AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Zoruna gidiyorsa ilişki kurma. Kadından beklentilerini neye dayanarak bekliyorsun?
Seninle daha kıytırık cafe adisyonunda ters düşüyoruz gerisi çöp. Hahahhaha
Erkek adam ya alman usulü yapar ya da o hesabı öder.
hiç ödememsi sorun bence yiyici kız
Dostum sende git kendi hesabını öde hak eden kızsa ve sevgilinde bazen sen öde ama ona hiç kendi hesabını ödetme.
Kız neden hesap ödesin ki çok saçma, erkek dediğin hesabı öder
54 yaş tamam bu düşüncede olur da 40 yaş altı için saçma yaklaşım. sizin devir çok farklı bizden.
Çok imreniyorum şöyle kızlara ben asla rahat edemiyor utanıyor borçlu hissediyorum erkek ödeyince onlar da bunu sömürüp bedavaya ilişki yaşamaya çalışıyor pislikler.
Yanındaki insan kendisi ödüyorsa, bir yönden de senin ona borçlu olmadığını içtenlikle güzel bş dille söylemesi gerek. ince düşünem insan gerekli açıkcası. ☺
@pusatyigit588 aynen öyle ama yok hepsi zaten sonra bir şey istemek için borçlu hissettirmek için yapıyor. Mesela bir iyilik yapsa ha da bir yemek ısmarlasa seviş benle ya da sevgili ol ailemle tanış diye zorlayan erkekler var. İğrenç. Tabii ki seven insan karşılıksız verir borçlu hissettirmez ama bunlar sevmiyor ki. Mesela cinsellikte bile var bu. Çoğu erkek bana oral yapsana demek için kadına oral yapıyor. Ama karşılıksız yapan yapıyor ve sen istemiyorsan yapmak zorunda değilsin diyor.
Bi kere bence bu devirde seven insan çok nadir kadın erkek. Herkes bir şeyler almak kullanmak için ilişki yaşamak istiyor.
Haklısın evet. Zaten kendisine minnet edilmesini sever erkek hor kullanmayı, eziyet etmeyi, kadını namus gibi gören değil işimi hslletsin diye gören erkek milleti var maalesef.
Diğer yorumunda da haklısın. Seven insan değil artık işlerini hallettiğinin kadar sevilirsin. Ona da sevmek denilmesz tabi senin için kendini kullandırmak onun içinde seni kullanmak. Artık devir kim kimi ne kadar kullanırım peşinde maalesef
Ben kadını kullannaya karşıyım. Kadın mucizevi ve değerli bir varlık. Onun değerini bilmek ve tabi onunda bu değerliliğğnim görüpde erkeğe saygı ve sevgi göstermesi gerek. Bazı kadınlara da sevgi gösteriyosun. O da snei kullanma peşinde mesela erkeklerin yaptıpı gibi.
İyi insan kötü insan diye ayırt ettiğimiz durumlar bunlar işte maalesef
Benim sevgilimde buluşmak için can atardı buluşunca lüks yerleregotururdu bireyler yerdik param yok sen ödermisin derdi bdgdbddb
Kendini kullandırma kardeş... ya da kullandır üzülen sen olursun... gold diggerdan bir halt olmaz...
