Para & Ekonomi 20 Bin TL boşta duruyor. Sizce neye yatırmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Zarar riski alamam çünkü para biriktiriyorum hedeflerim var Güncellemeler1 yıl Dipnot: Faizli şeylere koymak istemiyorum Güncellemeler1 yıl Fonlar ya da klu fonu nasıl? 20 Bin TL boşta duruyor. Sizce neye yatırmalıyım? Cevapla Para Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. altın olabilir,. 0 0 Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl zar kabulenmiyorsan hic yatırım yapma faiz koy yatırımda zarar kar kardeşidir. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Faiz benlik değil usta ya Yorumla VolkanSHNN 1 yıl uzun vade ise altın al beklet Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. Altın al kardeşim direkt. Şu an en iyi ve garantili yatırım altın. 0 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 1 yıl Gram altın al, üç beş kuruş gelir. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl İşte çok gelmesini istediğim için fikir istiyorum. Altıj alınca enflasyon karşısında bile para eriyor Yorumla nomercy7 1 yıl Altın enflasyon karşısında parayı eritmez, aksine parayı enflasyon düzeyinde veya bir tık üzerinde tutar. Günümüzde 20 bin liradan milyonlar olmasını beklemek mantıklı değil, borsada hisse bulacaksın da 15 sene bekleyeceksin değerlenecek anca. Yorumla Soran 1 yıl Bimas hisse nasıl Yorumla
Stoacıyörük Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl Tabi ki altın.. tek gerçek para altındır diğerleri altın üzerine verilen senet 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Altına yatır daha soruyor musun git altın al hemen 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Kaç olacak ki Yorumla hangovers 1 yıl Olum soru sorma git yatır diyoruz Yorumla Soran 1 yıl İstersen ibana atayım sen al reis 😂 Yorumla hangovers 1 yıl Al diyoruz kardeşim sonra dua edeceksin 😄 Yorumla
Kullanıcı12re Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bana at iddaa oynar 500bin tl yaparım 0 0 Yorumla
NicolaTESLAAA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Altın al 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Enflasyon karşısında eriyor Yorumla NicolaTESLAAA 1 yıl Kısa vadede alacaksın yılbaşından sonra sat Yorumla Soran 1 yıl Sattıktan sonra ne yapmalıyım? Yorumla NicolaTESLAAA 1 yıl Kumara gir 😂 Yorumla Soran 1 yıl Yok hocam ya. Faize bile bulaşmak istemeyen biriyim😂 Yorumla NicolaTESLAAA 1 yıl Valla sen bilirsin o 20 yi hemen 40 yapabilirim bak 😂 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 622 cevap paylaştı. 20 binle bisey olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
altın olabilir,.
zar kabulenmiyorsan hic yatırım yapma faiz koy yatırımda zarar kar kardeşidir.
Faiz benlik değil usta ya
uzun vade ise altın al beklet
Altın al kardeşim direkt. Şu an en iyi ve garantili yatırım altın.
Gram altın al, üç beş kuruş gelir.
İşte çok gelmesini istediğim için fikir istiyorum. Altıj alınca enflasyon karşısında bile para eriyor
Altın enflasyon karşısında parayı eritmez, aksine parayı enflasyon düzeyinde veya bir tık üzerinde tutar. Günümüzde 20 bin liradan milyonlar olmasını beklemek mantıklı değil, borsada hisse bulacaksın da 15 sene bekleyeceksin değerlenecek anca.
Bimas hisse nasıl
Tabi ki altın.. tek gerçek para altındır diğerleri altın üzerine verilen senet
Altına yatır daha soruyor musun git altın al hemen
Kaç olacak ki
Olum soru sorma git yatır diyoruz
İstersen ibana atayım sen al reis 😂
Al diyoruz kardeşim sonra dua edeceksin 😄
Bana at iddaa oynar 500bin tl yaparım
Altın al
Enflasyon karşısında eriyor
Kısa vadede alacaksın yılbaşından sonra sat
Sattıktan sonra ne yapmalıyım?