Diğer Ablamın eşinden boşanma durumu var yetim maaşım bölünür mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Annem başka bi adamın nikahı altında Güncellemeler+1 yıl Yarı yarıya mı bölünür Ablamın eşinden boşanma durumu var yetim maaşım bölünür mü? Cevapla Maaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mymymy85 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Ablan talep ederse bölünür. Eski eşinden nafaka alırsa bölmesin sen destek ol. 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Ne desteği? Yorumla mymymy85 +1 yıl Şimdi ablan talep ederse sosyal güvenlikten maaş bölünür. eski eşi sosyal destek aldığı için nafaka azalır ya da düşer. sen ablana kısmi destek olursun maasdan. sonuçta onunda hakkı. aranizda anlasin. Yorumla Soran +1 yıl Boşansın alsın ben niye destek olucam Yorumla mymymy85 +1 yıl Nafaka alamassa senin maaş bölünür. Yorumla Soran +1 yıl Nafakayı da beraber alabilir maaşla Yorumla Soran +1 yıl Araştırdım Yorumla mymymy85 +1 yıl Valla nafaka olayı kocası ile onun arasında. ama kocası babasının maaşı var diye mahkemede beyanda bulunursa nafakayı düşük alır. maasida böler. Yorumla Soran +1 yıl Beni ilgilendirmez valla herkes hakkını alsın o nafaka alcak diye ben destek çıkamam zaten az para alabiliyorum o zaman Yorumla mymymy85 +1 yıl Kanuni olarak ablan bosaninca senden maaşı böler. kesin Yorumla mymymy85 +1 yıl Ablanın çocuğu var mı. nafaka konusunda Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla mymymy85 +1 yıl Geçmiş olsun böler.Ya boşanmadan vazgecir ya da yeni enişte bul,😄 Yorumla Soran +1 yıl Yapçak bişey yok napalım kader böyleymiş 😂 Yorumla mymymy85 +1 yıl Sağlık olsun bencede.😄 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 593 cevap paylaştı. Babanın maaşı evet dul ve kadın olan aile bireyleri arasında bölüştürülüyor. 0 0 Yorumla
Yineyenidenden Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Maaşı ablan alır boşanırsa tabi inşallah boşanmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benimde hakkım var tek kendisi alamaz Yorumla Yineyenidenden +1 yıl Tabi sizde bakarsanız o zaman bölünür sizde alırsınız Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ablan talep ederse bölünür. Eski eşinden nafaka alırsa bölmesin sen destek ol.
Ne desteği?
Şimdi ablan talep ederse sosyal güvenlikten maaş bölünür. eski eşi sosyal destek aldığı için nafaka azalır ya da düşer. sen ablana kısmi destek olursun maasdan. sonuçta onunda hakkı. aranizda anlasin.
Boşansın alsın ben niye destek olucam
Nafaka alamassa senin maaş bölünür.
Nafakayı da beraber alabilir maaşla
Araştırdım
Valla nafaka olayı kocası ile onun arasında. ama kocası babasının maaşı var diye mahkemede beyanda bulunursa nafakayı düşük alır. maasida böler.
Beni ilgilendirmez valla herkes hakkını alsın o nafaka alcak diye ben destek çıkamam zaten az para alabiliyorum o zaman
Kanuni olarak ablan bosaninca senden maaşı böler. kesin
Ablanın çocuğu var mı. nafaka konusunda
Yok
Geçmiş olsun böler.
Ya boşanmadan vazgecir ya da yeni enişte bul,😄
Yapçak bişey yok napalım kader böyleymiş 😂
Sağlık olsun bencede.😄
Babanın maaşı evet dul ve kadın olan aile bireyleri arasında bölüştürülüyor.
Maaşı ablan alır boşanırsa tabi inşallah boşanmaz
Benimde hakkım var tek kendisi alamaz
Tabi sizde bakarsanız o zaman bölünür sizde alırsınız
Aplan nafaka alır boşanırsa eşinden
Sanmam
Tabi ki bölünür.
Bölünmez