Şu ana kadar hayatımda olan herkesin maddi durumu iyiydi okulum çevrem derken kuzenimin düğününde bi çocukla tanıştık baya hoşuma gitti cidden benim exlerime göre karakter olarak çok iyi biri annemgilin tarafiydi kuzenimin arkadaşıymis zaten ama maddi olarak bizim kadar iyi değil yani benim ogrenci olarak harcadığım 1 aylık para ile onlar aile olarak geciniyordur benim için karşıdaki kişinin durumu önemli değil ama ailem için öyle direkt yakistiramadim tribine girecekler ya da sen onlarla yapamazsın diyenler var ortada ciddi bir şey yok zaten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kadının - erkeğin maddi durumu birbirininden yüksek olması önemli değil. Eğer erkek kendini geliştirecek bir şeylere vakit harcayıp bu yüksek mertebeye gelip yüksek maaş alıyorsa bunu yargılayıp, kınayamazsın. Aynısı kadın için de geçerli. Kadın kendini geliştirip iyi bir yerde eğitim görüp ve iş yerlerinden deneyim ve tecrübe kazandıysa aldığı yüksek maaşı hak ediyordur.
Başarmak gerek kimseye kulak asmadan, başarılar bekleyerek ayağınızın altına gelmez, önünüze gelmez.
Bahsettiğin arkadaşla durumu var diye mi evleniyorsun? Öyle ise çok yanlış bireysin. Yurt dışından arkadaşlarım var sürekli konuştuk hiç biri maddi durumumu, iş durumumu sormadı. Sen o kişiyle olmak istiyorsan ve fikirleriniz uyuşuyor ise kimin ne dediği umrunda olmaz, olmamalı. Hayırlı geceler.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet sorun. Sevgilim vardi gecmiste sorun oldu. Evliydim ben daha iyi kazaniyordum sorun oldu. Olmuyor yani. Hallederiz diye girmeyin bence olaya. Olan size olur, siz kadinlara yazik olur.
Nasil ki gecimsizlik sorun olusturuyorsa kadinin yemek, temizlik, cocuk bakiminin yaninda bir de maddiyati, evin gecimini de ustlenmesi sıkıntı oluyor. Buyuk bir dengesizlik oluyor.
Erkege eve bak, yemekleri yap diyemiyorsun, desen de boyle bir sorumluluk cogu almiyor. Esim almiyordu en azindan.
Maddiyat dahil her sey benim ustumdeyse neden evlendim o zaman? Ben bekarken de boyle yasiyordum. Yanima birini yuk etmek icin ya da ona maddi manevi hizmet saglamak icin evlenmedim. Kadin ev hanimi olsa bile bir denge oluyor.
Erkek para getiriyor kadin onu aş yapıyor, yuva yapıyor. Ev isleriyle, cocuklarla ilgileniyor. Kadin ic islerinde, erkek dis islerinde aktif oluyor. Ama erkegin elinden maddiyati da alirsaniz buyuk bosluk oluyor. Kadinin yuku yokmus gibi daha da yuk biniyor.
Boşandık. Cocuk yoktu. Bundan sonra da eger evlenirsem benden fazla kazanani kabul ederim hayatima. Cogu iliskide de erkegin calisma ve para kazanma sorumluluğunu dogru duzgun yerine getirmiyorsa ya da bu konuda kadina gore ustunluk saglayamiyorsa olmuyor.
Erkegin varligini göremiyorsun. Bir bakiyorsun sanki sen onu her anlamda maddi manevi onu rahat ettirmeye calisiyorsun. Seni rahat ettiren yok, sana destek olan yok. Yük sende. Para kazanma işini de daha cok kadin yapinca erkegin elinde kendini gosterebilecegi hicbir sey kalmiyor.
Bu durumda ya ev islerinde yemekte, cocuk bakiminda falan agirligi alacak. Ki ataerkil bir toplumda yetisen erkeklerimize baktigimizda bu agirligi almalari toplumun geneli icin zor. Alanlar var ama azlar.
Erkek maddiyat disinda diger sorumluluklari yapmiyorsa, hayatla maddi manevi kadin olarak tek basiniza mucadele halinde oluyorsunuz. Bu
yetmiyormus gibi bir de ayaginiza bir bag, size her anlamda yuk olmus biri oluyor. Evligi her anlamda tek yurutuyorsunuz sanki. O yuzden kesinlikle erkek fazla kazanmalı. Bu dengeyi kadinlar olarak bozmayin derim.
15 Yorumla
Soran1 yılPara kazanma derdim yok hiç çalışmasam da gelen gelirim var zaten o yüzden çok takmıyorum
Soran1 yılYani yazdığınızı okudum benden çok kazanan erkek bulmak çok zor daha önceki exim benden 10 kat daha zengindi inanılmaz yani ama iğrenç biriydi bizim ortamlar biraz böyle özellikle gençler maddiyat doğduktan beri olunca inanılmaz bi şımarıklık oluyor beni kac kez aldattı parası da kendisi de batsın yani
Cevap sahibi1 yılCalismayip gelen gelirin varsa bile bunu esine falan soyleme derim. Benimde kuzenim calismiyordu. Kira getirisi vardi ve kuzenime kalıyordu bu kira getirisi.(babasi oyle yapmış. Okumuş biriydi ama atanamamisti) Yanindaki adam bu nasil olsa gidemez, parasi yok diye istedigi gibi davraniyordu. Ama kocasinin bu kira getirisinden haberi yoktu. Kiz kocasinin almadigi, itiraz ettigi seyleri falanda bu parayla hallediyordu bazen.
Calisan kadinin parasi bellidir zaten gider ve erkek canım degilse bunu goze alamaz. Erkek asıl kadinda para olmadigini dusundugunde nasil davraniyor bu önemli. Bazi erkeklee bu kadinda para var, kaybetmeyeyim diye düşünuyor olabilirler. Kadinin etinden sutunden hizmetinden, parasindan faydalanacak. Calisan kadini niye biraksin ya da ters davransin? Ama kadin calismadigi zaman o yuzler daha cok belli oluyor. Erkek, kadinin kendine muhtacligini gorunce ve dusununce ona gore davraniyor. Kuzenim o kira getirisinin gücüyle evi de terketti, davayi da acti boşandı. Sende calismiyor olsan bile paran oldugunu, getirin oldugunu soyleme derim. Soyluyorsan da en azini soyle
Cevap sahibi1 yılBir de özel degilse hic calismadan da nasil gelirin var? Kira, faiz getirisi vs mi? Tam olarak nedir bu?
Soran1 yılBabam inşaat işinde zaten çocukta herkes biliyor şehirdeki gizlemem imkansız gelirimiz
1 yılElbette sorun değil ama erkek kendini yetersiz hissedecek. Sorun olan senin hislerin değil, erkeğin zamanla kendini yetersiz hissetmesi ve ilişkinizin kötü bir hal alması olacak. Kimse gaddar ya da çıkarcı değil, sadece erkeğin doğası bu. Sen eski yaşamına zamanla özlem duyacaksın ve bu seni mutsuz yapacak. Mutsuz oldukça da çatışmalar çoğalacak. Sadece büyükler doğru üslup kullanmıyor o kadar.
00 Yorumla
Bu tarz oluşan sorunların hepsi beyinde bence
Amaç mutlu huzurlu güzel bir yuvaya aileye sahip olmaksa kimin neyi var neyi yok çok mu önemli anlamıyorum bunu‼️
İnsan böyle maddi şeylere takılarak başkalarıyla kıyaslayarak sadece kendini bitirir mutluluğunu huzurunu yok eder00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
58Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır ben bunu sorun etmezdim hiç bir şekilde
00 Yorumla
1 yılO görüşmeye devam etmeye niyetliyse sor. "Benim hayatm tarzım pahalı ve ailem de kasıntı, eldeki sana uyar mı yoksa yolumuza mı bakalım" diye. Bunu en iyi o cevaplayabilir.
Başlığa gelirsem de, bence hayır sorun teşkil etmez. Kimin çok kazandığının önemi yok. Önemli olan her şeye rağmen güzel karakterli, öz saygı ve öz güveni daima sağlam olmak.21 Yorumla- 1 yıl
Budur mesele..
Senin ailenin durumu değil de kişisel başarın mesleğin kazancın söz konusuyusa eğer evet bence avantajlı durumda olursun. Her ne kadar kadının çalışmasını istemeyen toplum olsa da o toplum bile konu gerçekler olunca pusup kalıyorlar. Kadın kazancı oranında söz sahibi oluyor. Ne kaynana baskısı yaşarsın ne görümce. Ama bahsettiğin maddi durum sadece ailenin maddi durumu ise, problemler içinde ailenle eşin arasında kalan mutsuz biri olma ihtimalin yüksek.
00 Yorumla
1 yılKadın ve erkek eşitsizliğini savunan biri olarak, sorun olmaması gerekiyor. Gereksiz delikanlılık rolüne bürünmenin de alemi yok. Kazandığı paranın fazlalığı ile böbürlenmeyecek ve sevgilisini / eşini bu konuda ezmeyecek karakterli kadınlarda var.
00 Yorumla
1 yılZor ilişki seninkisi de gönül eğlendirme olacak çocuk senden umutlanirsa zorluğa gelemezsende çocuk yıkılacak hiç başlama başlarsan sonunu getir derim.
Şahsen ben zengin kızla ne yanyana ne de ilişki düşünürüm egolarinizi asla kaldırmam birde tepeden bakış mutlaka oluyor sizlerde geç bu masalları erkeklerde zengin olunca aynı kızlar onlara refah avciligiyla avlarini düşürüp posasini çıkarıp atıyorlar00 Yorumla
1 yılSorun olmaması lazım ama ülkemiz böyle maalesef. Yapılan hata şu,
bu çocuk beni sevecek mi?
ilgi gösterecek mi? Bunlara bakılması laızm. Ayrıca, bu kişinin şuanki durumunun iyi olamaması, ilerde iyi olmayacağı anlamına gelmez.
Eğer kafası çalışıyorsa senin ailenden çok daha zengin de olabilir 😊00 Yorumla
1 yılGiren neyin tribine giriyorsa girsin boş ver bunları sen. Sev ve çocuk birbirinizi sevip sayıyorsanız hiçbir şey engel olamaz bu ilişkiye. Bugün durumu kötü olan erkek yarın daha da iyi olabilir. Birlikten kuvvet doğar derler. Siz ikiniz omuz omuza mücadele verirseniz bunları aşarsınız. Sen yüreğinin sesini dinle ve çocuğu tanımaya bak ve acele etme evlenmek iyin yeterli. Ailenle de konuşur halledersin. Efendi olsun onu ailende sever kabul eder.
00 Yorumla
1 yılBunu her erkek dengeleyemez. Ben dengelerim çünkü para benim ilahım değil. Çünkü parayı da parasızlığı gördüm yaşadım. O çizgiyi aştım. Lakin bunu yapabilen erkek sayısı çok değil. Erkeklerin ekserisi, kendinden fazla kazanan kadını kabullenemezler. Bu durumda kendilerini; erkek, yetersiz vb zannederler. Kısacası; olgun erkeği buldum diyorsan sıkıntı olmaz senin. Değilse kavgalara hazırlıklı olmalısın, evdeki.
00 Yorumla
1 yılErkeğin gururu söz konusu olduğunda evet sorun olabilir, ama bu konular tamamen kadın ve erkeğin gerçekten karşılıklı olarak aşk ve güven yaşayabildikleri bir durumda görmezden gelinebilir, yok sayılabilir. Zaten hayatta birbirine inanmaktan daha önemli bir şey olamaz bana göre.. Zamanla erkeğin zengin olmayacağı ne malum? Kadın kibirli olmadıkça gerçek aşk ve güven paraya feda edilemez..✔️
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsen sorun etmezsen kimse sorun etmez. olay sende bitiyor. şimdi duygularına göre hareket ediyorsun ama zamanla ailenin dolduruşuna gelip bunu sorun edebilirsin. kızlar annelerinin çok etkisinde kalırlar. çocukta iyise niye sorun olsun. sen zenginsen o değilse suçlu mu oluyor. kast sistemi mi var gizli gizli türkiyede. hep zengin erkek fakir kız olmasın bir kez de zengin kız fakir oğlan olsun. siz yıkın tabuları
00 YorumlaDavul bile dengi dengine diye boşuna dememişler ilerisini düşününce yaşanacaklar belli öğretmen olup eşi normal biri olunca bile laf yapan milletimiz var bizim o yüzden olmaz yani başlamadan belli zaten
116 Yorumla
Soran1 yılÖğretmen maaşı 50k falan zaten daha normali mi var da laf yapacaklar
Soran1 yılYani bende öğretmen de normal biri dedim ahahanzjas
Soran1 yıl20k çok bi fark değil benim erkek arkadasim calismiyor bile umrumda değil
Soran1 yılOrası öyle zaten benim korkum da o
Soran1 yılGösteriyor ama iş bulamıyor
Soran1 yılYani ama maddi durumu iyi olandan da olmuyor eski erkek arkadaşım çok varlıklı bi ailenin çocuğuydu mesela benim 10 katim falandır hatta fazla ondan maddi bj destek almadım ama maddiyat onu fazlasıyla simartmisti o yüzden de bitti artık hayatımda öyle birini istemiyorum ama çevrem full öyle kendi kardeşim bile öyle biri bakarsan yanındaki kadınlara
Soran1 yılYa şöyle bi şey var aslında annem şimdiki erkek arkadaşımı daha çok seviyor maddiyat değil başka sebeplerden dolayı ama babamı bilemiyorum o pek yakıştıramıyor yani tuekiyenin en iyi okullarında okuttuğun çocuğun tasrali çocuğa aşık oluyor wkdkwx
1 yılKendi ağzınla söylüyorsun benim bir ayda harcadığım parayla onlar geçinmeye çalışıyorlar diye belki şu an sorun yaratmaz ama ileride bu durum sana çok sorun yaratabilir alıştığın şeylerden vazgeçmek kolay değildir
10 Yorumla
1 yılKarakter çok önemli , bu parasal farkı ikinizde sorun etmezseniz, sen onlara lüks gelebilecek ama senin rutinin olan bazı harcamalardan vazgeçersen, yani sen fedakarlık yaparsan, o da gurur yapmazsa ancak öyle olabilicek bir ilişki
00 Yorumla
1 yılYa tabi ki maddiyat önemli değil. Ama sen diyorsun ki benim 1 ayda harcadığımla onlar ailece geçiniyor. Peki sen böyle yapabilir misin. Yarın birgün harcaman şu ankinin çeyreğine inerse Okey misin?
03 Yorumla
Soran1 yılOkey değilim evlensem de öyle olmaz ailem neden evlendim diye paralarını benden esirgesin
- 1 yıl
Aaa nasıl yani? Evlendiğin zaman ailenden para mı isteyecksin
Soran1 yılNeden istemeyeyim
Değil tabikide ben sorun yaratmasin ilerde diye kendim yüksek hedefler peşindeyim istiyorsam bir şey ben karşılarım sırf para yüzünden olmamazlik olmamalı
10 Yorumla
1 yılbir kadın olarak asla kendinden daha düşük statü de erkek seçme. pişman olursun. Sen 100 bin kazanıyorsan en az 200 bin kazanan erkek bul. aksi halde karşındaki erkekten sana bi hayır gelmez
00 Yorumla
1 yılBunu temel bir sorun haline getiren ve ileride tartışma konusuna dönüştüren yığınla insan var. Ortalama olarak söylemek gerekirse erkeklerin %97-98'i içten içe bu düşüncede.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 564 cevap paylaştı.
1 yılBence olmamasinsorun cunku evlenince calismazss akocasinin eline bKacak bence bi kadin calismali ve parasi maasi olmamalinerkege mahkum olmamali
00 Yorumla
1 yılBuram buram avamlık akıyor sorudan. Exlerime göre, parası az. Siz önce yedekte erkek tutmayacak kadar yürekli olun.
04 Yorumla
Soran1 yılEx demişim yedek mi yazmışım
- 1 yıl
Ex yedek ne farkeder. Karaktersizsiniz
Soran1 yılya malı ne alaka gecmisimde hayatımda olan kişiyle şimdiki kişi karaktersiz sensin
1 yılKadın bunu hissetmiyor erkeğin başına kakmıyorsa neden sorun olsun. Ama kendin de işsiz demişsin, öyleyse sorun olabilir.
10 Yorumla
1 yılBence sorun. Erkekler aşağılık kompleksine girip kadına kötü davranıyor. Erkek güçlü olmalı kadından.
10 Yorumlabence bir erkeği gururunu zedelediği için erkek için sorun oluyor işte aileler o yüzden uyuşmuyor
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHayır sorun değil. Bence o çocuk sana uygun değil.
02 Yorumla
Soran1 yılNedenmis
- 1 yıl
Öyle.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNe ilginç bir soru. 11 yıldır ilk kez duydum.
Erkek için umumiyetle sorun olan kadının dırdırı, tembelliği, isteksizliği ve akıl yetmezliği olur.
Kadının parasının çok olması normal şartlarda sorun olmamalı.
00 YorumlaKesinlikle sorun olucaktır. Sen sorun etmesen bile çocuk ilerde triplere giricek. Çünkü kendisini senin karşında erkek gibi hissetmicek
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBu kazandığın parayı nasıl harcadığın dır önemli ya da arada yatırım da yapıyormun bu da önemli
00 Yorumla
1 yılErkeğinki daha iyi olursa sorun değil ama kadının maddi durumunun daha iyi olması sorun yaratabilir.
02 Yorumla
Soran1 yılİşte niye çok saçma herkes kendi kazansın aman asla bi erkeğin parasını yemem umrumda değildi o yüzden exlerimin zengin olması
- 1 yıl
Bence de saçma da uzmanlar öyle diyor erkek öyle ezik hissediyormuş
1 yılÇalışma para kazanma kazandığı parayı yönete bilme kabiliyeti var mı ailesini geçindirmek için çabalar mı ona bak
00 Yorumlaifade seklinden bile sinifta kaldin misina goyimm.. :D gerek yok bence dusuncesi bile cocuga eziyet..
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 667 cevap paylaştı. erkekler genelde bunun altında psikolojik olarak ezilir ama kadın bunu dert etmiyor ve hissettirmiyorsa sorun olma
00 Yorumla
1 yılkadının maddi durumunun iyi olması sorun değil ama adamın maddi durumunun olmaması sorun olur
10 YorumlaBence kazandıpın parayı söylemesen daha iyi olır
00 Yorumladerdin yoksa neden istediğin gibi yaşamıyorsun
00 YorumlaErkek için sorun oluyor erkek komplekse giriyor net
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTevazu sahibi ve alçak gönüllü olman çok güzel bi duygu gerçekten, hayranım böyle bi insanlara, Allah gönlünüze göre versin inşallah mutluluklar dilerim
00 YorumlaTevazu sahibi bir insan olduğun belli. Allah gönlüne göre versin.
00 YorumlaBence sorun değil ama bazısı için sorun oluyor 🤷🏻♂️
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSorun bence erkek her olayı buna bağlıyor komplekse giriyor. Başta her şey güzelmiş gibi giderken sonra su yüzüne çıkıyor. Her anlamda gerçekten davul bile dengi dengine.
00 Yorumla
1 yılErkek zengin kadın istemez sever çok iyi anlasir tanısirsa belki olur kadın hep erkğin parasıni ister kendisinin oldugu halda erkeginin sevdiginin parası daha çok tatlıdır
04 Yorumla
Soran1 yılAlakası yok Allaha şükür babam sagolsun hiç bi erkeğin parası bana tatlı gelmez
- 1 yıl
E o zaman ne diye soruyu sordunuz bu erkek sizin paranizi istemez anladiniz
Soran1 yılEee kadınlar neden sizin paranızı istesin
- 1 yıl
O zaman bu adamı isteme çünkü parali bi kadini istemez isteyen erkek dürüst degildir kadını parası erkeğe iyi gelmez bi arastirin
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlendiğim kızın maddi durumu daha iyiydi ve olmadı 6 ay evliliği sürdüre bildik, boşandık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbilmem maddi durumum hiç iyi olamadı ki empati kurayım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFakiri de zengini de karakter olarak aynı çıkabilir dikkat et
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSiz kızlar bir şey bilmiyorsunuz o yüzden seçimleriniz yanlış oluyor
Gizli Üye(18-24)1 yılErkeğin maddi olarak daha iyi olması lazım psikolojide de böyle
00 Yorumla
1 yılSen sorun etmezsin belki ama ya o ederse? Bizim toplumu biliyorsun sonuçta, erkek daha fazla kazanmalı gibi bir algı var ve o da bunun etkisinde olabilir nihayetinde ilişkide yetersiz hissedebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbilemem senin bileceğin iş seversen para mal mülk gelip gecici
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılOlmaması gerekir kansk
00 Yorumla Şöyle zengin bi sewgilimiz olmadı, gerci hiç olmadida
02 Yorumla
Soran1 yılBöyle bi amacın olduğu için olmamıştır belki de
1 yılNeden sorun olsun ki bence bir erkeğin gurur duyması gerekir
10 Yorumla
1 yılHayır mükafat.
20 YorumlaEvet tabi ki sorun... bu da soru mu?
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 655 cevap paylaştı.
1 yılÇok önemli erkekler pek kabul edemiyor
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 732 cevap paylaştı.
s 1 yılNeden olmasın ki? Seviyorsan her şey olur
10 Yorumla
1 yılŞu an olmazsa da ilerde olur
00 Yorumla
1 yılMaddi durumu önemli değil benim için
00 Yorumla
1 yılDeğil bence olabilir
00 Yorumla
1 yılTabiki hayır sorun değil
00 YorumlaEvet erkek genelde yetersiz hissediyor.
00 YorumlaEvet, sorun. Olmamalı.
00 Yorumla
1 yılSaçma niye öyle olsun ki
00 Yorumla
1 yılailende işe girsin güzel para versinler
04 Yorumla
Soran1 yılAilemin işiyle alakalı blgisi yok ki ya
- 1 yıl
değirmenin suyu nereden geliyorsa suya ortak edin diyorum bende
Soran1 yılMaalesef imkansız çünkü abim var babam asla başkasını karıştırmaz
- 1 yıl
damat olacak zaten aileye girecek