Geleceğinizi nasıl inşa ediyor ve etmeye devam ediyorsun hedefin nedir? Geleceğini garanti altına almak için ne gibi yatırımlar yapıyorsun Bana bunlardan bahsedermisin? Parana nasıl hükmediyorsun
Planladığım online bir iş var. Onun için sermaye birikimi yapıcaz babamla beraber. O işi oluşturduktan sonra her şey çözülür zaten. Şimdilik birikim hedefli gidiyoruz.
Fazla bir miktar değil. şu an babamın borçlarını hallediyoruz. Abim için borçlandık ve onun işini hallettik mi, benimkine geçicez. 60bin TL civarı bir şey.
Öncelikle yurt disinda yasadigim icin ve ailemin evinde kaldigim icin birikim yapmam kolay onu belirteyim. Ailemin yurt disinda kendi evi var 4 katli ben kardesimle en üst katda yasiyorum yani kira derdimde olmuyor. Bir tek kendi giderim ve arabamin masrafi oluyor.
Aldigim maaşin bir kismini kenariya atiyorum birikim olarak. Her ay duruma göre bir miktar altin aliyorum. Ayni zamanda borsada mantikli ve her yil gelir getiren hiseler aliyorum. Krypto veya hype hiseleri almiyorum cünkü tamamen sans işi. Windows, coca cola, mercedes benz, McDonald's gibi hiselere yatirim yapiyorum.
Türkiyede evimiz var kiracilarimiz var yurt disindaki ev ve türkiyedeki evi kardesimle paylasacagiz ilerde. Ayni zamanda türkiyede boş arsalarimiz var ilerde bir kac birikim ile oraya evler dikmek istiyoruz bu konuda aileme maddi anlamda yardim edecegim cünkü ilerede bana kalacak.
Onun disinda bakalim sartlar neyi gösterecek ama şu ana kadar yaptigim yatirimlar bunlar
Rica ederim benimle bunları paylaştığın için ben sana teşekkür ederim 🙏🏻 Benim yatırımlarım fazlasıyla karmaşık sayılır Fakat örneklendirmek gerekirse Gümüş Japon yeni Rus rublesi Bunlar küçük yatırımlar
Aktif bir şekilde uzun yıllardır kullanıyorum Türkiyede borsa çok basit Ama kullananların %70 kadarı maalesef borsayı kullanmayı bilmiyor. Ben genel olarak daha doğrusu aktif olarak Gürcistan ve italyayı kullanıyorum Türkiye borsası bildiğimiz değnekçi gibi bir şey O kadar basit ki kendi şirketinin hissesini kendin düşür yüksel kafana göre takıl😂
Ben herhangi bir partiye hiç bir zaman üye olmadım ve olmayı düşünmedim. Bence tamamen insanların hakkına girmek bu bana göre siyaset diye bir şey yok Kuklacıların kuklaları var Ve bu oyunu her dakika izleyip zaman geçiriyoruz. Olay bundan ibaret.