Para & Ekonomi 16 gü Eşinin vergi kaçırdığını görsen ihbar eder misin? nomercy7 Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Delil niteliğinde açık cümleler kurmayayım :D Eşinin vergi kaçırdığını görsen ihbar eder misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
m befoderler Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 98% 16 gü İhbar ederim ama 172526261621 dolar rüşvet karşılığında bir bakmışsın dilim lâl olmuş. Aaaaa 3 4 Yorumla nomercy7 15 gü Devletle anlaşmak lazım. Yorumla m befoderler 15 gü Sonra benim akladığım kara paraları vatandaşa ödetmeli :D Yorumla nomercy7 15 gü Şuanda da sanki böyle gibi ama? :D Yorumla m befoderler 15 gü O yüzden öyle yapmalı diyorum ehehhee Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% 15 gü İyi günde, kötü günde dediysem edemem 😄 Bu konuda uzmanlaşmış kişiler tutuklansın, ceza alsın önce. 1 1 Yorumla nomercy7 15 gü Bence de. Yorumla
ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Bilge Yaş: 100 , eic 100% 14 gü Caanım kocacığım yasa dışı bişeye bulaşma bulaşırsan kesinlikle benden bizden sülalemden uzak tut en nihayetinde yanan sen olursun jsnxjsn Başka çare yok aile saklamaya müsait değil jsnsjsns 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 16 gü Para & Ekonomi konusunda 12,1b cevap paylaştı. Hayır tabi ki de.. eşimi ihbar etmem hiç bir şekilde.. eşim de eşim.. fetöcü değilim ben :D 1 2 Yorumla nomercy7 15 gü Erşan Kuneri'nin sözü geldi aklıma :D u Barış_LonelyForever 15 gü neymiş duymadım :D
ROSAMEA Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 15 gü Vergi kaçırmanın suç olmadığını Dilan Polat serüveniyle öğrendik dolayısıyla ihbar edecek bir durum olmayacaktır. 1 1 Yorumla VuR-KaN 15 gü onu diyorum devlet devlet olsa dilan polat şu an başka bir durumdaydı. devlete güven 0 bulsam bende vergi kaçırırım Yorumla
Boss_Lady86 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% 15 gü Etmem, eşimi boşarım... Yasa dışı işlerle işim olmaz, işi olanın da yanında durmam.. Yanımda guru duyacağım insan isterim.. 1 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 14 gü Kadınlar görürse hem ihbar eder hem boşanma davası açar 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 15 gü Bunlar gibiyse gerek yok 6 ay sonra geri salıyorlar başımıza bela olur yine 😅 1 0 Yorumla
VuR-KaN Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 15 gü etmem en büyük "hırsız" devlettir (kesin ve net) 1 0 Yorumla
Bihteeerrr Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 15 gü İhbar ederim hırsız adamla ne işim var. Vergi kaçakçısı bana mı kaldı. 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 15 gü Seviyorsam etmem sevmiyorsam cebine hap koyar ihbar ederim 😅 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 16 gü Para & Ekonomi konusunda 752 cevap paylaştı. Hayır beraber yeriz 3 1 Yorumla nomercy7 15 gü Mantıklı. Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Yoda Yaş: 35 15 gü Meslek icabı 🤫 herşeyin üstünü kapatırım… sonrada çatır çatır beraber yeriz… 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 15 gü Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı. hayır ama cezayı kendim veririm : ) 1 1 Yorumla nomercy7 15 gü Aman 😂 Yorumla
tarihizle Takip Et Yoda Yaş: 59 , eic 100% 15 gü % 15 ikramiyesi var diye biliyorum 1 2 Yorumla nomercy7 15 gü Yeter Yorumla tarihizle 15 gü Bence de..İntikam galiba.. Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 16 gü Boşanma sürecinde ihbar da ederim evet. 1 5 Yorumla nomercy7 16 gü Diyorsun. Yorumla SheWolfWoman 16 gü Canı cehenneme 😃 Yorumla nomercy7 15 gü Gitti adam :D Yorumla SheWolfWoman 15 gü Hayır gelmez zaten vergi kaçıran birinden.. Cehenneme odun olur defolsun 😃✌️ Yorumla nomercy7 15 gü Amin :D Yorumla
arafshsh Takip Et Xper 4 Yaş: 24 15 gü Öyle bir şey yapmasına izin vermezdim önceden onu kesilirdi 1 0 Yorumla
Arianaminaj Takip Et Xper 1 Yaş: 24 16 gü Onun alnından öperim keşke ilerdeki kocam vergi kaçırsa en azından zengin olurum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 15 gü Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Etmem aksine yardım ederim 😂 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 15 gü Para & Ekonomi konusunda 305 cevap paylaştı. İhbar ederim.. 2 0 Yorumla
Wingsssss Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 15 gü Etmezdim makul bir fiyatta anlaştığımız sürece 🤪 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İhbar ederim ama 172526261621 dolar rüşvet karşılığında bir bakmışsın dilim lâl olmuş. Aaaaa
Devletle anlaşmak lazım.
Sonra benim akladığım kara paraları vatandaşa ödetmeli :D
Şuanda da sanki böyle gibi ama? :D
O yüzden öyle yapmalı diyorum ehehhee
İyi günde, kötü günde dediysem edemem 😄
Bu konuda uzmanlaşmış kişiler tutuklansın, ceza alsın önce.
Bence de.
Caanım kocacığım yasa dışı bişeye bulaşma bulaşırsan kesinlikle benden bizden sülalemden uzak tut en nihayetinde yanan sen olursun jsnxjsn
Başka çare yok aile saklamaya müsait değil jsnsjsns
Hayır tabi ki de.. eşimi ihbar etmem hiç bir şekilde.. eşim de eşim.. fetöcü değilim ben :D
Erşan Kuneri'nin sözü geldi aklıma :D
neymiş duymadım :D
Vergi kaçırmanın suç olmadığını Dilan Polat serüveniyle öğrendik dolayısıyla ihbar edecek bir durum olmayacaktır.
onu diyorum devlet devlet olsa dilan polat şu an başka bir durumdaydı. devlete güven 0 bulsam bende vergi kaçırırım
Etmem, eşimi boşarım... Yasa dışı işlerle işim olmaz, işi olanın da yanında durmam.. Yanımda guru duyacağım insan isterim..
Kadınlar görürse hem ihbar eder hem boşanma davası açar
Bunlar gibiyse gerek yok 6 ay sonra geri salıyorlar başımıza bela olur yine 😅
etmem en büyük "hırsız" devlettir (kesin ve net)
İhbar ederim hırsız adamla ne işim var. Vergi kaçakçısı bana mı kaldı.
Seviyorsam etmem sevmiyorsam cebine hap koyar ihbar ederim 😅
Hayır beraber yeriz
Mantıklı.
Meslek icabı 🤫 herşeyin üstünü kapatırım… sonrada çatır çatır beraber yeriz…
hayır ama cezayı kendim veririm : )
Aman 😂
% 15 ikramiyesi var diye biliyorum
Yeter
Bence de..
İntikam galiba..
Boşanma sürecinde ihbar da ederim evet.
Diyorsun.
Canı cehenneme 😃
Gitti adam :D
Hayır gelmez zaten vergi kaçıran birinden.. Cehenneme odun olur defolsun 😃✌️
Amin :D
Öyle bir şey yapmasına izin vermezdim önceden onu kesilirdi
Onun alnından öperim keşke ilerdeki kocam vergi kaçırsa en azından zengin olurum
Soruyu cevaplamak çok riskli 😂
Etmem aksine yardım ederim 😂
Kurtulmak istiyorsam ihbar ederim 😂
Hayır şikayet etmem ama onu uyaririm
E eşim o benim, ona olan banada olur
İhbar ederim..
Etmezdim makul bir fiyatta anlaştığımız sürece 🤪
Ederim
Kendimi kaçırır fidye isterim
Etmem
Iyi gunde kotu gunde 😂
suc ortaklığı