Para & Ekonomi Bir çanta dolusu para kaybetsen bulan kişiye ödül verir miydin? nomercy7 Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor O kadar para kaybetsem ve birisi insanlik yaparak bulup getirse arkadasi mutlu edecek bir tutari verirdim. Bir çanta dolusu para kaybetsen bulan kişiye ödül verir miydin? Cevapla Getir Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tabi ki veririm şu zamanda bile nefsine yenilmeyen dürüst insanlar hala var bu çok sevindirici bir olay olurdu benim için... 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. verirdim evet 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 378 cevap paylaştı. Alnından öperim sonra eli boş gönderirim 😅😅 1 2 Yorumla nomercy7 1 yıl Yilan 😂 Esrihbaenl 1 yıl 🤣
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 775 cevap paylaştı. Onu kimse getirmez benceAma velev ki getirdiler evet verirdim bir miktar 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Vardir benim gibi koca yurekli insanlar 😏 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 885 cevap paylaştı. Yani sadaka niyetine bir miktar vermek lazım hem getirene de teşvik olur belki de allahın işi onun da parayı ihtiyacı vardı tam o anda vermek lazım 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Bir çanta dolusu param olsa kendimi kaybederim onu kaybetmem 😂 1 0 Yorumla
Seapple Takip Et Xper 1 Yaş: 53 1 yıl Vermezsem eşeklik yapmış olurum, gibi gibi his ederim:-) 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 494 cevap paylaştı. Bulan kişinin durumuna bağlı 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 834 cevap paylaştı. 100 TL verirdim 1 2 Yorumla nomercy7 1 yıl Bu kadar gonlu bol olma 😂 Yorumla Asya_2275 1 yıl napiyim benim karakterim böyle işte 🥰 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 569 cevap paylaştı. Verirdim.. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. Verirm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tabi ki veririm şu zamanda bile nefsine yenilmeyen dürüst insanlar hala var bu çok sevindirici bir olay olurdu benim için...
verirdim evet
Alnından öperim sonra eli boş gönderirim 😅😅
Yilan 😂
🤣
Onu kimse getirmez bence
Ama velev ki getirdiler evet verirdim bir miktar
Vardir benim gibi koca yurekli insanlar 😏
Yani sadaka niyetine bir miktar vermek lazım hem getirene de teşvik olur belki de allahın işi onun da parayı ihtiyacı vardı tam o anda vermek lazım
Bir çanta dolusu param olsa kendimi kaybederim onu kaybetmem 😂
Vermezsem eşeklik yapmış olurum, gibi gibi his ederim:-)
Kendimi bile veririm 😅
Bulan kişinin durumuna bağlı
100 dolar verirdim
Mutlaka ödüllendirirdim
Kesinlikle ödülü olur.
100 TL verirdim
Bu kadar gonlu bol olma 😂
napiyim benim karakterim böyle işte 🥰
Verirdim
Verirdim
Verirdim tabi
Verirdim..