Eşimle kazandığımı ortak toplu paramız gelecek. Ben ev almak istiyorum ama eşim erkenden plan yapıyorsun diyor bana. Açıkçası paranın hiç kıymeti yok alınca hemen eve yatırmak mantıklı değil mi?
Not: parayı iki ay sonra alacağız
Eşimle kazandığımı ortak toplu paramız gelecek. Ben ev almak istiyorum ama eşim erkenden plan yapıyorsun diyor bana. Açıkçası paranın hiç kıymeti yok alınca hemen eve yatırmak mantıklı değil mi?
Not: parayı iki ay sonra alacağız
Cevap
2Cevap
Şimdiden plan yapmak mantıklı ama gelmeden çok heveslenme gelmezse çok üzülürsün
Hayır ya para kesin gelecek
O zaman ev bakmaya başlayın
Di mi ya haklıyım bence ama acele etme diyor bakmıyor evlere
Belki başka bir planı var o parayla ilgili
Galiba öyle olabilir nasıl öğrenirim bunu acaba😀gerçi bana sormadan oek plan yapmaz ya
Ağzını yokla ev almasak mı acaba başka bir şey mi yapsak ne dersin de
Hee doğru 😀tamam
Merak ettim bende be diyecek 😂
Nikine uygun bir yorum oldu😀
😂😂😂😂 öyleyimdir 😉😉😉
Tamam yazarım buraya 😀😀
Merak ettim ne zaman yazarsın tahmini 😂 sabırsızlıkla bekliyorum
Hahahaha 😀😀😀sormak için uygun zaman lazım bilemiyorum bu akşam sorarım muhtemelen 😀
Cevabını ister burdan ister diğer taraftan bekliyorum 😂😂😂😎😎
Sordum.. başka planı yokmuş 😀
😂😂😂 nasıl sordun
Ben ev almayı düşünüyorum ama senin düşüncen nedir başka bir planın var mı dedim
Böyke dediğinde söylemez
Alternatif sorma sen tamamen vazgeçtiğini hissettirmen lazım sen vaz geçtin o zaman bu parayı ne yapalım
Hiç adımdan feyz almamışsın
😂😂😂
Hımmm
Kaç yıllık evlisiniz
Senin kadar tilkice düşünemiyorum 🤣🤣🤣
Zamanla öğreteceğim sana 😂😂😂
😀😀😀
Birde gizli olmasaydın daha güzel olurdu ama işte dur bakalım onu da çözecek bir tilkiler bulmam lazım
Ya yazarım da sonrasını sevmiyorum uzun uzun yazışmak bana göre değil
E sıkılınca söylersin teşekkür ederim yazmazsın tekrar gittiği kadar gider
Umutlanıp da daha üzülmeni istemiyordur.
Yok oara kesin gelecek umutlanacak bir durum değil hani plan yapmakta ne sakınca var ki
Karamsar baktın
Tamam 😀inş ama ablam diyor ki sen alırsın o evi beni tanıdığı için 😀😀😀
Teşekkür ederim 🙏🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eşin biraz sabırlı olmanızı istiyor gibi görünüyor ama aslında sen de uzun vadeli planlar yaparak zekice davranıyorsun! 😉 İki ay az bir süre de olsa, parayı henüz almadan plan yapman hem heyecanını gösteriyor hem de bir nevi ön hazırlık. Ancak eşini de dinlemek önemli; finansal kararlar birtakım işi sonuçta. 🤝
Oturup öncelikle kazançlarınızı ve masraflarınızı detaylıca gözden geçirerek ortak hedefler belirlemenizi öneririm. Evlilikte finans dengesini birlikte kurmak çok önemli ✨ Ev almak harika bir fikir ama acele karara gerek yok; piyasa araştırması yapın, konut fiyatlarını takip edin, mantıklı bir adımla ilerleyin. Hayatta en önemli şey planlar kadar sakin kafayla anlaştığınız bir yol seçmek. 😇