Çevresi ona hesap ödetmiyorsa öyle alışmıştır
insan arada yalandan da olsa ödemeli sanki ya
Çalışmıyorsa neyse de çalışıyorsa arada ödemeli tabi
Çalışıyorsa kısasa kısas durumundasınız yani eşitsiniz ödemiyorsa huy edinmiş aileden veya kişilikten gelen bir şey
Hahahaha siz anca böylelerini hakediyorsunuz ztn OHHHHHHH
Evet insanda biraz akıl olması lazım
@Mabelmatiz35 ohhh ama canima da değsin oh
Valla değsin ben hayatım boyunca hiç bir kadına para yedirmedim hahahaha
@Mabelmatiz35 ösmdls değmez ztn bu zamanda düzgün temiz birini bulsan sevdiğin birine
Sen evlenme kadın in çoluk çocuğu olucak senin kadın bakmaya yemez
Bu soruyu soran Türk mü acaba. Melez olması. Bizim ne kadar Mert ve cömert bir. Toplum olduğumuz unuttuk
Kardeşim gerçek arzunun pazarlığı olmaz Gönder gitsin Gold Tiggerle eskort ilişkisi yaşama
Tabi ayrilmak istersen ayrıl ama bence iliskide kiz taraf hesabi odememeli belki dardadir filan ya da dürüst olup bu konuyu ona söyle hemen ayrilmayı deneme
Sürekli ödeyen taraf olmaman gerek arada bi eli cebine gitmeli
Eski manit demişsin evet iyi olmuş sanaa hahahaha
İyi huylu kızların degerini bilmezseniz böyle olur işte
Ayrıl gitsin mesela ödemesi de değil teklif bine etmemesi ben çok kez ödedim hala da öderim evleneceğim onunla yani sonuçta ortak bütçemiz olacak bizim
Kadın erkek eşittir diyenlere gelsin 😄 hiçbir zamanda eşit olmadı 😄erkek bir adım öndedir her zaman (tabi kendini bilen kızlar hariç)
Eğer kızın başka bir durumu varsa haklısın ama yiyici bir kızsa sürekli gezen yiyen birisiyse şeninde paranı yiyiyorsa yol almak sana düşer dostum ;)
Bence yiyici taraf bana göre yiyici kızlar sadece sikilmeye mahkum
Kanka sen millete bakma dediğin doğru zaten kendini düşünen kadın hadi birinci neyse de diğerlerinde alman usulü yapar zaten para zor kazanılıyor dikkat et de kullanıp atmasın
Kızın arada bile olsa ödemesi gerek senin de bunu dile getirip kakman da senden bi bok olmayacağını gösteriyor
Ödeme teklifi etmediyse sıkıntı
ses çıkarmıyor hiç
İçine sinmiyor ve sıkıntı yapıyorsan yürümez.
Bir kere deme yap bakım benim kartım veya nakitim evde kaldı de bakalım bir şey dicek mi odeyecek mi öder ödemesine de ne tepki verir ona bak eğer beden dili varsa sıkıntı yok
O senden faydalanıyor sende faydalan etinden sütünden
Abi sen yapacaksın ben olsam var ya of of kız arkadaşım yokki 😄
Erkekliğin şanına yakışmaz ödetmek beni vursun daha iyi yanımda hesap odeyecegine
Bence o senden ayrılsın
Sen şimdi kendini erkek mi sanıyorsun
Bence iki tarafta yeri geldiğinde ödemeli
konuş bu durumu rahatsız olduğunu söyle bence
Anında yol ver.
(Bence tabi)
Bu durumu kıza söyle. Anlayışla karşılamazsa bitir
engelle kanka, beleşçi kadın çok etrafta
yeltenmesi lazımdı
hoş deği
Kanka çakıyorsan ona say işte 😅😅😅
Kadın eskidendi şuankiler maymun
Söyleyebilirsin alttan alttan
Cüzdanı evde unutmuşum de bakalım ne diyecek
Yok canım kıza banka lazım ayrılma kızdan
aslaa olmaz knk bırak sonra baglanırsın psikolojin bozulur
Ayrıl canım bedava kahve dükkanı mısın mk
ayrıl bunun hesabını yapacaksan
Kız arkadaşın mı senin hımm demek siz anladım
Manyak mısın ya gözün kızın parasında mı
Türkiye erkeklerinin sevdiği tipler hakediyorsunuz
çok terbiyesizsin onun hesabını mı yaptın
kız hesap ödermi amg nasıl tiplersiniz
Sonra neden kızlar para yemeyi seviyor alistiriyorsunuz böyle şeylere hepsi yiyici oluyor
@UnforpeXx oglum çıktıgım tek kızla evlendim beni ergen saçma slak ilişki yapanlarla karıştırma
benim oldugum masada babam bile ehsap ödeyemez kızmı ödecek
Bunun ergen saçma sapan iliskilerle alakası yok fakat yeri geldiğinde kız kendi hesabını ödemeli
Tamam kanka bütün hesapları sen öde hepsini sen öde istisnasiz bu kaprisin seni mahveder diyim
@UnforpeXx bana ters ben böyle yetişmedim yetiştirilmedim erkek varken kadın hesap falan ödemez
Tamam sen ödemeye devam et enai
Paran yoksa kızla ne işin var ne abi ya 50 sene öncede paran yoksa kızla ne işin mi var diyorlardı mantığa bak
Bi sen zekisin aw
Öyle adama kız verilmez mi
Kıza ödeteceksen buluşma aslanım
😂😂😂
Sonra kızlar neden yiyici oluyor böyle tipler yüzünden aw
Konu bu mu yani abi sende param yok de
Hesabı erkek öder
Gold diggerlar ortaya çıksın hadi bakalım
Kadınlara hesap ödeten erkek erkek değildir
Valla ben elimi cebime atan biriyim
10 buluşmaya kadar devam.
Yol ver gitsin beleşciyi