20.000 liram var, neremi yaptırsam?

20 bin neye yeter ki :) çok fazla ihtimalin var hangisini yaparsan yap diğerinde aklın kalacak. Kendini olduğun gibi kabullen ama seni çok zorlayan şeyleri de yap. Mesela burnun aklını çok meşgul ediyorsa sürekli aklindaysa ya da senin dediğin gibi dişlerin senin için çok problemse oraya yoğunlaş ama ihtimallerin çok. Bunları yapsan bile mutsuz olabilirsin.
Neden illa paranı bir yerini yaptırmak için harcamak istiyorsun ki? Paranı daha faydalı şeyler için de harcayabilirsin. Mesela kitap alıp okumaya harcayabilirsin. Yabancı dil kurslarına harcayıp yabancı dilini geliştirebilirsin. Gezmeye harcayıp yeni yerler görerek kendini geliştirebilirsin. Sürekli güzelliğine yatırım yapan kızlar bana boş geliyor. Bir insanın aklı varsa ilk önce kendini geliştirmeye yatırım yapar.
Burun estetiğini genelde çok kötü yapıyorlar ünlü, ünsüz, zengin farketmeksizin. Tvdeki haber sunan spikerlere vs dikkatli bak burnuna plastikten gibi tuhaf. Dudak dolguauna hiç bulaşma dudağın şaftı kayıyor ve belli aralıkla tekrar gerekiyor, o şaftı kayanları tvde bolca görürsün. En önemli diş ama çok avartılı kötü değilse yatırım yap altın, dolar vs ülke ekonomisi felç oldu resmen.
Fakirliğin gözü kör olsun be. Hepsini yapabiliyor olman lazım ama şartlar işte. 🤷🏻♂️ Tavsiyem önce dişlerini yaptır. Sonra burun. Hatta burun çok kötü değilse doğal kalsın. Dudaklara bir siz takılıyorsunuz. Çoğu erkek dudaklara takılmaz. Kalça güzel olsun kafi 😅
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Eskiden olsa hepsini yaptır derdim de maalesef artık 20.000 TL bunun için yeterli değil. bence en önemlisi burun. Burun yaptır para kalırsa da diş teli taktır.
O parayla anca telefon alırsın.
Burnunu yaptır en önemli yer
Kesinlikle diş. Burun ve dudağa katlanılabilir ama diş sorunları çok iticidir. Yamuklarsa ne kadar temizlesen bile pis görünebilir. Ayrıca dişlerimiz bize de lazım onlar sadece görsel değil. Son olarak bir insanın gülüşü güzelse ona aşık olmak kolaydır.
Burun buruna yüzü tamamlar dudağın dolgun olmasın bazı şeylerle yağlar la rujlarla dolgun olur telefon çok önemli değil eğer bir telefonun varsa ya da al ama ucuz gidip iPhone ye yapışma diş teli çok kötü boşa para dişin sap sadi oluyor bir de onun sonradan masrafı var burun net çünkü o göz tarafın gerilince yüzüne oturunca seni sen yapar çok güzel olur net burun
Bence yüz estetigi yaptırma iyi bi doktor değilse çok yapay bir görünüme sahip olabiliyosun sonrasında burun yahut göz yüzde neresi olursa olsun yaptırma kaş botoksu belki iyi olabilir onun dışında göğüs estetiği ihtiyaç duyuyorsan yaptırabilirsin bence bu ikisi en gereklisi 3. Olarak da asla ama asla abartmamak kaydıyla çok hafif dudak dolgusu bence 3ünden biri
Bence dudak yaptırma ben yaptırdım dudak bir süre sonra eski haline dönüyor zaten 1 yıla kadar tekrarlanması gereken bir şey dudak ben telefon aldım ıphone 12 pro max burnumu yaptırmadım burnum düzgün diye Apple Watch aldım sende alabilirsin hem yatırım olur 3,4 bin lira bir şey satsan 2,3 bine satarsın telefon alabilirsin bence biraz da döviz al yeterli
Yüzünü görmedim ama görsel olarak diş çok önemli eğer dişlerin düzgün değilse onu yaptır. Ama ben olsam tel taktırmam şimdi çok güzel gülüş estetiği diye bir işlem yapıyorlar lamine kaplama gibi bir işlem. Herkes onu yaptırıyor inci gibi oluyor harika bir şey
Telefon alma burnun kötüyse burnunu yaptır dudağın inceyse dudağını telefonun var zaten alacaksan 2. el al
20 bin için iyi bir estetik cerrahı ıslak mendille yüzunu bile silivermez ancak diş yaptirabilirsin hem sağlık hem guzellik
Telefonuda sıkıştırmışın burun ve dudagı aynı anda yaptırabilirsin 10.12 yapan iyi yerler var 1.2 de dudak dolgusu 15bin yapar öteki 5bini de tf na verirsin gerisini ödersin taksitle diş teline gelince bilgim yok görmeden karar veremiyoruz diş teli kullana bilirmisin oda vr uzun süre kalıyor dişte hangisi daha kötüyse onu yaptır yani
At bankaya dursun eninde sonunda çürüyecek her yerin
burun bence, ileride de dişlerini yaptırırsın o da sorun çünkü
Ben olsam dişimle ilgilenirsim çünkü diş hem temizliği hem de güzelliği gösterir.
Yav dudak dolgusu dediğin binbeşyüz lira. Birikimine dahil ettiğine değmez 😂 yaptır gitsin
kız iş kur o paraya. daha çok kazan. kazanç konusunda zaten bir sıkıntın yoksa o zaman burnunu yaptır bence. burnun çok kötü değilse dudak ve yanak dolgusu. ama bence harcama o parayı nasıl katlayabilirim ona kafa yor.
Şu an acil olarak ihtiyacin hangisiyse ona harcamalisin parani. En cok seni ne rahatsiz ediyor hayatini etkiliyor? Veya günlük yasamini etkiliyor?
20bin olursa direk burnumu yaptırıcam valla burun once yapilmali bence
Yuzunu görmediğimiz icin o konuda saglikli bi yorum yapamayiz. Ama telefon alman daha mantikli. Telefonlar gun gectikce pahalilasiyor. Yuz yogasiyla halledersin yuzunu
Bence faize koy beş altı yıl sonra hepsini bir yaptır dkdjldkd
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş