Ailem tüm kredi kartlarımı bloke etti ne yapacağım?

19 yaşındayım ve alışveriş yapmayı çok seven birisiyim. Ailemin durumu iyi, varlıklı bir aileden geliyorum. Alışverişlerimi genelde lüks markalardan yapıyorum ama marka takıntım yok. Sadece zamansız şeyleri lüks markalardan almayı seviyorum, genelde de alıyorum. Geçen hafta chanele gittim çok istediğim ve bayadır wishlistimde olan bir çantayı aradım ama bulamadım. Dün ise satış menejeri beni aradı ve istediğim çantanın geldiğini söyledi. Bugün de almaya gittim ama kartımı ailem bloke ettirmiş. Alamadan geldim. Çantanın fiyatı açık konuşmak gerekirse 321bin tydi. Sonrasında neden bloke ettiğini sorduğumda bana " her canın sıkıldığında dünyaları harcayamazsın, sayısız lüks çantan var 2-3 ay böyle olacaksın" dedi. Ben de bir şey demedim ama o çantayı çok istiyordum ne yapabilirim? Anneme söylediğimde de çantayı hiç beğenmediğini başka bir çantayı beğensen almayı düşünebilirdim ama hayır dedi. Ne yapmam lazım cidden çok istiyorum. Bu arada lütfen 321bin tl çok pahalı gereksiz, enayi vb şeyler yazmayın insanların durumu, zevkleri, beğendikleri ve istekleri farklı olabilir. Saygı duyalım lütfen
Ailem tüm kredi kartlarımı bloke etti ne yapacağım?