AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani herkes ayni degildir ama boyle erkek cok ne yazik ki, gercekte de bircok defa sahit oldum.
Yani inan pamuk şekerim neden bende anlayamiyorum, fakat cok gicik durum
Dövüş dersi alıp bam güm dalalım mı pastane kurabiyem 🫠
Benim gecmisten biraz bilgim var birkac yilda sen al beraber birlesip bir ders verelim oldugu kadar :D
Tabi yine akillanmayacak bazi kisiler kalir
Sinir kontrolüm yeni düzeldi, hayırlısııııı
Onumuzde ki maclara bakicaz 😐
Fazla sinirlenme sonra pamuk şeker erimeye başlar...
😂😂ahah
Çünkü neden harcamak istesinler? Parayı partnerleriyle mi kazandılar da, partnerlerine yedirecekler
Öyleyse şöyle bi soru doğar: babanız sizinle mi kazandı size harcıyor
Babamız bizi sokaktan alıp beslemedi, onun testislerinden düştük haliyle onun sorumluluğundayız. Sokaktan kedi sahiplenip, ''sana niye mama alayım'' diye sorulur mu?
Öte yandan baba yetişkin, sen çocuksun. Elbette bakacak.
İki yetişkin ilişkisinde erkek niye kadına baksın?
O zaman annene bakmak zorunda değil senin mantığına göre çünkü annen bi yetişkin
Benim babam ne bana ne anneme bakmadı zaten, beni geç. Herhangi bir baba da karısına bakmak zorunda değil evet
O zaman evliliğin mantığı nedir sizce, affedersiniz de babanızın eksikliği var çünkü sorumluluğu o
Niye sen kadınları erkeklerin evcil hayvanı olarak mı görüyorsun, sorumluluk ne? Erkeğin sorumluluğu para yağdırmaksa, kadınınki ne oluyor tam olarak, erkeğine kölelik falan mı
Sanırım bahsettiğim kategorinin kibar örneğisin ve maalesef laf anlatılacak kategoride değilsin
Sorun asla sende değil, senin dışında herkes yanılıyor yani? Müthiş :d
Ben ilişkide iki taraflı çalışmayı savunan bi insanım, kalkıp bi kahve ödeyince ya da yemek bunun hesabını yapacak biri değilim, yapılırsa da bi sorgularım. Sizin dediğinize göre herkes tek tabanca olacak para konusunda, bu doğru bi fikir değil. Babanız keza sorumluluğunu yerine getirmedi diye annenize bakma sorumluluğu kalkmıyor, anneniz eğer ev hanımıyla. Sizin bunlarla ne gibi problemleriniz var anlayamadım
Eğer metrezsen harcıyorlar ama eşlerine harcamazlar
Niye sencw
Bilmiyorum
İyi bir gelirim var. Emek veriyorum kazanıyorum neden bir kadına harcayayım?
Partnerin olduğu için? Karşılıklı bi şey bu? 3ün 5in hesabı yapılmaz? Karına kalkıp ben kendime sebze meyve aldım sen yeme mi diyeceksin bu mentaliyeye göre?
Ben hayat arkadaşım olan birisine tabiki para harcarım. Sonuçta ölümlü dünya harcamak için kazanıyoruz. Ancak günümüzde çoğu kadın sırtını erkeğe yaslayıp hiçbir şey yapmak istemiyor. Ben çocuk istemeyen birisiyim. E ev işlerini de kendim yapıyorum yemektir, temizliktir vs. Tek yaşıyorum zaten. Kadından tek beklentim duygusal şeyler olabilir. Bu da karşılıklı olan bir şey yani kadının bana hediyesi gibi bir şey değil. Şimdi söyle bana durumlar bu iken, kadın neden hiç çalışmayıp evde oturup sadece benim kazancımla geçinmeye zorlasın beni?
Para harcayacağım insanda, harcadığım paraya değmeli.
Evet ama bu da önemli değil onlar için inanmazsınız
Eşine harcar ama diğer türlü niye harcasın?
Yok işte ona da harcayamazlarmış, burada okudum bugün full, ona bu sinirim, kullanılmakmış bu
Eşine de öyle denmez, ayıp.
Ayıp kalmamış astarları gitmiş yüzlerinden resmen, erkek düşmanı ilan edildim inanır mısın
Sataşma millete boş ver, herkes düşüncesini söylesin.
Onlar sataştı abiiyy, bana felçli kocan olsa terk edersin dedileyyy hüüüğğğ
Hahahaa. terbiyesizler.
Size abiyy diyebiliy miyim 🥺 şaka bir yana hanımefendi kişiliklerim müsaade etmediler yoksa caaaarrrttt diye dalardım ama yiiooo ben elit bi hanımım💅🏻
Bravo, senin gibi bir hanımefendiye yakışır bir hareket.
Ahaha kim diyorr onu ben harcıyorum
Olması gereken adamsın
Gerçi öyle... Sen hangi ildesin ve neden sana harcamayanlar denk geliyor
benle ilgili değil, KS de bugün gündem buydu sanki
Hee bende sana öyleleri denk geldi sandım okey
Çok şükür öyle bi huyum da yoktur cimri insan da sevmem cimri de değilim
Aynen öyle en güzeli
Öğrenci misin?
Okuyorum evet
var mı burs?
Sebebisoruşunuz nedir KS halkına burs mu vereceksiniz
Herkese nasıl vereyim