arkadaşlar şimdi yenir bir tahvil ve kira sertifikası diye birşey çıktı bu nedir neyin nesidir örneklerle açıklar mısınız elimde 150.000 tl lik altın var ziraat bankasına koysam ne kazandırır?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Ne kadar kazandırdığını bilemem
Ama altınını kullanacaklar
Bende de bir miktar var , ama yatırmaya güvenemedim şahsen.
Hortumlarlar falan :D010 Yorumla- +1 yıl
ne olduğunu çözemedim okudum ama anlamadım bu nedir ne demektir benim altınımı kullanacaklar ama 6 ayda bir kira geliri sağlar diyor bu nedir
- +1 yıl
Ama altınını ipotek altına alacaklar
- +1 yıl
6 aylık bir ipotek mi?
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
getirisi ne olacak peki bana 6 ayın sonunda?
- +1 yıl
Bir miktar para verecekler diye biliyorum , miktarını bilemiyorum.
- +1 yıl
örnek 10.00 tl koysam ben kira oranı %1.20 diye göstermişler bna getirisi ne olacak
- +1 yıl
KOnuşmak lazım
- +1 yıl
benim anladığım 1.20ye 10.00 tlye 1.200 tl gibi geliyor
- +1 yıl
Bence o kadar vermezler ya :)
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Bence hisse senedi daha karlı, mesela gecen sene Yataş'ın 100 bin liralık hisse senedini alan birinin bu yıl yaklaşık 480 bin lirası olmuş
06 Yorumla- +1 yıl
kaybetme olasılığında var hisse senedinde
- +1 yıl
Köklü, kurumsalmış firmalara yatırırsan ciddi bir sorun yaşayacağını sanmam. Mesela Aselsan'ı tavsiye edebilirim bu konuda. Ben de maaşımın belli bir bölümüyle her ay düzenli olarak hisse senedi alıyorum
- +1 yıl
usta hisse senedir nedir ne gibi çakallıkları var inan hiç bilmiyorum sen altın tahvili altında bilgin var mı nedir ne değildir
- +1 yıl
Çakallık değil bunu uzun vadeli bir yatırım olarak düşün. Altın tahvilini bilmiyorum ama çok yüksek kar getireceğini sanmam.
- +1 yıl
hisse fiyatları düştüğünde ne olacak peki :D
- +1 yıl
O altında da söz konusu olabilir, önemli olan düşüşün süreklilik arz etmemesi, uzun vadede kazandırması 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
- +1 yıl
Sende duracagına bankada dursun
bu sistem faizsiz kazanc elde etmek isteyenler için kuruldu08 Yorumla- +1 yıl
anlatır mısın biraz nasıl bir sistem işleyişi nasıl ne verirsem ne kazanacağım?
- +1 yıl
Bence en yakın ziraat bankasına gidip sorabilirsin.
Bildiğim kadarı ile verdiğin gram altın kira oranınd degerleniyor ve üzerine altın ekleniyor.
Ancak altının kendi deger kazanc / kayıpları aynen duruyor. yani gram altın üzerinden artıp azalıyorsun. TL bazındaki kazancın altın duserse duser, artarsa artar - +1 yıl
10.000 tl değerinde altın koysam bankaya ilk başta bu 6 ay sonunda ne kadar oluyor yani orada %1.20 oranı diyor
- +1 yıl
o kadar hesabını bilmiyorum
- +1 yıl
ben bu sistemi bir türlü anlamadım kira dönemi nedir benim altınlarımı oraya verince ben bilezik olarak mı geri alacağım tekrar yoksa para olarak mı
- +1 yıl
gram altının o günkü degerinden tl olarak alabilriisn en yakın kuyumcuya gidip gram altına çevirebilirsin. senin altınların para olarak piyasaya girecek. birilerine kredi verilecek :)
amac yastık altında duran altını dolasıma sokmak - +1 yıl
anladım tamamdır kardeşim teşekkür ederim saolasın
- +1 yıl
rica ederim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar