Bu arada dolar tl tahmini güncellendi. 2024 başı dolar tl 36 dan 80tl ye yükseldi. Venezüella veya Arjantin gibi olmak istiyor musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Para & Ekonomi konusunda 877 cevap paylaştı. 2024'te 36'dan 80 olacağına dair resmi tahminin kaynağı var mıdır? Varsa paylaşabilir misin?
Merkez Bankasının tahmini ise Dolar tutmaya devam edelim.
03 Yorumla- 1 yıl
Kaynak kilicdarogl7
- 1 yıl
Jp morgan
- 1 yıl
Sadece jp değil ama en önemlisi o olduğu için onu verdim. Yoksa küresel bankalar hani şu batan credit suisse gibi. Yabancı ekonomistler tek tek isim saydırma. Tüik bu yaz aylarında 19 diyor. Sebebi de yaz aylarında enerji kullanımının azalması ve turizmden gelir elde edilmesi. Ancak 2024 başları yani kış aylarında şiddetli yükseliş bekleniyor. Tabi bu tahmin. Yani erdoğan faizleri arttırırsa durum değişir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Venezüella'ya uygulanan aöbargonun ıcı değse buraya birbirimizi boğazlıyorduk. Arjantin örneği daha uygun.
00 Yorumla- 1 yıl
pek alakadar etmiyor.
08 Yorumla- 1 yıl
Niye? O çok sevdiğin reisinin eseri bunlar
- 1 yıl
@Tintantini Dünya siyasetini ve güç dağılımını bilmediğiniz için bir şey demeyceğim. Varın siz gönlümüzün sultanını öyle bilin
- 1 yıl
Beni dünya siyaseti değil Türkiye’minki ilgilendirir.
- 1 yıl
@Tintantini Haklısın
- 1 yıl
Sen çok bildiğin için mi erdoğanı savunuyorsun? Eminim bop eşbaşkanı olduğunu bile bilmiyorsun. Ya da işine gelmiyor
- 1 yıl
Doğru sizlerin karşısında ne kadar argüman da sunsak bir şey bilmiyoruz ☺️
- 1 yıl
@Tintantini Haklısınız çünkü vaktimi harcamak istemiyorum size. İyi günler.
- 1 yıl
Devam makarnacı arkadaşım.
- 1 yıl
80 tl mii
01 Yorumla- 1 yıl
Evet 80 tl ama 78 ler veya 82 83 olabilir. Düz bir sayı söylenir genel olarak
- 1 yıl
Olduk zaten
00 Yorumla - 1 yıl
Ağlamak üzereyim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Merkez bankasında (TCMB) dolar rezervi Cumhuriyet tarihinin en dip noktasına geldi ve 145 ton altın sattık düşünceleriniz neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi