- Daha önce pek çoğunuzun sorusuna cevap olarak yazdım. Sene başında tcmb dolar kurunu sene sonu tahmini 40 tl olarak açıkladı. Ve son 6 sene de bu konuda yanılma payı 1 tl civarı. Bu şu demek sene sonu bir şekilde 40 seviyelerini bulacak. Ya 39 ya 41 gibi. Olası sapma oranı artsa bile 37-38 seviyelerini görecektir.
-Durum şu; hafta başı 153.8 olan rezervler 2 günde nasıl 150-2 ye indi. Ve bu ani iniş bile doları enredeyse 1 tl zıplattı. Merkez bankası rezervlerini piyasaya salarak doları değil 40 50 tl seviyesine bile çıkarabilir.
-Bu kadar artışa rağmen düşmeyip bir anda 4 milyar doların salınmasıyla doların yükselmesini neye bağlıyorsunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Artık ekonomi düşünmüyorum, mutluyum. Makarnamı yer, keyfime bakarım.
Makarna severim akp den hediye olmadığı sürece knk :)
Valla cidden ekonomi düşünmekten hayattan zevk alamıyorum. Yani bir yere gidiyorum, etikete bakınca cidden psikolojim artık kaldırmıyor. Yani Allah'a şükür orta halli bir durumdayım, kimseye muhtaç değiliz ama gene de bazı zevklerden mahrum kalmak cidden üzüyor eski yaşantıma göre. Hoş orta halli de kalmadı ya neyse. En azından çok kötü bir durumda değilim buna da şükür.
Allah a şükür kanks. Zaten bu denyoların anlamadığı şu. Ekonominin bu haline sürünenler değil, onlara göre bir tık üstte olanlar üzülüyor. Yani üzüldüğümüz kesim bunları başımıza bela edip egonominin erfoganla ne alakası var diyen eğitimsiz kesim. Biz bunların hakkını savunurken bunlarla savaşıyoruz :D O yüzden sıkılmışsındır biraz da...
Celal Şengör'ün dediği gibi cehaletin bana zarar veriyor.
Carry trade çıkışları başlamiş olabilir. Sonbahar çetin geçecek gibi duruyor..
Normaldir şaşırmadım hiç
Olay olay olay 🙃🙃🙃
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!