Eskiden her gün kafeye gider hafta da en az 4 kere dışarıdan yemek yerdim. Ahh ahh şimdi hafta da bir kafeye anca gidebiliyoruz hem de yedik içtiklerimizin hesabını yapa yapa...

Eskiden her gün kafeye gider hafta da en az 4 kere dışarıdan yemek yerdim. Ahh ahh şimdi hafta da bir kafeye anca gidebiliyoruz hem de yedik içtiklerimizin hesabını yapa yapa...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İnternet alışverişini kestim. Sadece online market alışverişi yapıyorum. Demek ki ihtiyacım yokmuş. İnternetten alışveriş yapmadan da yaşayabildiğime göre🤦♀️
Aslında akp bize doğru yolu mu gösteriyor :D
Zorlayan hayat şartları diyelim. Akp öncesini de hatırlıyorum ben. İnsanlar hastanelerde rehin kalıyordu. Bu akp chp meselesi değil. Zihniyet ve memleket meselesi.. Sanki uzayda üs kuruyorduk da akp engel oldu😄
Not:akp'li değilim..
Yaw uzayavatandaşı refah içinde yaşayan gelişmiş ülkeler üs kuruyor. Biz daha aç karnımızı doyuramıyoruz. Şu ekonomiyi akp getirmediyi savunan kişi bir akpliden daha çok savunmuş oluyor akp yi ama bilinçli ama bilinçsiz. Akp önce ki dönemi bende gördüm. Rehin kalma falan bunları sadece bizim ülkede var zannettiği için insanlar bunları örnek veriyor. 20 milyon hasta varsa 100 ü rehin kalıyor sanki tüm hastalar rehin kalıyor gibi bir algı oluşturuluyor. 99 krizi bile 1.5 sene sürmedi.
Ya zaten bir dahaki seçimde gider akp. Chp kendi ayağına sıkmazsa yine. Görürüz ne zaman kuruyoruz uzaya üssü😄
Birbirlerine anayasa fırlatıyorlardı, borsa çalışıyordu. C. Başkanı başbakanı fırçalıyordu, borsa çakılıyordu. En son Imf'ye bıraktılar ülke ekonomisini şu an da olduğu gibi.. Bu kafalar değişmedikçe hiçbişey düzelmez, daha da kötüye gider bu ülkede..
Bu ülkede bu kafalar hiç değişmez ki. Milletvekili aday adayı olabilmek için bile cebinden 5-6 milyon tl harcayan heriflerin fakirlerin yaşamını düşüneceğini beklemek hayal perestlik. O parayı veren adam zaten zengindir ve zenginliğine zenginlik katabilmek için ülkenin başına geçmek istemektedir. Chm mhp akp shp falan hiç biri hiç bir şey düzeltemez. Biz daha kötü olmasın derdindeyiz :D
Mv maaşını memur maaşına endekslesinler o zaman. Gerçekten vatanını, milletini düşünenler gelir, girer siyasete.
Milletvekillerinin o maaşlara ihtiyaçları yok ki zaten onu anlattım biraz önce. Onlar o paraları emin ol yardımcılarına bahşiş diye veriyorlardır. %85 i
Benim ailem hayvancılığı akp öncesi dönemde bıraktı. Maliyetleri çok fazlaydı, kredilerle döndürüyolardı. Ne et ne süt para etmiyordu. Hep zarar ediyorlardı. Akp başa geldi aynı zihniyeti sürdürdü. Hatta azalan üretim açığını ithalat ile kapattı. Gelmekte olan felaketi görmezden geldi. Al birini vur ötekine..
Yahu amaç aç gözlüler o koltuğa göz dikmesin işte. İdealist insanlar gelsin milleti temsil etsin.
Gezmiyorum, sosyal bi hayatım yok, yeterli mi
Bilmem, rte ve hükümetine bi soralım :D
Silivri soğuktur
Olsun bee zaten havalar çok sıcak knk
😂😂arrivederci
Zor 🤦♀️