Maddi durum sevgiden önemli mi?

herkese iyi geceler 2 senelik bir ilişkim var. Ramazandan sonra aile tanışması olacak ve evlililik için hazırlıklar yapılacak ama beklenmedik bir anda 10 gün önce işten çıkarıldım. Buda benim maddi açıdan bir tık sıkıntıya ve işsiz kalma endişesine itti. Sonra bir anda kız arkadaşım bu konuda ne düşünüyor bu durum devam ederse ne yapar nasıl bir tepki verir diye düşünmeye başladım, ilişkimizi etkiler mi onun açısından benim için olumsuzluklar oluşur mu gibisinden. Ve sonunda ona sordum (beklediğim cevap saçmalama iyi günde kötü günde, ne olursa olsun yanındayım gerekirse beraber inşa ederiz bazı şeyleri falan) ama bana dedi ki yani bilmiyorum şu an öyle bir durum yok hiç düşünmedim fala. Sonra ben üsteledim falan nasıl yani ben kötü bir işte çalışsam ya da gelirim düşse bana karşı duyguların değişir mi falan yani dedi duygu değil ama evlenince zor bir hayat yaşamak istemem falan evlenince çalışmak istemiyorum bir şey yapmak istemediğimde engellerle karşılaşmak istemiyorum gibi şeyler söyledi. Şok içindeyim asla böyle bir şey beklemiyordum. Her fırsatta beni çok sevdiğini söyleyen sürekli yanımda olmak isteyen insan nasıl böyle düşünür nasıl ve neden böyle şeyler söyler?

Maddi durum sevgiden önemli mi?