Gizli Üye(25-29)1 yılEvli degilken bana tek kr ödetmeyen erkekle evliyim. Goruculerzkendi tanistiklarim alttan alta bu imayi yapiyordu. Onlarla bir sekilde olmadi, nasip olmadı.
Eşime de bir kere teklif ettim. Bunlarin lafi aramizda geçecekse yurutemeyiz. Ciddi bir durum icin görüşüyoruz. 3-5 seyin lafini edecek degilim. Buyuk seylerin de lafini edecek biri degilim dedi. Gercekten de gorustugumuz sure boyunca elimi cebime attirmadi.
Bir ara ayrilik durumumuz oldu. Bana hediyeler aldin, bir seyler ismarladin tesekkur ederim hak.. dedim. Lafimi bitirmeden helali hoş olsun, sorun yok demisti. Baskasi olsa kimbilir neler derdi. Hediyeleri geri isterdi vs vs. Ben bir "adam gibi adamla" berabermisim.
Nişan zamani biz yapacaktik nişanı destek cikmaya kalkti olmaz dedim. Sende kalsin baska harcamalara kullaniriz dedim. Ceyiz diziyordum o sira geldi israrla para verdi, ihtiyac olur, istegin olur al dedi.
Evlendik bir sure kendi istegimle çalıştım. Cebime yine para koydu, kendi paran var ihtiyacin yok kafalarina girmedi. Kazandigimi da hicbir zaman istemedi. Gel ortaya koy demedi. calisip çalışmamak konusunda da beni zorlamadi. Nasil istiyorsam oyle yaptim, bu imkani Allah razi olsun bana sundu.
Parami verirsem ben verdim ki onu da cok kabul etmek istemedi,3 kr kazaniyordum zaten almaya da kiyamadi. Ona hediye aldim, yemek falan ismarladim.
Maddi konularda arkamda dag gibi oldugunu bilen biriyim, bu guveni bana veren biri. Ne kendim icin endiseleniyorum ne cocuklarim icin, ne gecim derdi için. Kendisine de Rabbim biliyor her duamda dua ederim.
Maddiyati laf eden erkek, esirgeyen erkek kadar itici bir sey yok. Bu tarz bir erkegi de kizlar evlenecek erkek olarak gormezler. Hamile olsam, lohusa olsam, cocuklara baksam benden maddiyati esirger mi diye düşünür en basta. Ben digerlerinde boyle dusunmustum acikcasi.
Hesabi sen öde, benzin parasi verir misin vs diyen erkekler kafamda direkt bloke oldu ister istemez. Bundan ev reisi olmaz, bundan koca, baba olmaz diye. Bugun buarin lafini eden yarin kimbilir nelerin lafini eder diye düşündüm.
Bu erkek evde de şunu sen öde, bunu ben odeyeyim gibi evlilik yerine ev arkadasligi istiyor galiba dedigim erkeklerde oldu. Erkegin ciddi gorustugu kizla da, evlilikte de para hesabi yapmasi, bunu başa kalkmasi kadar itici, kadin acisindan da bu kadar kotu bir sey yok.
Gorustugun kiz bu dusunceni bilse daha gorusecegini sanmiyorum acik konusayim.
184 Yorumla- 1 yıl
Helal. Çok iyi yaşaa. Tanrı mutluluğunuzu daim etsin ve sizi bereketlesin.
En İyi Cevaplar
1 yılCevapları tek tek okudum da gercekten hem üzüldüm hem de acıdım. Şu soruya verilen cevaplar bile kadınların nasıl deliler gibi maddiyata güce paraya taptığını açıkça ortaya koyuyor. Her fırsatta hayat müşterek demesini biliyorlar ama hiçbir zaman da maddiyatçı yönlerini ortaya koymaktan çekinmiyorlar. Adam zaten ben asla ödemem etmem demiyor sadece kadın hiçbir nezaket göstermeyip bir kere de ben ödeyeyim" diye teklif etmemesinden şikayetçi oluyor ama tabi herkes lafı anlamak istediği gibi anlar. Ağzınla kuş dahi tutsan bu tarz kadınlara yaranamazsın, hesabı hep sen öde bir gün ödemedin mi senden kötüsü olmaz, ya ben de çalışıyorum erkek arkadaşımın halinden anlarım, 1 kerecik de nezaketen en azından bi sorayım demez, hep yer durur. Yarın birgün işsiz kal seni bırakıverir. Çirkin ördek yavrusu feminist hemcinsleri de "2 kahvenin lafını yapacaksan sevgili yapmayacaksın" diye sözde destek olduklarını sanırlar. Gerçekten leşsiniz ve hiçbir şeyi hak etmiyorsunuz. Bu yüzden de kullanılıp atılıyorsunuz hiçbir zaman sevilmiyorsunuz. Sadece çok çok küçük bir azınlık var onları tenzih ediyorum. Yazık.
41 Yorumla- 1 yıl
O kadar değil knk yeni model kadın tipleri bunlar Gold Tiggerliği meşru hale getirdiler. Benim ailemde çevremde kuzenlerim olsun halalarım arkadaşlarım vs vs. Bu kadınların hepsi mütevazi hayatlar yaşıyor. Bunlara baksan kadınların hepsi Fehmi Koçla evli bizim haberimiz yok. Sen dediklerine takma niye böyleler dersen İlişki koçları bunları pomplaayıp duruyor. Arkadaşlarıda bunlara böyle olmayı öğütlüyor. Tabi bizim damacanı s,,, kecek hale gelmiş abaza hemcinsimiz yeter ki bi kere versin diye yapmadığı rezillik kalmadığı gibi kendini sömürtüyor. Bunlarda bu hakmış gibi Dilenci zihniyetlerini kusabiliyorlar. Gerçek arzunun pazarlığı olmaz bunlar hiçbir zaman ADAM gibi adam bulamazlar günün sonu s, ikilip bir kenara atılmak o yüzden boş ver.
1 yıliçtiği 2 kahvenin hesabını ödeyiver bir zahmet yazanlar olmuş. doğru bulmuyorum çünkü demek istediğini anlamak istememişler. bence haklısın. mesele hesap ödemek değil, fakat eğer imkanı varsa onun da sana karşı jestler yapması daha ince olurdu. ben randevuya çıkardığım kadına asla hesap ödetmem şahsen. ama bi sonraki randevuları da kadının tavrı belirler. ben defalarca hesap ödetmeyince bir kız arkadaşım da evde yemek, tatlı yapıp bana da getirmişti çok hoşuma gitmişti mesela. ya da yemeği ben ısmarladıysam kahveleri veya tatlıyı karşı taraf ısmarlardı. böyle davranışlar daha ince geliyor bana ve bence olması gereken de bu…
bazı kadınlar ise kahve içmeye gidelim diyince yok ya şu şu mekan çok güzel orada yemek yiyelim diyor, yemekten sonra ise arkasına yaslanıp senin hesap ödemeni bekliyor. dediğim gibi bence imkanı varsa seni buraya ben davet ettim ben ödeyeceğim deme, en azından teklif etme inceliğini göstermeliler.
10 Yorumla
Para & Ekonomi konusunda 477 cevap paylaştı. Bir sevgili yapacaksam ondan maddi çıkar ya da başka bir şey beklemem. Özellikle buluşmaya çağırdığım hiçbir insana hesap ödetmem.
Parayı bu kadar dert eden birisi ilişki kurmamalı bence.
Kız senden hediye talep etmiyor, mal mülk talep etmiyor. Ödeyeceğin bir hesap ki bunu kaldıramıyorsan kendini yetiştirdikten sonra ilişki yap.120 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
1 yılYa yorumlarına baktım da her buluşmada 300-400 gidiyor yazmışsın. Bu kadar dokunuyorsa ilişki falan yapma o zaman. Ben kendim için bile acımıyorum dışarıda yemek yerken. Ya dışarıda yemek yemeyeceksin buluşunca, ya sevgili yapmayacaksın. Kızın durumu yoktur belki. Yoksa da sen git zengin kızlarla sevgili ol. Sen de yiyicisin demek ki az zihniyete bak ya.
100 Yorumla
1 yılBilader ilk buluşma alman usulü olur, buluşmadan sonra iki kişiden birisi istemiyorum derse, her iki kişiden de eşit zarar çıkmış olur.
Sonraki buluşmalarda da, erkek yemeği alıyorsa kadın da kahveyi alır veya erkek komple alır yine ve kadında imkanı dahilinde destek olmaya devam eder.
Bir, destek olmayan kadını. İki, orantısız (sen 10 yemek yedirmissin kalkıp bir kahve alıp bunu kullanıyorsa sürekli) destek olan kadını hayatınızda tutmayın.
Kimse sevdiğine kıyamaz, hem maddi hem manevi.355 Yorumla- 1 yıl
Çok biliyormuş gibi bide uzun uzun yazmış 🤣🤣🤣
- 1 yıl
@Sadgirll2000 fiyatını söyle aslan parçası
- 1 yıl
Harbiden saçmalamış hayatinda hiç sevgilisi olmadığına eminim , bu kafayla da hiç olmayacak😂
- 1 yıl
Bende evde kalacağına yemin edebilirim ama kanitlayamam KZDJDNDNSS
Olm ikinizde fiyatınızı söyleyin caz yapmayın la hadi - 1 yıl
Sayisiz kişiden evlenme teklifi aldım ve şu an Nişanlıyım canım :)
- 1 yıl
2 ay önceki eski sevgiline selam söyle yalanlarını kendine sakla askısı xmjxdhdjdjddndbd
- 1 yıl
Ülkede memesi olana evlilik teklifi ediyorlar awq bunlarda ciddiye alıyorlar XHDSHDJDHDJSJ
- 1 yıl
Hiç sevgilin olmadığına yemin ederim 😂 olmaz da
- 1 yıl
Yazık ya acıyorum bunun gibilere şu saçma sapan hareketlere bak ergen gibi
- 1 yıl
Noldu la en son nişanlıydın? nxkxsjsjsj cevap versene xkkdjdsks
Bütün maaşını saklayan karıya bak hele ananın evinde de hesabı baban ödüyor hala galiba Kzjssbsbsnznzn - 1 yıl
He olmadı bu arada doğru 😂
Ben o kadar mal olamıyorum ya daha flörtken tekmeyi koyuyorum kaşarlara, sevgilim başlamadı bir türlüü tüh fmdjdjssjssj - 1 yıl
Nişanlıyım dedim tabi ki halen ailemin evindeyim beyinsiz 🤣🤣🤣 evet evde herşeyi babam ödüyor, nişanlım da senin maaşına dokunmam dedi.
Erkeklik öğrenin soğan erkekleri 😂😂😂 - 1 yıl
Hihimm o yüzden iki ay önceki manitanin muhabbeti döndü zKxkdjdjddnd
Hadi la doğruyu söyle kaç paraya sattın kendinii Xmxksjdn - 1 yıl
Yorumlarımı şikayet edenleriniz bol olsuuuğnn oh ohh gönder gelsin kddkjddbsjjs
- 1 yıl
Kimsenin muhabbeti dönmedi canım 😄 ezildikçe vıyaklayıp kivraniyorsun , nişanlım gerçek bir erkek, senden zeki , mühendis, ben daha lafinı etmeden bana evlenince de senin maaşına parana dokunmam dedi. THE ERKEK! 👏👏👏👏👍❤
- 1 yıl
Hayatta bu kafayla hiç bişey olamazsın 5. sınıf erkek seni 😂 erkekliğin okulu olsa o bile sana kâr etmez. Sınıfta kalırsın. Sen paralarına sarıl uyu. Sevgili senin neyine?
- 1 yıl
Bacım sorularını ve cevaplarını lütfen bir ara oku Zjxjdbdjbsnssn. Mühendis diyor KZXJDJDS En son 20 yıl önce mühendis muhabbeti dönüyordu be peeeheey.
Ama bak fiyatını öğrendim, bir mühendis maaşı yetiyor kiralanmana KCJXJSNSJS - 1 yıl
Sorularimda ve cevaplarımda aksi bir durum yok canım. Fiyatım olsaydı nişanlı olmazdım. Senin hayal edemediğin yerlere gelen erkekler bana evlenme teklif ediyorlar. Yani senin zavallı ilkel beynin doğru bir kanıya varamıyor. Adam zeki olmasa mühendis olamazdi, senin gibi züğürt bir serseri olurdu 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Hayal edemediğim erkekler KS de takılan bir kıza mi teklif ediyor XMJXJSSJSJSN
2 AY ÖNCEKİ MANİTANA SELAM SÖYLE EVDE KALMİS KARRI msjssnxbzndvxhz - 1 yıl
Fiyatın belli bak işte, bir mühendis maaşı yetiyor kiralanmana ZKXNXBDNS
- 1 yıl
🤣🤣🤣 2 ay önce başka bir manitam yoktu canım 1,5 yildir beraberiz. Mühendis adam senden zeki kabul et bunu. Sende o zeka olsa bu durumda olmazdin 🤪
- 1 yıl
Noldu la profilini gizlemişsin JXJXHZZHZHZHZSGSVSH
BU KADARSİN İŞTE KİZİM BU KADARR
Hayatın yalan hayatın, evde kalmış süneepeee Kzxjxjxbxbxhxjxdj
- 1 yıl
😂😂😂 profilime baktım bu neyden bahsediyor diye hiç dediğin gibi bişey yoktu. Senin gibi ağzı açlıktan kokan ayak takımı serseriler prifilimde gezmesin bi zahmet
- 1 yıl
Açsana yoksa hesabını MXSJSSJ
hadi? Açsana zkjdsjsh - 1 yıl
@asdafadasf kanka kelimesi kelimesine haklısın ama elini cebine atmayıp kendi değerini kendini başkasının cebine muhtaç edecek kadar düşürüp birde utanmadan çıkıp bunu savunmakla kalmayıp nişanlanmayı bir başarı olarak görecek kadar değersiz insanlar ile tartışma bence :D
- 1 yıl
@LordofJungle
Eyw biladerde, senden nefret ediyorum. Mümkünse yorumlarımın hiçbirine uğrama gardaş, hatta engelle geç - 1 yıl
@LordofJungle Nişanlanmak değil üstün meziyetlere sahip bir erkekle nişanlanmak , evet meziyet. Doğacak çocuklarina kaliteli bir baba bulmak tabi ki başarı. Siz de biliyorsunuz ama işinize gelmiyor
- 1 yıl
Neden ki tanışıyor muyuz?
- 1 yıl
@asdafadasf
- 1 yıl
@LordofJungle
Büşra diye bir gereksiz şahsiyet eski flörtüm olur. Yeterli bir tanışma oldu mu bilader - 1 yıl
Kızı buna mı kaptirdin? 🤣🤣🤣 kalitesiz erkek
- 1 yıl
Kız benimleyken, kıza yürüdü. Kızda zktiri çekti buna, karaktersiz birisini çevremde istemiyorum.
Ki bu şu an medeni halim kızla aramda bir şey kalmadı mezara kadar nefret ediyorum.
İlk öğrendiğim zaman dua et hiçbir bilgini vermedi bana. Uzak dur. Engelle geç.
Ki zaten mk kaşar ruhlu kızmış öğrendik sonradan - 1 yıl
@Betterböcek sen bir sus burnunu sokma her şeye ayrıca öyle bir şey yok
@asdafadasf kanka seni şimdi hatırladım ve onun ne b*k olduğunu bende anladım ve bilmediğin şeyler var yanlış anlaşılan durumlar. İki erkeği durup duruken birbirine düşürmeye çalışan bir k@şar için birbirimize düşman olmaya gerek yok, ben sana olayı DM'den anlatayım bu kadar insanın içinde anlatılmaz. - 1 yıl
Kız Allah sizi napmasın komedi dizisi gibi🤣🤣
- 1 yıl
@Sadgirll2000 işte böyle, daha flörtken ne b0k olduğunuzu anlıyorum bu yüzden de gtunuze tekmeyi koyuyorum. Mükemmelim mutluyum. Evde kalmış kızlar derneğine üye olun askolarrr
- 1 yıl
Biz evde kalmayız da senin gibilerin evde kalacağı kesin paranın lafını yapan erkek mi olur ezk gibi
- 1 yıl
🤣🤣🤣 Kalitesiz erkeğe kimse sadık kalmaz gerçekler acıdır canım. Seni yedekte tutmuş kız araniyormuş ne sandin? Senin gibi erkeğe kasarbile fazla. Selam bile verilmez aslında senin gibilere🤣🤣🤣
- 1 yıl
At gibi gittiii it gibi de döndü aslan parçası Zksjshsnssnsn
Yine zktiri çektim kaşara sen yoluna bak hesabını aç bari hesabını Zkjsjshsbsjs - 1 yıl
Hee hee kesin öyledir 🤪
- 1 yıl
Cevaplar kısalıyoor NXBJDJSSJJS
- 1 yıl
Bu arada ilk defa profiline baktim ne göreyim? Kadinsizliktan birbirlerini skyolarmiş 🤣🤣🤣 tipi de zaten kurana basmış gibi. Tövbe tövbe
- 1 yıl
🤣🤣🤣 acıdım lan bu nasıl bir yokluk, nasıl bir zavallılıktır? 🤭
- 1 yıl
@Bettterböcek ohaa gerçekten mi
- 1 yıl
Profildeki adamı tanımıyor awq Kxxjssksjks
Hadi zktirin gidin şimdi ugrasamayacagim, komidine para bırakırım - 1 yıl
O parayı sen kendine ayır aç karnını doyurursun 🤣🤣🤣🤪🤪
- 1 yıl
Bu Adamın dediklerinin harfi harfine katılıyorum. Hemcinsim Olan Kızlar işlerine gelince "biz de Özgürüz, eşit haklara sahibiz" derler. İşlerine gelmeyince de "erkek değil mi ödesin bir de bana mı ödetecek" derler. Elbette her buluşmanın , gezmelerin parasını kızlar da ödeyemez. Ama yanlarında para varsa da buna esirgemesinler. Yedikleri yemeği erkek ödesin tamam? Peki içtikleri kahvenin parasını da 1 zahmet kızlar ödesin? Elbette her seferinde değil kızlarda arada 1 jest yapabilir? Ki Bu sorunun sahibi " kızda çalışıyor " diyor. Maddi durumu var.. O kız'ın parası bile var.. hiçbir şey ödemiyorsa sadece yiyen taraf ise iğrenç. En azından kız restorandan çıktığı zaman küçücük bir hediye olsa dahi erkeği vermelidir. Ki erkek de sevinsin. Yorumların neredeyse çoğu kızı haklı bulmuş. buradaki adam paranın meselesini açmıyor sadece diyor ki "sevgilim sürekli yiyici taraf ben onun babası mıyım anası mıyım Neden ödemek zorundayım" sonra da siz "eee kız mı ödiyceksin o zaman ayrılın" dersiniz. Bir Allah'ın kulu da demez ki "kız az da olsa bu kadar şeye rağmen jest yapsaymış sonuçta çalışıyor" dememişler ki. Tarih de hep "erkek üstündür, eve erkek bakar herşeyi erkek öder" diye adama yıkarlar. Eğer bu adama bu zihniyeti getirmişlerse suç o adamda değildir.
- 1 yıl
@DemrexCemre
Eyw keenks katılıyorum güzel yazmışsın - 1 yıl
@DemrexCemre hayatı ve erkekleri tanımıyorsun, bu lafini acı yaşarsın. Bu tip erkeklere alıştirirsan denge bozulur. Adam artik hesabı öderken seni gözler, eli titrer hesabı öderken, sen kartı çikarinca yavaşlar hesabı sana kitler. Sonra düğün masraflarini bölmeyi teklif eder. Balayina gitmemeyi teklif eder. Baban bize bir ev verir mi der. ...
