AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Önemli değil çalışarak her şey bi şekilde elde edilebiliyor zor da olsa.. Ve daha keyiflidir bence
Kadınlar herşeyin fazlasını istiyor bu zamanda.
Aksini iddia eden birisiyle karşılaşmadım
Bugüne kadar önemsemedim ama sorun olarak karşıma çıktı demek oluyor ki önemliymiş
Önemli tabi hatta çok önemli
Bende ne varsa onda da olmak zorunda
Niye , çifte mi olmalı
Aynen öyle gücüne güç katmak için
Kızlar için en önemli detay zaten maddi durum ve mevki.
Önemli değil para gelir gecer aslolan sevgi, sadakat bağlılıktır.
evet önemli devir artık çok kötü asgari ücretle şu an kim geçinebiliyor?
Kalbi, karakteri, ahlakı olsun da maddi durumu çok önemli değil
Kızlar için evet , erkekler için hayırdır bu cevap. Bizler maddiyata bakmayız.
Erkek olarak ben pek önemsemem ama bana bir şey olursa 🤔 az çok kendine yetecek kişi olması şart
Bizim için farketmiyor ama kızlar yatırım yapıyor 🥲
Dine göre ( inancım ) kadın çalışmak zorunda değil, çalıştığı parayı da erkeğe harcamak zorunda değil
Uzun süre ihtisas yaparsa/yapmak isterse kendi çalışmak istediği işte ( bazı sektörler haricinde ) bulunabilir ve eve katkı sağlamak isterse bu kendinin vermiş olduğu bir tercih olur
Her türlü saygı duyarım
Sadece benden istenilmeyecek şeyler istemesin yeterli
İmkansızı isteyip de kendinin pasif kalması kabul edilmez bir hareket olur, ev için yıkıcı erkek için ezicidir
Param olsun o önemli. Parası olsun ya da olmasın sorun yok.
Günümüzde erkekler dahi parası olan kadınla ilgileniyorken bu soruya hayır desem dinden çıkarım
Dinden çıkma derken?
malı mülkü herşeyi olsun diye tutturmam ama maaş eşitliği olsundan yanayım
Kaç around
Şerefsiz olmasın yeter asgari ücret alsa ne olur?
Tabiki ama o kadar değil sonuçta sevdikten sonra her şey olur
Benim için hayır ama genelde kadınlar önemsiyor her ne kadar önemli değil deseler de
Hayır önemli değil ama bütün yükü çekecek olmanın ağırlığı altında da ezilmek istemem.
Hayat standartlarımın altına düşürecek insanla işim olmaz. Herkes dengine önemli
Tabiki de hayır ancak düşünce ve fikirleri çok önemli.
Önemli ne demek sağlam ve mutlu ilişki maddi durumun ta kendisidir bu zamanda öbür ilişkiler Yeşilçam da kaldı artık
Peki ilk aydan konuşmak doğru mu bunları
Sağlam ve mutlu evliliğin temeli maddiyattır böyle bir evlilik istiyorsan herşeyi en başında konuşmaktan çekinme
Tabi ki de önemli ama birinci sıraya eklememek gerekiyor para kazanılır da kaybedilir de önemli olan o insanla varlıkta yoklukta birbirinize destek verebilicekmisiniz ama ko for alanınızı da muhakkak unutmayın bi yerde
Bu ekonomide önemli. Keşke herkes kendini gecinderecek kadar maaş alsa
İki kişinin toplamı geçinecek kadar olması lazım bi yuva kurmak için ama tek tarafın sorumluluğu değildir bu. Ha bi taraf çok zenginse alabilir o sorumluluğu tek başına ayrı.
Benden kötü olmaması gerekir tabii denklik her konuda önemli hatta benden daha üstün olmalı ama aşağı değil
Evet önemli. Önemli değil diyen de zorluk görmemiştir. Hele bu ülkede maddiyat çok önemli meyve sebze 50 den aşağı neredeyse yok.
Sensin genç, çıtır tavuk..
