Ama verilere göre ülkenin 5 sırada yer aldığı söyleniyor sebebi de bir sürü yasadışı iş ve kaynağı belli olmayan paralarmış ABD ile kapıstıgımızı iddia eden çok siz ne düşünüyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bakin Türkiye şu an bastakilerin yapmış olduğu yolsuzluk hırsızlık ve kara para aklama yönetimi sayesinde dunyada 1 sırada. Fakat bu oaralar sadece tayip qbiye gidiyor. Ulke refahina kullanılmıyor. Bu paralar geldiği gibi amerika kanada italya dubai gibi ülkelere cumhur başkanı ve ailesi için vakif aracılığı ile aktarılıyor. Yoksa şu an her insan 18 olmasa bile zengin di. dunya siralamasinda inanin bana 1 nimarali adam hirsiz cumhur baskani vardir..
Sucu ispatlanana kadar herkes masumdur sözüyle başlamak istiyorum haklı olabilirsin ama illa ki bi yerde bu duruma bir dur denilecek gerek ayaklanma ile gerek ayıklama ile. Umarım biz daha fazlasını ödemeyiz
Suçlu bunun ispatina gerek duyormusunuz? belgeli konuşmalar var ablasi. alinanlar var zarrab olayi var belgeli daha neler neler. siz bunu asla ogrenemeyeceksinzi. sebebi? iran irak suriye gibi iç savaşa çekildiğini göremiyorsan pes diyorumm. sizce adaletli seçim yaparak bir sonraki hükumetin kurulmasını isteyip ve bu davalardan yargilanir mi bu hirsizlar. ic savas ve kaos olacak bunu anlamamak imkansiz.. hesap vermeden ulkeyi karistiracak. o sebeple multecilere toprak ve vatandaşlık vererek ulkeyi doldurma peşindeler
Görmüyorum ya da sana inanmıyorum demedim sadece bir durumun açıkça delille ispatı her şeyi çözer yoksa bu şekilde burada oturup konuyu tartışır birbirimize düşeriz Meydanı da bizim milletten olmayanlar sahiplenir diyorum. Neden Türkiye denilince akla ilk kara para geliyor ve neden bir çok kişi Türkiye aşırı pahalli Avrupa bir kahveye verdiğim paranın 3 katını turkiye de neden ödüyorum diyen turistler gördük bu sıralama da biz 5 olarak anılıyorsak altı zaten boş değildir ama dedim ya kendi bacağından asmaya giden koyunlar ülkeyi de ipe götürdü kaymağını yalayanla kaymak yapıp tadına bakamayan birdi çoğu ezilmeyi tercih etti bize de faturası kesildi.
Bak ablasi kisaca sana şunu dim. tabiki bir birimize düşecek pozisyona gelmem. yazmam çıkarım yorumdan biz gerçeği konuşuyoruz. Kendi milletini ezmek ve bitirmek politikasi bu. başını yerden kaldirmamak, gerçeği göstermemek ve bitirmek adina yapilan bir politika bu. bop başkanı kimdir? bunu yazmanin bile anlami yok. siz bu ikdidarin kara para ile yolsuzluk yaptiginimi sandiniz? ulkeyi kaosa sokmak ve bir ulkeyi savasmadan teslim etmektir. bakin 1 fabrikan kalmadi ne yerli ne milli. turk telekom dan sabun cay fabrikalarina kadar... yani daha net anlaman için diyorum. bunlari kim ve hangi para ile aldi? hesabini veremeyecekleri kara paralar. kaynak lar soruldu mu? beni simdi anlayacagini umuyorum. hepsi devletimiz tarafindan aklanmis oldu. onlar da bu yatirim sayesinde paralari akladi. ne zarrab lar ne engin ve dilan polatlar çıktı bu ulkede. siz simdi arkaniza yaslanin turkiyenin neyi kaldi onun hesabini yapin.1 kurum kalmadi... hapishane polis asker den başka elinde hiç bir sey yok. o ne için var? konuşanı almak atmak için var. Türkiye zengin değil Şu an sifirda kasada para yok borç çok. Fakat ustunde bulunan yatirimlar ve ticarette zenngin görünüyor. Sebebi ne dir? bizim olmayan varliklar la gelen kara para aklama cenetti girişleri ile. fakat bu para giriyor ve ayni anda ter temiz olup aninda çıkıyor. Anladığınızı umuyorum. girdisi resmi ama çıktısı el alti. o yüzden piyasada para yok.. neyse benden bu kadar. guzel sorun ve iyi paylaşımın için teşekkür ederim..🌹🙏
Rica ederim hep birlikte sonumuzu oturup izleyelim o zaman ne diyelim ☺️
Bizde inanılmaz kara para aklanıyor. Niye gri listeye alındık? Bu ne demek? Kara para aklanıyor bunu da ek vergi ıvır zıvırla resmileştirip veri depominliyor ki gri listeden çıkalım. Nitekim de çıktık. Yani kısacası para olunca zenginle paylaşılıyor borç olunca fakire ödetiliyor.
Hep öyle olmaz mı zengini daha çok zengin yap fakir yerini bilsin az ile yetinsin yetişemiyorum diyen kesimle ota b. ka para harcayan kesimin dengelenmesi şart yoksa düşünemiyorum sonunu
E böyle tabi. 3 senedir ekonomimiz mahvulmuş insanların en az %70 i ekonomiye ezdirilmiş. Ama utamadan 3 senedir %3-4-5-6 büyüme açıklanıyor her çeyrekte. Bu ne demek? Daha fazla para kazanıyorum demek. Peki insanlar herşeyi 10-15 katı fiyatına alırken sen daha fazla kazanıyorsan bunun Türkçe karşılığı ne demek oluyor? Şu demek oluyor fakir daha fazla sıkıntı yaşıyor ama o%6-7 lik kesim ülkeye giren paranın %90 nın dan fazlasını kendi arasında paylaştırıyor. Üstelik %90 -95 lik kısım hep eksideyken artık ne kadar fazla para akısı varsa o azınlık zenginde fakirin eksisini kapatıyor üstüne de %3-4-5-6 (her çeyrekte) para koyuyor.
Desene iki sene sonra halimiz ne olacak Allah bilir her koyun kendi bacağından asilirmis kendini düşünenler kedilerini asarken koca ülkeyi de ipe götürdüler üzücü
Türkiye her türlü ekonomik zorluğun altından kalkacak kaynaklara sahip. Bu yüzden düzeleceğimizden eminim ama padişahımız ne zaman isteyecek bunu Allah bilir. Umarım her şey gönlümüzce olur da tez zamanda ülke durumu düzelir en azından enflasyon durumu kanks.
Umarım türkün aklı keskindir aklı her türlü hinlige işlenir bu aklı kimi nerden vurariz diye yormak yerine bu devranı nasıl tersine döndürürüz diye kullanmamız dileğiyle kanka
Yalandır ya
Bilemiyorum