Erkekleri tanimiyorsun, bu kafayı birak - 1 yıl
Kızın arkadaşa anlatmış olduğu hikayayeye bittim, yalan konusunda nirvenaya ulaşmış kız 🤣
Neyse gerçeği anlattım arkadaşa netliğe kavuştu gerçeği biliyor artık yorumu yeni gördüm kız bana iftira atmış birde :d yalancı bir alt seviye ergen yüzünden birbirimize düşecek kadar aptal değiliz, kızda kendini zeki sanıyor ama ne kadar aşağılık bir insan olduğunu ortaya koydu şu anda aptal sanmayın bizi :d - 1 yıl
@Betterböcek başkasının cebinden geçinecek kadar onursuzsun hala gelmiş konuşuyorsun birde :d
- 1 yıl
@DemrexCemre seni tebrik ediyorum düşüncelerinden dolayı, çok mantıklı 👏
- 1 yıl
@LordofJungle Hee canım hee, ben babam gibi cömert koruyucu sahiplenici bir erkek buldum , darısı diğer kızların başına.
Akılsız başın cezasını bir ömür onlar ve çocukları çekecek - 1 yıl
@Bettterböcek ağır olacaksa kusura bakma ama şu an eskort ile nasıl bir farkın olabileceğini düşünüyorum, hani bunu hakaret olarak alma sonuçta oda bir meslek. Sadece eskort olsan daha kolay olmaz mıydı diyorum, pek bir farkı yok sonuçta eskortta para ile satın alınabiliyor sende?
- 1 yıl
@LordofJungle Senin olmayan zekana ve ahlakına tüküreyim
- 1 yıl
@Bettterböcek burada ahklaksız bir durum yok gayette zekiyim. Ben sadece bir soru sordum ama bir cevap alamadım, verebilecek mantıklı bir cevabın yok galiba.
Gizli Üye(25-29)1 yılYa bence herkes sana yanlış yorum yapmış. 4 defa bulusmussunuz insan kibarlıktan bi elini cebine atar vermek istemese de yani. O senin çocuğun mu yiyecek içecek sen ödeyeceksin. Tamam erkek öder kibarlıktan bizim toplumumuzda böyle olması daha güzel. Ama kız da yüzsüz gibi hix elini cebine atmamış ayıp bi şey yani bu. İlerde senden bir sürü şey ister sevgilim değil misin al derse sasirma. Temkinli yaklaş kendini kullandırma. Bu zamn da kızlarla gonul eğlendiren erkekler olduğu kadar bence erkekleri yemek isteyen kızlarda xok var
50 Yorumla
1 yılO ödemeyi yapamayacaksanız en baştan pahalı yerlerde buluşmamak gerekiyor. Kadına para ödetilmez zaten erkeğin kadına yarı yarıya ödeme önermesini hangi erkek kabul eder ya? M@llık şu yaptığınız gerçekten.. Burada sorun o kızın hesap ödeme önermesi değil bence, asıl mesele belli ex manit unutulamamış dönmeye bahane arıyorsunuz..
72 Yorumla- 1 yıl
Detaylı okuyun siz en iyisi 🙄
1 yılBugün 2 kahvenin lafınımı yapıyorsun diyen kız kadar itici bir varlık yoktur bu hayatta. Hayatı ortak müşterek yaşıyorsan herşeyiniz ortak olmalı yarı yarıya olmalı bu daha güzeldir. Bugün elini cebine atmaktan korkan bir kızla takılıyorsan yarın cebini karıştırmaya başlar. Bu söylediklerim test edilmiş onaylanmış noterden tasdik edilmiştir. Bu söylediklerim hem kız hem erkek için geçerli tek kişilik ödemeler ileride çok büyük sıkıntılara yol açar bence sen biraz daha zaman ver eğer seninle hareket etmiyorsa bırak gitsin hayat yolu böyle bir şey işine gelirse.
12 Yorumla- 1 yıl
Neden evde kaldiğin belli, senin gibi sahte erkekleri kimse almaz
- 1 yıl
@Bettterböcek 😄 2. Evliliği yaptım 4 çocuğum var. Saygılarımla. Önyargıli hanımefendi 🙏
Hemcinslerimin yazdıkları şeylerden gözlerim kanadı..
Ne kadar da yemeye meraklısınız ya cidden bu ne tür bi kafa
"2 kuruşun lafını eden erkek"
bilmem ne bilmem ne
Abi şaka mısınız 😃kız hem çalışıyor, hemde her buluşmada hesabı erkeğe ödetiyor
Ne muhtaç insanlarsınız ya
Sonra kızlara niye yiyici diyorlar🙄Fesupanallah56 Yorumla- 1 yıl
Erkekler asıl kendileri yiyici olmak istiyorlar da ondan bakma sen
- 1 yıl
Yemek lazım bunları , hem ne demişler: Erkeğin iki kaşığından birini sen kıracaksın.
Kendilerini acındiriyorlar ama o iş öyle değil , paralarını yemeyene değer vermiyorlar - 1 yıl
- 1 yıl
Vallaha ben de baktim da hepsi öyle yazmiş aw ne saçma
Şimdiye kadar 4 defa buluşup sen mi ödedin? Kız arkadaşın hiç birşeyler demiyor mu "ben ödeyim hep sen ödeme yapıyorsun'","bugün için ben ödeme yapayım" gibi gibi şeyler demiyor mu? Alma verme dengesi kurmuyor mu? Öyleyse sürekli senden bekliyorsa ayrıl derim. Böyle kızdan olmaz.
50 Yorumla
1 yıldaha çok yeni yani 4. buluşma diyorsun evet belki kibarlık olarak yanlış anlaşılma olmaması adına teklif edebilirdi bir kezde olsa ama hemen ön yargılı olma belki durumunda da olmayabilir bilemeyiz ama böyle hesap konusu yapan erkekler gerçekten çok itici oluyor
41 Yorumla- 1 yıl
Dört buluşma az mı ya bence gayet çok.
1 yılAlt tarafi 4 buluşmada harcadığı paranın lafını yapan yarın evlenince karısı hamile kalıp işi bırakınca çocuk bakmak isteyince de evine bakmaz harcadığı parayı karısının başına kakar kızım ayrıl bu heriften olmaz
735 Yorumla
Soran1 yılkız çocuğuma hamle değil ona göre davranmalı
- 1 yıl
Sen ileride baba olunca alt tarafi 50tl kahveye verdiği paranın bile lafını yapıp kızına çok gören adama kızını verirsin o zaman. Ben fakirim culsuzum açlıktan nefesim kokuyor demiyor da kıza yiyici diyor sanki Donald Trump da kadınlar parası için yaklaşacak:dd git daha çok çalış para kazan
Soran1 yılnerde 50 tl kahve her buluşmada 400 500 param gidiyor
- 1 yıl
50 değil de 500 tl parası gidiyormuş ühühü karı kız peşinde koşacağım git calis da 500tlnin koymayacagi güce ulaş o zaman
- 1 yıl
*kosacagina
- 1 yıl
Senin kız arkadaşın gibi 400tlnin lafını yapacak bi cop poşetini hayatıma alacağıma evde kalayım daha iyi bi alliga verdiğim 5000tl için içim acımaz başımda lafını edecek adam da olmaz hshshaha
Soran1 yılboş yorum bulabilsen yalnız da olmazsın kadınlar yalnızlığı sevmez ilgi açı türdür bulamamışsın işte
- 1 yıl
Hiçbir erkek bi kadının kendi isteğiyle yalnız olabileceğini kabul etmez çünkü hiçbir erkek kendi isteğiyle yalnız değildir:d
Soran1 yılsen yatakta boş kalmam diye açtın konuyu ben de kabul ettim haklısın dedim. parayı vercek cesaret bile yokki sende kabul desem verebilcen sanki yalandan yazdığı şeylere bak sfdsf
- 1 yıl
Yine de kızın yaptığının ayıp olduğu gerçeği değişmiyor, bedavacı bir kız için birbirinize hakaret etmeyin boşuna
- 1 yıl
@Valkriye_98 kızın yaptığı ayıp mı:dd asıl alt tarafi 4 buluşmanın para hesabını yapacak adamın hesaplarını kalkıp ödeseydi ayıp olurdu :d paran yoksa sevgili yapma, sevgilin varsa da butceni aşacak yerlere götürme iki yemek parasının da lafını etme. Bu erkekler minimum çaba emek ve harcama karşılığında kızdan her şeyini feda etmesini hatta yatağına bile girmesini bekliyolar. Umarım kız da bunun ne olduğunu anlar da tekmeyi basar
