"Sizce eşimden çok mu fazla mehir istedim? Şu anda bunu düşünmekten vicdan azabı çekiyorum. Eşimi zor durumda bırakmak istemem." Abla bunu yazarken hiç mi düşünmedin kendi beyniniz ile? Bu nedir ya altından falan mı sizin ki lütfen tekrar gözden geçir karşı kişiye çok yük veriyorsun sırf sen mutlu ol diye ömür boyu üzerinde borçlarla yaşayacak kabur kalıp hayatı yaşayamacak, yaşamayınca da soğuyacak bu durumdan size karşı da aynısı olursa şaşmam. Evet çok fazla hemde aşırı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Para & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı. benim bildiğim mehir evlenmeden önce verilir ve yıllara sari olmaz. ve bu denli cok olmaz ve böyle miras gibi de olmaz. kızlarda bu düşünce niye vardır da pek anlamam. elin adamı değil kocam dediğiniz insanı para ile ölçmek bu. ve zor durumda bırakmak. evlilik kızlar nazarında sanırım bu algı yok ama erkekler nazarında diyim erkek kız alıyorsa kızda kendine erkek alıyor şeklinde. hani şöyle olsa alısveriş. misal sen cift olarak denkliği bozuyorsundur misal cinsel sorunun vardır ereksiyon sonra misal yasın 70 dir sonra bakir değilsindir felcsindir sana bakmak gerekir kızda hayatının baharında bakire güzel saglıklıdır. hani yani bizde farkı kapatalım para koyalım modu olur yani bu dillendirilmesede. ama denk bi evlilikte bu konu zihinlerde böyle. erkektarafland mi desem o ülkede senin dediğinin karsılıgı yok. hatta hepimiz müslümanız hani islam bunu koymus mehiri ok ama cok da bi kalpten kabul ile de ben düşünmedidklerini düşünüyorum erkeklerin. işte evlencek adet diyor cogu. neticede karıma veriyom diyo görmüyo. dinen de simdi nayn dese üstüne baskı olcak büyüklerden vs. yani erkek zihninde cok bi karsılıgı yok diye düşünüyorıum toplumda. su yeni nesilde. herkes kendini kıymetli görüyor erkeklerde. bende bu hikayede denklemin diğer parcasıyım modundalar tam eşitlikci yaklasım. ailelerde oglumuz sizin evet güzel el bebek büyütttüğünüz kızınızı aldı ama kızınızda bizim cengaver güclü calıskan mert delikanlı oglumuzu aldı modu var yani. neyse sorun biraz bence troll gibi onca sey. bende ciddiye alıp cevap yazdım ama:D
40 Yorumla
Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Vicdan azabı çekiyormuş, duyda inanma 😅
Sen bir eş değil kendine ekonomik sponsor almış, görgüsüzlüğün dibine vurmuşsun.
Hayatta herkes kendisine yakışanı yapar. Parayı veren de düdüğü çalar. Yarın, öbürgün eşinden sakın şikayetçi olma, çünkü bunca ödemeden sonra artık onun malısın.
10 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılAslında veriyorsa hakkındır. İsteyende değil suç. Bu kadar keriz olmasaydı kabul etmezdi. Benden bir saç boyası isteyenle işim olmaz... Saf duygu adamıyım ben. İstemeyene elimde avucumda ne varsa veririm. isteyene vereceğim varsa da vermem...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBu ekonomik koşullarda bence çok fazla ya karşı tarafın gücü var mı bilemem ama mantıklı olmakta fayda var bence...
60 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılbence çok fazla değil
10 Yorumla
1 yılMehir evlenmeden önce veriliyor sanıyordum ben. Evlilik süresince veriliyorsa okey bence. Bence biraz da kadının erkeği daha iyisini yapması için teşvik etmesi olarak görebiliriz. Erkeğin bunları kabul etmesi de kendine güvendiğini gösteriyor. Sen de onun sana bunları sağlayacağına güvenerek ona ne kadar güvendiğini gösteriyorsun. Güzel bir düşünce 😊
Seninle yolları ayırırim falan diye yorumlar gelmiş. O tarz erkekler zaten gitsin. Bizim kendine güveni olan, eşine değer veren ve verdiği değeri gösteren erkeklere ihtiyacımız var. Konu sadece maddiyat değil.
13 Yorumla- 1 yıl
@NewTown sizin derken? Bu kadar yargılanmaya anlam veremedim ve kapalıyım buna. Gereksiz zaman kaybı.
- 1 yıl
evde kalmış kız kurusu. erkek senden istese bunlari sanki evet dersin 😅
1 yılO an senle yollari ayiririm. Bu kadar para goz altin meraklisi esler genelde yurumuyor evlilik. Hep gozleri yukseklerde , kendi ailesindeyken gormemis hicbisey yasayamamis kadinlar genelde evlenip yasayamadigi ozendigi hayati bir adamin sirtina yuk olarak bindirip uzun seneler borc batagina surukluyor. Sonra evde huzur da kalmiyor. Esin olacak kisiye üzüldüm.
712 Yorumla
Soran1 yılBaba evinde maddi durumum kötü değildi.
- 1 yıl
. Asil utanc verici durum maddi durumu iyi olup zaten iyi durumda olmasina ragmen bunlari isticek kafadaki biriyle hayat hic gecmez. Selametle.
Soran1 yılZengin denecek kadar iyi bir maddi durumdan bahsetmedim. Ortanın üstü diyebilirim.
- 1 yıl
Tamam iste bu listedekilere asla sahip olamicak durumda olup kocana yuklemen. Neyse soru trol zaten bosa yoruyorsun benide gece gece hadi selametle
Soran1 yılBirkaç dönüm bahçem ve tarlam var zaten. Altın da biriktiriyorum. Soru trol değil.
Soran1 yıl@Riveras Aynen öyle, benim tarafımda olduğunuz için teşekkürler.
Soran1 yıl@Riveras Aynen öyle
- 1 yıl
Al birini vur otekine. Bunlari istemek dogru biseymi kardesim. Az mantikli konusun ya
Soran1 yıl@Riveras Size katılıyorum
1 yılabla sen mehir değil direk adamın sülalesinde ki portföyü istemişsin... böyle mehir mi olur ben imam olsam bu evlilik dinen vacip değil der terk ederdim adamıda kurtarırdım. şu istediklerinin toplamı en az 20 milyon.. o parayla galatasaraya bek alırız ya da 8 numara çekeriz abla.. 5 dönüm çay bahçesinde nabacan çay ihraç edip ülkeye katma değer mi katacan.. 10 dönüm fındık bahçesi nutellada yoktur abla.. ingiliz kraliyet tacında bile 1 pırlanta var sen 3 pırlanta istemişsin kraliçe elizabeth misin abla sen?
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSiz ciddi misiniz troll olmanızı umuyorum. Pardonda mehir denilen olay islama göre kadının boşanma durumundan sonraki 3 aylık süreçte kendi hayatını iademe ettirmesi veya eş ölümünden sonra aynı şekilde hayatına devam edebilmesi yeni bir hayat çizebilmesi adına yapılan bir durum. Bunu bile ticarete dökmüşsünüz resmen pes yani. Mehir böyleyse evlenirken istenilenleri düşünmek bile istemiyorum.
100 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEn sonda söyleyeceğimi En başta söyleyim. En ilginç olanı da evlilik ile ilgili bir durumunu para&ekonomi sayfasında paylaşmak :)
Kırımı da isteyip Karadenizi Türk gölü haline getirseydin keşke, az yiyip kendin kazansana bunlari talep edene kadar, elin ekmek tutsun ama nerdee :) yan gel osman 40 dönüm bostan :)
Tam altın avcisisin, kocana yazık acıdım haline. Gorucu usulü yazmışsın bir de, adamda da nasıl bir yokluk olmuşsa, daha tanımadan bunları vermeyi kabul etmiş.
sen ilerde hamile kalınca, daha doğum yapmadan çocuklarına Maybach Jeep istersin ne de olsa onların mutluluğu için :)
03 Yorumla
Soran1 yılBen bir öğretmenim. KPSS'ye hazırlanıyorum. Trabzon'a, köyümün olduğu ilçeye atanmayı düşünüyorum. Ayrıca, yan gelip yatmıyorum. Fındık, çay ve mısır üretip bunların ticaretini yapıyorum.
Soran1 yılSoruyu para ve ekonomi kısmına KS otomatik olarak atmış
Soran1 yılSoruyu para ve ekonomi kısmına KS otomatik olarak atmış.
Eflak ve Boğdanı da isteseydiniz :|
7310 Yorumla- 1 yıl
Ay püskürdüm bu yoruma😂😂😂
- 1 yıl
😅😅ayy çok yaşa seeen
- 1 yıl
Ahahahahah
- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Ölceemmmm 🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Efsane bir yorum olmuş 🤣🤣
1 yılCok fazla istemissiniz. Hic kimsede gormedim bukadar istendigini. En fazla duydugum rakam 350 bin tl. Hatta bi kac sahisin sadece “dugunde bana takilan altinlarin hepsi benim ve baska da bisey istemiyorum” dediklerine bile sahitim. Sizinkisi olaganustu. Birde dugunde ayri alinip takilacak, abartmamak lazim.. Bence bi arsa istemeniz yeterliydi
10 YorumlaAblacım ne çoğu, az bile bunlar. Henüz Trabzon da imara yeni açılmış yerlerde var sanırım onları unuttunuz. Sonra bulduğumuz petrolden ve doğalgazdan pay istemeyi de unutmuşsunuz. Umarım bu mehirlerle sıkıntı yaşamazsınız.
91 Yorumla- 1 yıl
Hahah süper yorum
Hem sormuşsun fazla mı diye hemde celallenmissin ahhahaaj
Ben baya ucuza gitmişim
Gerçi hala onu da almadılar ya yazıklar olsun banada
210 Yorumla- 1 yıl
@eflinnida yazık bize yemin ederim
Şu yazan kız gerçek mi Bilmiyorum ama zoruma gitti açıkçası.
Soran1 yılGeçmiş olsun
- 1 yıl
@eflinnida 😟😟😟
- 1 yıl
@eflinnida aynen valla kimse sormadı
2 bilezik istedim onu çok gördüler 7 yıl oldu hala alacaklar - 1 yıl
@eflinnida aynen valla safiz saf
Eşinin maddi imkanı var ki kabul etmiş. Zor duruma düşerse çay bahçesini eşine geri hediye ediverirsin. Bir şey olmaz. Allah bir yastıkta kocatsın.
11 Yorumla
Soran1 yılAmin, sağ olun.
Ya abi şaka gibi, bu kadar para pul isteyen kızlar hep daha mutlu oluyorlar yaa valla çevremde de çok gördüm. Ne kadar azıyla yetinen insanlar varsa ağızlarına sçlıyor, ama ne kadar çok isteyenler olunca de kölesi oluyorlar. Valla acayip bir dünyadayız..
11 Yorumla- 1 yıl
Gözü tok, parada pulla gözü olmayan kadınlar mağdur ediliyorsa bunun nedeni yanlış eş seçimi... Düzgün erkek, gözü tok kadının önüne serer nesi var nesi yoksa.
Gizli Üye(18-24)1 yılEşin gerçekten seni seviyor eli bol birisi demekk8 bu isteklerini gerçekten çok fazla sonuçta bir ömür beraber çalışıp Alacksiniz ben bir çift bilezik istedim alamayacağını söyledi zorlanmadım 4 çeyrekte anlaştık
11 Yorumla
Soran1 yılBeraber çalışıp almayı planladık biz de
Gizli Üye(36-45)1 yılNunu ciddi ciddi isteyen kadın da bunu kabul eden erkek de evliliğimde mutlu olamaz... Bu kadar şey isteyen kesinlikle maddiyat için evleniyordur. Bu ladar şeye evet diyen erkek de sadece evlenmek için evleniyordur... Varsa malı mülkü zaten ikinizin olacak evlendikten sonra zaten kendi rızasıyla altın, av, araba alır maddi gücü varsa cidden değer veriyorsa... Ha usuldendir diye illa bir şey olmalı deniliyorsa da maddi seğeri abartı olmayan nir şey istenebilir.
22 Yorumla
Soran1 yılGörücü usulü evlendik. Eşimi seviyorum. O da beni seviyor.
50 gram altınla kapatıldığı gördüm sevdiği zorlanmasın nasılsa ikisinin olacak diye. Bana fazla geldi ne diyeyim.
20 YorumlaBu ticaret, evlilik değil. Gerçekleşmesi de mümkün değil
81 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 444 cevap paylaştı.
1 yılİyi yapıyon bacım az bile istemişsin biz 5 kuruş istemiyoruz kıymetimiz bilinmiyor sen en kıymetli baş tacı olursun daha da fazla iste bence😂 Tc gerçeği bu😏
10 Yorumla
1 yılBu kadar param olsa ve nikahtan önce bana bunları söylemeyip nikahın dakikasında bunları bana söyleseydin seni niye alıyorum derdim
😅O hanımefendiyi orada öylece bırakıp evime gider televizyon izlerdim 😅20 Yorumla
1 yılYa bence az bile olmuş bana kalırsa
Halep, süleymaniye ve 12 adaların vekaletini
Kerkük, musul ve batum petrollerini
Ha bide Bitleşmiş Milletler 5 büyğklerin yanına 6. olarak kabul bence bunlarıda istemelisin
Sanki a*ı altın kaplama kodumun andavalı30 Yorumla
1 yılEşinin durumu varsa ve sorun çıkarmayacaklarsa isteyebilirsin de ne yapacaksın bunlarla? Yeme de faydalı bir şey yap bari...
