AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
onlarla konuşmam ki konuşmuyorum da zaten
Otuz tl ben veriyim sus yeterki derdim böyle kişilerden para almam abimde de babamda olsa
30 tlm bile yok
Allah rızkını ömrünü hayırlı uzun eylesin
Teşekkür ederim 🙂
Hayatını kazan hic bir şey için üzülme boş ver bunlarda gelip geçer cok değişik değişik insanlar var
Alayini deli ederim 30 tk için ne laf ettirir. Ne laf ederdim laf edene lafi tikarim
Ne diyeyim ağrına gittin babamın?
Adama ne desem üzülmüyor
Kaç kişi varsa ailede 100 er lira verirdim ellerine.
100 çok mu knk
😂
Nedenini açıklar mısın rica etsem nasıl oldu olay
30 TL paramı yani, bir bardak çay bile zor içiyorsun. Öyle bir aile elit bir sitede oturmasın.
Ne aileler varmış.
Param bol ise paylaşırım, bol olmasada paylaşmaktan kalmıyor😅
Kanks burada sorun 30 TL değildir.
Ne. Olabilir peki aklım almıyor benim.
Kanks pek çok şey olabilir. Konuyu bilsem üzerinden gider tahminler yapabilirim ama. Farzı misal üzerinden gideceğim. 30 TL yi isteme şeklin, harcama şeklin, ya da israf olarak gördüler ya da sevmedikleri ve onay vermedikleri bir konu için harcandı vesaire. Uslup beğenilmedi konusulurken. Ya da bunu sorun eden kişinin o an psikolojisi başka bir şeye bozuk ve 30 TL bağırıp çağırmak için bahanesi. Bir ton sebep olabilir.
Benim derslerim çok iyiydi en son gücüm yetmiyor kazanamadım güzel yer. Ailem paara yok artık ana evladımız da değilsin diyor
İlkokul mezunu akrabalarım ile aşağılıyorlarDersler yüzünden. Lisem tıp, diş hukuk çıkartan bir yer. Arkadaşlarım hâlime üzülüyor sen baskıdan kazanamadın diyor. Özel üniversite de hemşirelik yazmak için markette işe girrdiim. Ders her şeey mi cidden? Bazen beni ders. İçin seviyorlar diye düşünüyorum çoğu zaman hatta
Şimdi konu belli oldu knk. Dertleri bu 30 TL değil. Bazı aileler evlatlarının iyiliği için onları üzüyorlar. Çünkü kendi anne babalarından aynı yaklaşımı görmemişlerdir ve sana nasıl yaklaşacaklarını bilmezler. Onların zamanında çocuğa 2 tokat ya da 3 hakaret işe yarayan bir metoddu şimdi işe yaramaz. Dertleri 30 TL değil seni bsakılayarak iyi bir bölüm kazanmak için çok çalışıp geleceği parlak bir meslek sahibi olman. Niyetlerinde sıkıntı yok ama bunu sana yansıtma şekilleri çok yalnış. Kavgasız laf sokmasız ciddi bir ortamda yapacağın bir konusma işe yarayabilir. Zamanlamayı da iyi seçmen lazım konusmak için. Boyle davranmalarının seni nasıl çaresiz belki işe yaramaz biriymişsin gibi hissettirdiğini, geleceğim için bunun gerekli olduğunu senin de bildiğini ve kendi geleceğini en az onlar kadar düşündüğünü ama böyle yaparak seni aptl işe yaramazın tekiymişsin gibi hissettirdiklerini ve bu düşünceler ile strese depresyona girdiğini. Kendine zarar vermeyi bile düşündüğünü falan söylemelisin diye düşünüyorum.
Sınav işi bitti ama. Bitmese neyse bitti gitti artık. Anneme göre ölene kadar bunun yasını tutmalıyım
Dediklerinin aynısını ve daha fazlasını sakince insanca dedim. Anlamıyorlar. Bizimkilerin gözünü hırs bürüdü dertleri benim okulum değil. Annem in çevresi okumamış eetmmemiş bennim üzerimden hava atıyordu o kallmaadı diye üzülüyor derdi bu
Kanks uzuldum. Oyle ise soyle dusun, cok sevdigin insanlar var ama cahiller. Sana iyi bakmislar fakat cahillikleriyle seni uzuyorlar. Onlarin cahilce soyledigi seyleri duymazdan gel he de gec. Bu sacmaliklara uzulme. Birsryleri degistirmeyince onu kabullen. Durumu degil o duruma gelen sacma sozleri duymazdan gel ve kabullen sadece. Boyle yapmak red etmekten daha kolay. Cok takilma he de gec. Her sey gonlunce olsun
Sorunun 30 TL olmadığını anlayarak baslayabilirsin
Ne peki?
Gayet 30 tl
Birikmiştir birşeyler
Benim derslerim çok iyiydi en son gücüm yetmiyor kazanamadım güzel yer. Ailem paara yok artık ana evladımız da değilsin diyor
İlkokul mezunu akrabalarım ile aşağılıyorlarDersler yüzünden. Lisem tıp, diş hukuk çıkartan bir yer. Arkadaşlarım hâlime üzülüyor sen baskıdan kazanamadın diyor. Özel üniversite de hemşirelik yazmak için markette işe girrdiim. Ders her şeey mi cidden? Bazen beni ders. İçin seviyorlar diye düşünüyorum çoğu zaman hatta
Benim aklım almıyor haklılar mı sence? Derslerim iyiyken de az para verirlerdi. Şimdi 30 TL yi verirken bile derslere bağlıyorlar
Bak ben iki üniversite bitirdim yüksek onur derecesiyle , yüksek lisans yaptım 3 dil biliyorum iki senedir işlerim kötü gitri taksi şoförlüğü yaptım 4 gün önce çıktım bu kadar herşeyi büyütmemelisin , her gencin başına gelen durumları yaşıyorsun şu an ne kadar güçlü kalırsan şu an o denli hayat boyu sağlam kalırsın
Ama işlerin kötüye gittiğinde ailen ile yaşasaydın ve yaşın benim gibi daha hayatın başında bile sayılmayan küçük görülen bir yaş olsa (20) olsaydı ailen derslerine bunaldığın dönem 30 TL için kendine üzmene izin vermezdi diye düşünüyorum. Sadece anne babam değil çevrem de ki akrabanın, komşunun esmesine izinv verdiler
Tam olarak aynısını yaşadım ve pek çok insanda yaşıyor
Ama işte yaşım 25+ olsa neyse hani artık yaşın büyük okul bitti hayat bu falan. Erkekler ile kızlarda da aynı dönmüyor bu çark. Kız çocukları daha rahat yetişiyor. Ben kız çocukluğu şımarıklığı yapamadım hiç. Üzülüyor insan. Tırnağımla kazıdım aileden bir ben girdim öyle bir liseye zaten. Bir düştüm denmeyen kalmadı. Bana vereceğin tavsiyeler bu kadar mı başka tavsiyen var mı ihtiyacım var gerçekten. Çevremde yok benim yaşadıklarımı yaşayan. Hepsi üniversiteye. Şehir dışına gitti kurtuldu ailem ona da izin vermedi yakın zamanda doktor üç kişi evlilik amaçlı görüşmek istedi. Hiç karakterime uygun değil ama o yola sürüklüyorlar her şey düzelmezse bu olacak
Çalıştığın yerde biraz sabret, diğer insanlarda olmayan beceriler edin bir yandan , çalıştığın yeri değiştirmen yardimci olacak beceriler edin , hayat üniversite değil, ekonomik olarak kendini bir tık iyileştirdiginde güvenin yerine gelecek şu an sen ilk aylığını dahi almadigin için sorunlar gözüne daha da büyük görünüyor , sabret dayanmaya çalış , işte her sinirlendiğinde , aklına ailedekilerin seni nasıl küçük gördüklerini getir , çok kolay olmayacak ama zamanlada hepsi geçecek en sıkışık dönemin şu an daha aşağısı olmayacak
Konu 30 degildir ortsda bir sorumsuzluk vardır
Neye harcadığıma göre değişir
30 TL yi yüzlerine atar odama geçerim
O param bile yok.
Üzücü 🥺
Ne diyeyim e ağrına gitsin babamın sence
Zoruna gitsin
Acıyor herkes halime. Geçen hafta tüm gün dışarıdaydım haftalık 30 alıyordum. 😂 Okul zamanı ilk defa sevgilim oldu rezil olduğum ile kaldım param yetmedi hiçbir şeye. Çocuk en son yanında para taşı demeye başladı
3. arrkadaşımız da bir kıza onun hiç bir zaman parası olmaaz dedi
Niye sana para vermiyorlar ki onu anlamadım
Cimriler7
Konuşmam
Onlardan para istemem bukurum parayı bir sekilde
Utanrm
Aileyi silerim
Bu yüzden ordasınız
Ben böyle şey görmedim. Markete işe girdim herkes ne ii var diyor burada. Müşteriler eziyor çektiriyor ailem
Her iş öyle ama
Saçma
Öğrenci misin?