Çok önemli değil ama iyi olsa tabii ki ilişkide fayda sağlar.
Kadınlar erkeklerde önem veriyor, çok aşığım falan hikaye...
Eskilerde kalmış o gerçek sevgi olayı...
Bu hayatın bir gerçeği, hem kendinin hem de karşındaki insanın yaşamdan beklentisi nedir önemli olan o. Eğer iki taraf da gerçekten birbirini seviyorsa maddi durum zaten önemli olmayacaktır. Fakat ne yazık ki bir de bu işin gerçek yüzü var.
İkimizde destek vermeliyiz ben ona yüklenmek istemem
Mesela bir erkekten beklentin ne en kötü neyi olmalı
Aslında maddi olarak bakmıyorum emek verecek bir potansiyeli var ise işe girer bulur emek verip çaba gösterecekse para kazanır zaten para gelir ama tabi bu süreçte kızda sabırlı olursa emek vererek kazanılan şey kıymetlidir. Bu şekilde olursa ilişkiye de emek vereceğini düşünüyorum bu benim düşüncem param yok diyip hediye alamadım bunu kabul edemem. Düşünce çaba her zaman öndedir
Ne çok önemli, ne hiç önemli değil. Şöyle ki ben çok zengin olmasını vs beklemem. Sadece benim maaşıma denk bir maaşı olsun 3 aşağı 5 yukarı. Bu yeterlidir.
Maaş ney
şu an 0 çünkü işsizim😃 ilersi için konuştum
50 bin maaş alıyorum yetmiyor
Kesinlikle önemli. Annem bunu yapmadığı için bk gibi bir hayat yaşıyorum.
Annen muhtemelen mutlu da değil mutlu olsaydı ototmatik sen de olurdun
Peki eğitim düzeyin ya da işin gücün nedir?
Annemin mutlu olup olmadığını bilmiyorum. Mutsuzluğunu Ya hissettirmedi ya da hissetmedi.
Ben vasıfsız biriyim. Üniden mezun olamadım. Çalışacak kapasiteyi kendimde göremiyorum.
Tabi ki önemli, mesleğimiz bile dengi dengine olmalı
En azından dürüst
En azından doğru🤷♀️
Ayrıca, pilotaj da son senemdeyim emek emek geldim buralara gerek ailemin gerek benim. İleride pilotla evlenmek isterim tabii ki, her meslek kıymetlidir fakat kendimden düşük biriyle asla..
O zaman senden yüksek birisi neden seninle olsun?
Birinin benimle evlenmesine ihtiyacım yok, birine de ihtiyacım yok. Ayrıca Bu zamana kadar kimsenin bir pilotu küçümsediğini görmedim. Kariyerlerin en üst noktasıdır pilotluk.
Bizimde biriyle evlenmemize ihtiyac yok biz ihtiyacımızdan evlenmiyoruz ya da kendi sahsıma konusayım genel degil. Ayrıca kariyerlerin en üst mertebesi pilotluk degil ünlü olup herkesin saygınlıgını kazanmaktır.
Hahaha açıklamalarınız gerçekten çok komik, gereksiz diyaloğa giremeyeceğim, kendi bildiğinizi yapın siz, sevgiyle samanlık seyran olmuyor ayrıca, evlendiğiniz zaman “sevgi” bir süre sonra geçinme derdine dönüşüyor. Siz ünlü olmayı marifet sanın. İyi günler
Cok sükür gecinme derdimiz olmaz o sevgide bitmez siz öyle düsünüyorsanız bilemem acıklamalarımı komik bulmussun saygı duyarım ama kariyerlerin en üst mertebesi pilotluktan daha komik degil emin olun. Simdi iyi günler.
Sevginin eninde sonunda bitebileceğini bir an önce öğrenmeniz dileğiyle. Ünlü olup saygınlık kazanılmıyor bunu bilin. Her yoldan ünlü olabilirsiniz çünkü.
O yüzden ünlü olup saygınlık kazanmak dedim :) sacma islerle ugrasıp sosyal medya fenomeni olmak icin demedim sevgi evet cogu kiside bitiyor ama herkeste bitmeyeceginden eminim
Tabiiki de önemli para gerekli bir şeydir eğer maddi imkanı yoksa belli bir müdetten sonra aşk bitecektir çünkü geçim sıkıntısı başlayacak her insan kaldıramaz onu yaşam hayat zor.
Ne kadar olmalı
Yani yaşayacak geçinecek kadar olsun yeterli bence Karun kadar zengin olsun demiyorum ben ama gezecek tozacak ev alacak kadar durumu olması lazım yoksada çalışır kazanır sonra evlenirsin çocuklarınında eğitimi önemli bu konu sadece karı koca meselesi değil aile kurmak için evleniliyor sonuçta.
Ekler msn yzicm
Defol git be
Belanı mı geziyon
Çoğu kız için önemli biride benim maddi durumum nasıl demez kolay kolay
Benim için önemli değil misal
Culsuz erkeğe dönüp selam bile vermem
önemli ama eğer sevdiğim ve geleceği parlaksa genç yaştaysa getiririm onu isviçreye düşünsene tanıştığın bir kişinin yetenekli iyi insan olduğunu düşün ben onu kaybetmezdim
Gerçekten seven için olmazda, kendinden üstün seviye biriyle olmak düşüncesi bazen garipsermi, ya ailesi nasıl karşılar, yarın öbür gün kafana vururlarmı düşünceleri korkutuyor
Normalde önemli derdim ama şu an sevdiğim iöin diyemiyorum
Haklısın
evi arabası olmayıp karşıdan bunları bekleyenlere çakıp geçiyorum
Biraz önemli tabi ama zengin olsun falan diye tutturmam.
Bence onemli tabi ki cok zengin olsun demiyorum ama ihtiyaclarimizi karsilabilcek duzeyde olmali olmaliyiz
kim bu gözlerindeki yabancı
paralar benii yüreğimdennn
hani ben olacaktım SABANCI
YALININ TACI 😇
Maddi durumu düşünürsen o evlilik maddiyat üzerine kurulacak ve en ufak birşeyde dağılacak karakterli insanlara rastlamanız dileğiyle
Önemli ev kızı almam işi olsun çalışsın bir yerde basit bir iş olsa bile asgari ücret alsa bile illa ki çalışan karı isterim
maddiyattan ziyade eğitim durumumuz birbirine denk olmalı
Tabiki kadinin da maddi durumu en az benim kadar olmali
evet önemli. fakir fukaraysa niye ciddi düşüneyim
Nasıl öğreneceğim peki çocukla aynı yerdeyiz durumunun çok lüks olmasını beklemiyorum zaten arabası olmadığını biliyorum sorun da değil sadece ileriye yönelik fikirlerini merak ediyorum nasıl öğrenebilirim
Çok aşık olduğum için ciddi düşünüyorumdur ve cevap belli yani önemsiz
Önemli, ev hanımı ev kızı istemem çalışsın bir yerde asgari ücret alsa bile
Ben karşı taraftan sadece beni sevmesini anlayışlı güler yüzlü biri olmasini filan bekliyorum para kısmı bir şekilde aşilir gerekirse gecede çalışırım günde 20 saat çalışırım
Kuru soğan ekmek bide çadıra razıysan tabikide değil 🙂
Maddi duruma kadınlar çok takılıyor erkek o kadar takılmıyor
Selam, evet önemli. Kesinlikle benim dengim olmalı
Evi geçindirecek kadar önemli ,
Ne kadar olmalı
@BirAskerinİçSesi herkese göre değişebilir,
Sana göre
Değil seviyorsam peynir yeriz sadece öyle de oluyor
@Muro8384 önemli mi
Seni ancak koç, sabancı, acun gibi adamlar paklar 😂
@Muro838 Benim züğürtlerle işim olmaz zaten
Yani seni ayrıca alacak adama ALLAH yardım etsin