10 Yorumla
1 yılBence fazla yani evlenince her şey senin boşanmayı göz önüne alarak isteniyor heralde bu mehir bana dini de olsa saçma geliyor zaten hiç bir adam eşini yarı yolda bırakmaz adam gibi adamsa ne gerek var böyle şeylere anlamam..
10 Yorumla
1 yılTroll soru mu anlayamadım evleneceğin kişi çok mu zengin yoksa bir aşiret ailesine mensup mu değilse eğer ki küfür etsen daha da iyi istenilir elbette ama yani bu nedir? :D
12 Yorumla
Soran1 yılKaradeniz'de aşiret kültürü yoktur 😂
- 1 yıl
Belki aşiret ailesine gideksin olabilir yani :D
Gizli Üye(18-24)1 yılValla abla yaptırabildiysen helal olsun ki gördüm kabul etmiş 😁 benim nişanımda bile bileğime altın zincir takıldı sadece bedavaya gidiyorum, daha iyi böyle erkeklere böyle istekler normal
20 YorumlaAdamin sulalesi karun olsa nolur burada senin sirf adamin mali var diye acgozlu davranmis olman soz konusu. Kendine bi sor bakalim ben bunlari istiyorum ama ben bu adama. ne verecem de bunu isticem
20 Yorumlaİmamın bundan sonra bir hatırlatma yapması lazımdı şöyle: bu istek tamamen sana kalmış ama dinimize göre en hayırlısı ne kadar minimumda tutarsan o kadar uygun olur… sende biraz afedersin bkunu çıkarmışsın
00 Yorumla
1 yılEşiniz zengin olsun ya da olmasın ama bana göre çok fazla. Gözüm hiçbir zaman yükseklerde olmadığı için bana tuhaf gelmesi de normal bence. Sana göre bu durum normal olabilir ama bana kat ve kat çok fazla ve anormal.
00 Yorumla
1 yılBende diyarbakırlıyım ama bizde bu kadar iztenmez ben en fazla 500 Gr altın isterim sen basbaya altın avcıs8sın eşin bunları odemicek haberin olsun evlendikten sonra öderim der odemicekte ki haklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMehirin anlamını okusan iyi olur… evet çok fazla bu.
Annen veya Teyzenle konuştun mu bu konuyu?
Ha erkek zengin ise ve bir sene içinde bunları sana ala biliyorsa sorun değil:)
32 Yorumla
Soran1 yılAnnem, çok fazla mehir istediğimi söyledi.
Cevap sahibi1 yılEeeh o zaman cevabını almışsın :)
Umarım trol sorudur. Bir insan neden bu kadar çok şey ister ki ben bir erkek olsam bunları kabul etmezdim yazık günah ya
30 Yorumla
1 yıl🤣 vay anasını… kanka sendeki altın kaplama mı? Yani bana bunu söylettin ya sana helal olsun gece gece
31 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣👏👏👏
evleniyonuz mu adam mı soyuyosunuz belli değil benim karım olacak kadın bunları istese sgtr lan ordan der ayrilirdim
elmaslar alacaksam eğer eşimi köle köpek gibi kullanırım okeyse anca10 Yorumla
1 yılBacım hayatta çeyreğin kadar şanslı olmadım işte şimdi daha çok üzüldüm buna
10 Yorumlaİşte bu yüzden gidip yabancı uyruklu kadınları tercih ediyorum bizim türk kızlarıyla evlenip gırtlağa kadar borca gireceğime gider Suriyeli birini alırım keyfime bakarım
10 YorumlaKuyumcu dükkanı mı açacan... Mk sonra evlilikte niye istediğimi yapmıyor dersiniz.. Benim sevgim kalmadı dersiniz sonra da boşarsınız... Sen git kuyumcu ile evlen seni o paklar..
11 YorumlaNeyse ben size en güzelinden bı kek tarifi yazayım;
3 adet yumurta 1sb sıvıyağ 1sb süt 1pk vanilya 1pk kabartma tozu 1bucuk su bardağı un ohhh misss😂14 Yorumla- 1 yıl
Bize mutluluğun tarifini ver reis
- 1 yıl
Thx 👍🏻
- 1 yıl
Trol
1 yılEşinin yerinde olsam seni o dakika defederdim.
Ayrıca sen bu kafada ve bu sitelerde gezindiğin sürece o evlilik fazla sürmez.
Eşin şanssız bir adam..14 Yorumla- 1 yıl
O istediklerinin hiç birisini alamadan uzaklaşırsın o adamdan, umarım…
- 1 yıl
Yazık..
zihniyetine yazık, içimden çok şey söylemek geliyorda..
Allah ıslah etsin.
Siz tamamen maddi çıkarlar uğruna bir yola çıkan bir kadınsınız.
Umarım o adam tez zamanda bir şeyler geçmeden aklına başına alırda sizden kurtulur.
Ayranınız yok içmeye tahtaravanla gidiyorsunuz muhtemelen gezmeye.
O adamın elinde avcunda ne var ne yok aldıktan sonra sizleri haberlerde görmeyiz umarım.. - 1 yıl
O kadar tiksindim ki..
- 1 yıl
Aslında suç sizdede değil, o çocukta.
Sizi neden eleştiriyoruz ki, görmemiş demek ki o çocuk hiç bir şey.
1 yılYok abla ne fazlası ya sen bakma millete... eğer başka ülkeden gelmediysen ülke ekonomisini biliyorsan fazla mı sorusunu kabul etmiyoruz maaslef...
16 Yorumla
Soran1 yılRize'de doğup büyüdüm. Türkiye'nin ekonomisini biliyorum
- 1 yıl
Profil duvarındaki yazıyı bu kafa yapısıyla sen de hak ediyorsun. @Deryabulurx
- 1 yıl
@NewTown bugüne kadar kimse o yazıyı alınıp bir şey yazmadı sen neden alındın? Ayrıca kadın resmen servet istemiş sence normal olabilir mi... nerden vardın benim kötü olduğuma
- 1 yıl
@NewTown ee o zaman niye gelip bana laf söyledin sen yani?
1 yılErkeklerin neden evlenmek istemediklerini anlıyorum :)
20 Yorumla
1 yılbu mehir değil hayatımda görüp görebileceğim en garantici kadın hayırlı isler bacım😀
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAççççç gözlü a*k neden istiyorsun zaten evlendiğimizde her şeyiniz birlikte olacak senin paran onun parası gerçi var mı ki neysekdkd onun parası senin paran neyin aç gözlülüğü aq bu şaka mı yapıyosun mehire sçym o ne be
21 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvlendiğinizde* JJkJljLjslajdşshdşajdlwjdkajdja
1 yılEksik bir şey kalmış yazmayı unutmuşsun akşam onu da ekledim imzalasin kocan 12 adaları 🤦♂️🤦♂️
21 Yorumla- 1 yıl
Ya diyorum sana yaz 12 adaları da
- Para & Ekonomi konusunda 596 cevap paylaştı.
1 yılDaha evlenmeden adamın babasının servetine ortak olmuşsun, hatta çökmüşsün. Emlak, Boğdan, 12 Adalar, Musun ve Kerkük'ü de isteseydin... Padişah kızı mısın nesin?
00 Yorumla
1 yılYaw sen o köyden merkeze at ile mi gidecen şahsi araba isteseydin Ford Ranger model vicdanın sizladikca arabaya biner gezerdin 🤣
04 Yorumla
Soran1 yılSonradan Mini Cooper da istedim zaten ama eşimin kendi şahsi arabası var.
- 1 yıl
O onun Arabası sana ayrı alması lazım
Soran1 yılBana Mini Cooper alacak, söz verdi.
- 1 yıl
Hadi bakalım zekâtını bana versene 😆
- Para & Ekonomi konusunda 300 cevap paylaştı.
u 1 yılHayır az bile
aksama kadar bulasık yıkayan kızların kafada dönen senaryo bu. nerede görsem tanırım
04 Yorumla
Soran1 yılBen bir öğretmenim, henüz atanmadım. KPSS'ye hazırlanıyorum. Trabzon'da, köyümün olduğu ilçeye atanmayı düşünüyorum. Ayrıca fındık, çay ve mısır üretip bunların ticaretini yapıyorum..
