Borcu olan biriyle evlilik düşünür müsünüz?

herkese merhaba, 1 aydır biriyle beraberim. işi gücü yerinde yaşı da büyük. kendince borçlar yapmış kapatmaya çalışıyor. ben borcundan dolayı mahcup olmak istemiyordur diye ısrarcı olmuyorum dışarda biyerde oturmaya ama neredeyse görüşemiyoruz tabi ve onun için bunda yaz sıcağının da etkisi büyük öyle diyor. bikaçtır akşam serinde sahilde otururuz. bugün işyerinde bir arkadaşım da böylesinden uzak dur boş ver uğraşma borçlu harçlı dedi ama benimde çok borcum var anlayabiliyorum. bir de ileride evlilik vs düşünürsek ikimizde kendimizi toparlamamız lazım maddi konuda. sevdiğim ve güzel vakit geçirdiğim için de onun borç harç üstünde durmuyorum açıkcası. kendisi ödüyor benden hiçbir talebi de olmadı. zaten öyle lüks meraklısı biri de değilim her masrafımı ona da ödetmem asla. insan olsun beni sevsin sadık olsun yeterli diyorum hep ama bugün böyle duyunca garipsedim siz olsanız nasıl bir karar verirsiniz ben insani düşünmeye çalışıyorum ama fazla mı safça yaklaşıyorum bilemedim ahgdjaad

Güncellemeler
1 yıl
öyle yüksek bir rakam değil arkadaşlar en azından hesabında para kalabiliyor taksitleri yatırınca ama işte 1 ay yeterli olmayabiliyor geçinmek için
Borcu olan biriyle evlilik düşünür müsünüz?