Zengin bir görücüm var, kafam karışık. Para, kaliteli yaşam sevgiden önemli mi?

Uzaktan bir akrabamızın oğlu var durumları çok iyi isteyipte alamayacakları bir şey yok neredeyse 2 gündür konuşuyoruz konfor hayat yaşamak evleneiğimde parasal hiç bir konuda sorun yaşamayacağıma da eminim yaşlarımız aynı sosyal medya kullanmıyor işinde gücünde tip olarak da baya iyi ama şu an çocuğa karşı bir şey hissetmiyorum sizce normal mi ya da hisler sonradan olur mu hiç bilmiyorum karşı taraf aile olsun o şahıs olasun benim ailen onları olsun aşırı seviyor ve istiyorlar şu an karar bende bir süre konuşucaz buluşacaz her şey istediğim gibi olacak bana araba ev felan alınacak iş yerim açılacak Antalya dan İzmir’e gelin gidicem olursa istersem sizce istemelimiyim sevgi aşk olmak zorunda mı bir yanım ailen fakir baban yakışıklı annem severek evlendi ama sevgileri karın doyurmuyor evlen git hayatını yaşa diyor diğer yanım da sevgi önemli diyor bir an önce bir şeyler hissetmeye çalışıyorum şu an 2 gün oldu diye mi bir şey hissedemiyorum aileler biliyor ciddi diye mi bilmiyorum mesela çocuk kız kardeşlerini okutuyor biri hemşire diğeri doktor oldu bonkör cömert her konuda baya iyi sizce olur mu şimdi bize neden soruyorsunuz demeyin bunu paylaşacak kimsem yok annem hariç annem zaten olumlu bakıyor ama bana bırakmış yani zorbalık yok

Zengin bir görücüm var, kafam karışık. Para, kaliteli yaşam sevgiden önemli mi?