- 1 yıl
Öğretmen iken tarım aletleri ve tarlayı nası aldın
Soran1 yılDedemden kalma araziler. Karadeniz'de arazi yapısından dolayı modern tarım yapılamıyor, o yüzden sadece ilkel tarım aletleri kullanabiliyoruz.
- 1 yıl
sonuç olarak bi hayalin peşindesin
1 yılAdam daha gerdeğe girmedi, girmeye de hali kalmamıştır, zkmişsin mk NZDMNDDNSNSBSS
30 YorumlaÇok fazla tabiki. Kusura bakma ama istemediğin bir canı kalmış sanırım.
30 Yorumlakarşılığında zonguldak kömür madeni klaşsdjadhada
37 Yorumla- 1 yıl
Kömür bu kadar para etmiyor
- 1 yıl
Ayyy şimdi anladım🤦ne kadar da malım öfff
- 1 yıl
Çok ayıp ya
1 yılvicdan azabı çekeceğin hiç bir durum yok yarın bir gün bir bebeğiniz olur ona bırakacağınız bir mal varlığınız olur onu garantiye alırsın zorluk içinde büyütmek zorunda kalmazsın eşin de kabul etmiş ne de olsa boşuna öyle düşünüp kendini üzme bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKaradenizi komple versin.
Hiç uğraşmayaydın.
Kabul etmeside ayrı bi olay.
Şeyma subaşı bir, siz iki bir organdan alınabilecek maksimum verimi almışsınız.
Tabi ki gerçek bir olaysa, bana pek inandırıcı gelmedi.10 YorumlaSevr antlaşması bile bu kadar ağır değildi. Bunu kabul eden adamda da sorun var. Baya yüzsüzmüşsün tebrik ederim
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAdam neden evlensin buna karşılık senden ne alacak, sen ona her istediğini sunabilecek misin verebilecek mi
00 Yorumla Şehiri isteseydin. 2 müstakil ev olur mu , ilçeyi yazlık şehiri kışlık niyetine kullanırdın.
02 Yorumla
Soran1 yıl2 müstakil ev değil, 2 katlı müstakil ev.
- 1 yıl
Umursama alanımda değil. Herşeyin olsun veya olmasın farketmez eşim olacak kişinin böyle bir şey yapması beni ondan baya bir soğuturdu. Evet öyle durumda kadının bazı şeyler istemesi normaldir. Ama böyle istekler anormal olmuş. Sizin evlilikte maddiyat çok önemli sanırım. Ama neyse ne fazla uzun sürmez böyle temeli tuğladan yapılan evliliklerin sonu. Az öngörü sahibiysem de siz bu yaklaşımla ilerde ayrılırsınız kb yın.
1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bunun 10da 1ini alabilirseniz helal olsun. Sanırım Rize çaykur'un sahibine gelin gittiniz 🙏🤣🤣🤣
00 Yorumla
1 yılEvlilikten önce vermesi lazım diye biliyorum. Evlilik süresince vermesinin bı anlamı yok bir de bu soru trol çok belli
00 Yorumla
1 yılTroll olduğu çok belli Belli ki evde kalmış bir kız kurususun Aç tavuk kendini mısır ambarında görürmüş
00 Yorumla
1 yılKızlar soruyorun bu kafa yapısında insanları barındırmasını seviyorum. Hayatımıza şükür ediyoruz ahdjsh
00 Yorumla
1 yılAbla , elti olalım, bana da bul Karadeniz li birini
01 Yorumla
Soran1 yılKaradeniz'de yaşamak zordur ve bütün Karadenizliler zengin değildir. Hatta çoğunluğu zengin değildir. Karadeniz'de çok fırtına olur, sel olur, yağmur olur. Bunun yanı sıra arazi şartları çok zordur. Arazi şartları yüzünden ilkel tarım yapılır. En az 150 derece eğimli bahçede yokuş yukarı sırtında yük taşırsın. Çok yağmur yağdığı için otu ve dikeni çok olur. Yılda en az 3 kere ot ve diken temizliği yapmak gerekir. Yoksa otlar ve dikenler 3-4 metreyi bulabilir. Bütün bunları göze alıyorsanız, Karadenizli biriyle evlenebilirsiniz. 😊
1 yılTrol soru ya. Orta halli kimse bunları kabul etmez. Bunları verecek kişiler mehirsiz evleniyor 3 tane de metres tutuyor 😄
00 Yorumla
1 yılBu ekonomik koşullarda bence çok fazla ya karşı tarafın gücü var mı bilemem ama mantıklı olmakta fayda var bence...
.00 Yorumla- Devamını Gör (224)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat