar verdiğin zaman elbette bazı ufak şeyler olur. Bir kere paranın verdiği bir kültür var buna adapte olmak da sana kalıyor. Eğer kabullenilemeyecek bir seviyeye gelmesinden çekiniyorsan bunu zaten bir süre vakit geçirdiğin için göreceksin. Ondan diyorum hızlı karar verme diye.
- 1 yıl
Hızlı karar vermem assla mesela yaşadığım şehri biri için değiştirmek bana zor sırf para için rahatlık için evde baş başa kaldığım birine ilgi duymadan yaşamam onu mutlu etmem çok zor ben sevmek sevilmek kıskanmak kıskanılmak aynı zamanda da beni çok fazla kısıtlamadan sevmesini istiyorum denizdemiyiZ bikini mayo sorun etmeyecek özel onunla yemeğe mi çıktım kıyafetimi eleştirmeyecek sonuçta ben onun için o gece hazırlandım ona özel ama o beni kısıtlarsa içimdeki heves ölür ben hayatımda hiç sevgilimle film izlemedim onunla denize gitmedim onunla uyumadım onunla yemek yemedim ondan hediye almadım gezmedim eğlenmedim ben bu duyguyu kocamla yaşamak istiyorum bana ailesinden çekinerek gelirse bana mesafeli olursa bana o duyguyu hissettirmezse ben uzaklaşırım çok çok içim ölür ben korkuyorum
- 1 yıl
Para halleder herşeyi ama bu tür şeyleri etmiyor
Cevap sahibi1 yılAz evvel bunu soracaktım aslında eğer duygusal yönün ağır basıyorsa ki kadınların bir kısmı paraya bir kısmı duyguya önem verir o ayrı mesele, bundan doğacak olumsuzlukları bertaraf edebilmek için bir süre vakit geçirmeniz gerekiyor ki sen de o da birbirinizi bahsettiğin konularda tanıyın. Gezin tozun bir süre birlikte aynı ortamlarda bulunun. Bak bakalım sevebilecek misin ya da senin beklentilerini karşılayabilecek mi gör analiz et. Sana bakınca hissettiğim de şu aşırı kırılgan bir yapın var ve en ufak şeyde soğuyabilen birisin. Kendini değerli hissetmek istiyorsun dışa dönük değilsin sadık birisin sabretmeyi biliyorsun. Dediğim gibi kendine de karşındakine de biraz zaman ayırman lazım.
Cevap sahibi1 yılBen ikiniz için de düşünüyorum sonuçta evlilik radikal bir karar. İkinizin de bu birliktelikten mutlu olmasını isterim açıkçası. O seni düşündüğü kadar sen de onu düşünmelisin. Evlilik bazen yeri geliyor bazı şeylerden feragat etmek anlamına da geliyor yeni alışkanlıklar edinmek anlamına da. Ama ben maalesef çok sorunlar yaşadım ilişkilerimde ve bu sorunlar yüzünden kimseye güvenim kalmadı. Fakat içten içe de evlenmenin ve bir düzen kurabilmenin faydalarını bildiğimden evlilik düşündüğüm zamanlarımı özlemiyor değilim. Şimdilerde zehir ettiler çok şeyi ama sizler gibi temiz, genç insanların mutlu olması beni de mutlu ediyor. Benzer duyguyu kardeşim evlendiğinde de hissetmiştim.
- 1 yıl
Bende senin gibiyim özeldim o duyguları ama sende bende artık birine güvenip yuva kurmamız lazım nereye kadar böyle devam edeceğiz ki
Cevap sahibi1 yılHaklısın evet. Ben hayatım boyunca çok şeyi çözmeyi başardım ama insanları çözmek çok zordu. En nihayetinde bunu da başardığımı düşündüğüm için yalnız kalmanın en doğru tercih olduğu kanaatine zor da olsa ulaşabildim. Yani ez cümle, sen güvendikçe güvenini boşa çıkartıyorlar. Benim korkularım ve yaşadığım şeyler maalesef bana çok ağır geldi, atlatamıyorum. Bazen oturup keşke başkaları gibi olsaydım diyorum ama bu sefer rol icabı olacaktı bu. Herkes bir şekilde bu dünyada yerini buluyor, su akar yolunu bulur ya hani. Senin yaşın daha çok genç, önünde sayfalarca beyaz kağıtlar var. Kimsenin karalamasına izin vermeden güzel bir kitap yazmanı isterim. Benim sayfalarım çok karalandı ama nasip. Belki bir gün temizlenirler.
- 1 yıl
Sen kaç yaşındasın ki
Cevap sahibi1 yıl29 yaşımdayım ama 40 gibi hissediyorum maalesef.
- 1 yıl
Bende seni çok büyük birisi sandım saçmalama sen bu kadar karamsar olma ya
Cevap sahibi1 yılBunu çok kez düşündüm emin ol ama maalesef kurtarmıyor artık. Normalde hayat doluydum keyfim hep yerindeydi.
- 1 yıl
Hayata karşı pozitif ol umutsuz olma bence
Para & Ekonomi konusunda 398 cevap paylaştı. Ikiside olsa iyi ama anlaşamadigin ya da sevmediğin birini parası için evlenmekte ne bilim ben olsam kendimi geliştiririm kafam rahat olur hiç yoktan
00 Yorumlapara daha önemli. aşık olarak evlenme evledndiğine aşık ol zamanla sende seversin karşı tarafı. ailen de çok haklı bence evlen
03 Yorumla- 1 yıl
Sence pişman olurmuyum
1 yılAşk diye bir şey yok sevgi var oda zamanla tanıdıkça oluşuyor zaten. Kestirip atma bu zamanda maddi durum da önemli
00 Yorumlaprofil resmindeki sensen ben olsam seni istemezdim... hakaret değil cidden evlenmezdim senle..
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBence evlen. Aşık olanların çoğu boşanıyor eğer iyi ve zenginse neden olmasın
01 Yorumla- 1 yıl
Doğru ama yine düşünmem lazım
1 yılHislerine güven.. ki benim şu sorduğun sorudan hissettiğim.. bu elemana kanının kaynamadigi.. sonradan çok zor oluşur bu.. zor bir karar..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin için birinci öncelik ne?
Para maddiyat önemliyse düşün derim ama duygusal biriysen ve maddiyat çokta önemli değil diyorsan o zaman sıkıntı.
00 Yorumla
1 yılkonusursun falan ama hicbir sey hissetmezsen olmaz bence
00 YorumlaSevgi mi bu devirde sevgi mi kaldı ortalık toplumsal çürüme ve ahlaki yozlaşma kaynıyor.
00 Yorumla
1 yılHuzur lazım bana sana ne lazımsa devam et derim
00 Yorumlaİşte onu düşünmenin nedeni paranın çekim gücü
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 309 cevap paylaştı.
1 yılsevdiğin biri yoksa dene bence. bi şans ver. sevgi zamanla oluşabilir
00 Yorumla
1 yılBu devirde para her şeydir. Git hayatını kaliteli nezih bir şekilde yaşa, zaten aşklar bir süre sonra yerini alışkanlığa bırakıyor. Ölümsüz dedikleri aşk yok aslında sadece bir şarkıdan ibaret.
02 Yorumla- 1 yıl
Evet çok güzel konuşmuşsun ama biraz korkuyorum farklı şehir farklı ortam tip olarak iyi terbiyeli sosyal medya kullanmıyor hayatı benden daha iyi biz bayramda kurban ya keseriz ya kesmeyiz bunlar çerez gibi kesiyor biz yokluk gördük babam tarafından çok zorbalandım babam bana ne yapsa zoruna giderdi hayla da öyle 16 yaşımdan beri kendim başımın çaresine kendim baktım babam bana hayla da bir şey yapmaz para kazandı yine yapamadı şu an da çalışmıyor yine yapmadı yani beni açıkçası babam sevmiyor bakıyorum hayatımıza hep yokluk hep finansal konular bakıyorum babam sinirlenir sinirlenmez evlen diyor ben böyle hayatı gördükçe diyorum evlenim gidim hayatımı onunla yaşim sonra da diyorum babam yüzünden gitmim sevim sevdiğimle hayatımı yaşim ama bilmiyorum kafamın içi Allak bullak yaşadıklarımı bir bilsen oturup ağlarsın etrafa neşe saçıyorum aslında ağır depresyondayım kimseye belli etmiyorum kimse bana nasılsın demiyor kimse beni sevmiyor bir tek annem seviyor oda giderse ben bittim
- 1 yıl
Anlıyorum seni canım benim ama inan bana maddi güç her şeyden daha önemli. Eğer karşındaki insan sana değer veriyor ve seni seviyorsa hiç düşünme. Çünkü bu devirde senin sevdiğini değil seni seveni alacaksın ve maddi gücüde yerindeymiş üstelik bence kendine eziyetme hayatını yuvanı kur geleceğe sağlıklı bir nesil bırak.
1 yılYa iyi bir insan ise ve sende iyi hissediyorsan evlen ama pişman olacaksan evlenme iyi analiz et erkekler evlenince değişir yani köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyen çok
12 Yorumla- 1 yıl
Annemde bunu dedi biliyormusun
- 1 yıl
Bana anne diyebilirsin 😂😂 ama cidden öyle sen dikkat et bak güzelde kızsın
Gizli Üye(25-29)1 yılGörücü usulü kalkmadı mi bizim burada görücü usulü kaldırıldı herkes ilişkiye girdiği kişiyle evleniyor
00 YorumlaZenginse tipi de iyiyse hiç düşünme direk evlen gerçekten rahat edersin aklım olsaydı ben de sevdiğimle değil zenginle evlenirdim gerçekten evli biri olarak diyorum bu devirde katlanılcak iş değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok zor bir karar. Ben olsam ısınmaya çalışırdım çünkü aşk da biten bir duygu yerini sevgi alıyor. Karakterini iyi analiz etmeni öneririm.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence kestirip atma şans ver kadınlar zamanla hoşlanır erkeğin karekterini gördükçe hoşlanırsın bağlanırsın
00 YorumlaÖnemli olan o kişi ve ailesi iyi mi ayrıca siz anlaşabilecek karakterlere sahip misiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAşk zamanla azalır. Vicdanlı mı vs ona bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlen derim, sonra gizli aşk hayatın olur. Refahlığa ulaş.
00 Yorumla
1 yılAşk sevgi kolay yaşanmıyor bulunmuyor imkanlar istediği kadar olsun seni anlamadiktan sonra ne yapabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim babamın durumu iyidi. O da demiş işte çok iyi yaşarsın falan demişlerdi anneme annem zenginlikte fakirlik yaşadı anlican evlenince değişir mi değişmez mi ona bakcan bide siz çalışıyor musunuz
00 YorumlaGörücü usulü görüşmelerde hoşlanma olmuyor genelde (bence)
02 Yorumla- 1 yıl
Benim hoşlanmamam normal desene
1 yılSen okumadin mi ayrılırsaniz işini de kaybedersin sonuçta her şey onun parası ile olacak dediğine göre
00 Yorumlaçocuk düzgünse ( huyu ve karakteri ) 1 sn bile düşünme kalp yanılır akıl yanılmaz.
02 Yorumla
1 yılEvet sevgiden daha önemli sevgi geçici sen kaçırma bu çocuğu
00 Yorumla
1 yılAkraba evliliği mi 🤢🤮
01 Yorumla- 1 yıl
Uzaktan akraba ayrıca ben de akraba evliliğine karşıyım hep
- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılkaliteli yaşamadıktan sonra paran olsa ne olur
01 Yorumla- 1 yıl
İstersem kaliteli yaşarım çocuğun durumu çok iyi diyorum ama şu an 2 gün oldu bir şey hissetmiyorum diyorum
1 yılMaalesef artık önemli gibi
01 Yorumla- 1 yıl
Yani neye elimi uzatsam hayır demeyecek yapabilecek bir güce sahip ama gerginlik var üzerime annem soruyor öbürü soruyor bizi bize bırakmıyorlar
Düşünme anında evlen
10 Yorumla
1 yılEğer hayatında kimse yoksa onunla evlen
00 Yorumla
1 yılÖnemli olan mutlu olcan mı
00 YorumlaSeversinnn dene
00 Yorumla
1 yılBalta al oğlanı evlenince hepsi aynı
00 Yorumla
1 yılPara sadece bir araçtır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılönemli bakire misin