Arkadaşlar eşimin ikinci karısıyım maaş ve mallarda bana da miras hakkı düşüyor mu?

Arkadaşlar merhaba, eşimin üçüncü karısıyım, ilk eşinden çocukları var ve çocukları ile görüşmüyor, ikinci karısı boşanma durumunda ne hak istedi bilmiyorum fakat şu an yurt dışında zaten, üçüncü karısıyım her hangi bir durum da bana miras kalma hakları nedir ya da ne oranda hak talep edebilirim, örneğin emekli maaşı ve ev araba ve diğer kalanlar da hakkım oluyor mu? 2 tane çocuğu var sadece bu mal 3 e mi bölünüyor, yoksa onlar daha fazla mı alıyor? Ya da çocuklar mirası kabul etmezlerse hepsi bana mı kalıyor? Şöyle bir şey daha sormak istiyorum atıyorum bir ev araba ya da başka bir şeyi bu evlilik de üzerime yaparsa sonrasında çocuklar bu evlilik kız mal için yaptı diye dava ederler mi? Buradan bir halt çıkmaz herhalde. Çok karışık anlattım fakat düz bir şekilde de detaysız sorum şu " Ben mirastan nasıl hak talep edebilirim?" , çünkü birikimleri bizim nikahımızdan önce hep ve merak ediyorum lütfeennn bilen birisi yazsın
Arkadaşlar eşimin ikinci karısıyım maaş ve mallarda bana da miras hakkı düşüyor mu?