Evlilik içerisinde her iki tarafında kazandığı para ortak olduğu için yapacak oldukları yatırımlara da beraber karar verme taraftarıyım Senin paran benim param diye bir şey olmamalı bir hayatı paylaşıyorsa para da ortak olmalı yatırımı yaparken her iki tarafında onayı varsa kızılacak bir durum yok yatırımın gidişatı istenildiği gibi olmayabilir o yüzden bu birazcık da şans nasip işi diyebiliriz
Habersiz olamaz bu tür şeyler.. evlilikte geleceğe dair sorumluluklar kararlar beraber düşünülmeli, konuşulmalı mutlaka.. sonucu da ne olursa olsun beraber üstlenmeli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Onay verirken aklım neredeymiş.. Daha fazla parayı düşünürken risklerden haberim mi yokmuş.. Yeterince b*k gibi hissediyordur zaten, daha fazlası için katkım olmaz.
Herzaman insanın birazcık şansa ihtiyacı vardır belki her şey yolunda gitmemiş olabilir bu onu yargılamak için yeterli bir sebeb değil bu bence yanında olmak lazım, asıl olan sevgidir para Herdaim kazanılır.
Yanlış yatırımların doğurduğu sonuçlara şahit oldum. Dominant taraf olacağımı düşünüyorum. Bulaşıklarımı yıkadıktan, çamaşırları astıktan sonra buna hakkım olmalı bence :D