- 1 yıl
@6272822882822882 bana diyo ki yasin geçmiş evde kalmış:dd ayda 100k kazancım var hepsini de kendime harcıyorum, şunun gibi bi cop poşetini hayatıma alsam paramı gelip bunun gibiler de yemek isteyecek kahvemi öde yemeğimi öde diye, dışarıda kadına hesap odetmeyen maddi beklentisi olmayan centilmen adamlar çok, bunlar dururken niye gidip elin sunepesini hayatıma alayım sırf yalnız kalmicam diye :d sadece cilt bakımı için sürdüğüm serumun fiyatı 7k, bana 400tl yemek parasının lafini yapacak adamla ne işim olacak hshshhsa
- 1 yıl
Şu anda bile erkek kafeye gittiği paranın hesabını yapıyorsa demekki ilerde de bunun hesabını kat be kat isteyecektir kızda da hata var zaten niye bulusursun ki ne gerek var git ailenin yanına ailenden başka sana iyi gelecek kimse yok
- 1 yıl
Ciddi düşünen biri olabilir, o açıdan bakarsan ayıp evet eşitiz diyorsak eşit sorumluluk... He olayın içinde yatağa atıp bırakırım düşüncesi varsa zaten haklısın
- 1 yıl
@sevgihuzur96 aynen öyle. İleride bu kadın evlenecek hamile kalacak yıllarca çocuk büyütecek bu yüzden ise bile gitmeyecek belki, daha iki buluşmanın parasına ağlayan adam nasıl ev gecindirebilir karısının çocuklarının bakımını sağlayabilir, ben daha çok kazanmalıyım demiyor da kız paramı yiyo diye agliyo, yediği para da para olsa bari iki yemek üç kahve parası:d sanki çok zengin de kız kendine evler arabalar aldırmış hshshaha
- 1 yıl
Erkekler şimdi öyle maalesef sadece cinsellik istiyor öyle dusunuyor ben sadece cinsellik düşünen erkeği istemiyorum reddediyorum hayatımda
- 1 yıl
@Valkriye_98 asıl bi adamın hayatına aldığı kadına paranın lafını yapması niye yemeğimi ödemedi diye burada ağlaması ayıp daha 1 ay bile dolmadan
- 1 yıl
O kişisel olarak tercih elbette ciddi bakıyorsan öyle birini reddetmelisin
- 1 yıl
Gerçekten komik oluyor bazı insanlar naparsin işte arada gulduruyorlar arada güldür güldür gibi izleyip gülüyorsun bu tip erkeklere sadece gülmek lazım gül geç boş ver hayat kısa önümüzde çok uzun ömür var 😊😊
- 1 yıl
Öyle ama bilmiyorum normal biri olarak bakınca çocuk bana haksız gelmedi kız arkadaşına karşı ben kendime bir şey aldırmaya vs utanan biriyim her daim bir ben bir o şeklinde ödedim
- 1 yıl
Ben ciddi baksamda Bi önemi yok erkekler cıvık bedene genital bölgeye düşkün nasıl indiririm onun derdinde ben coook karşılaştım çoğu böyle erkeklerin kadınlar saf olmasın sadece iki çift söze kanıp inanmasinlar hiçbir bayan inanmasın
- 1 yıl
Bu doğru
- 1 yıl
@Valkriye_98 canım zaten utandigin için asıl sorun sende. Bi erkek sana soyun gel benimle birlikte ol derken utanıyor mu bunu talep edebiliyorken? Sen erkeğe bisey alma demiyorum, özel günlerde ya da içinden gelir vs hediye olarak gider alırsın. Ama daha sana bi kahve bi suyun lafını yapacak adamları da hayatına alma, adam gibi adam olan erkekler dışarıda kadına zaten para ödetmiyor kendi ödemesini de sorun etmiyor. Bi erkek sana harcamiyorsa sebebi seni bi yemek parasını ödemeye bile layık görmemesi, gerçekten sevdikleri kadının ayaklarının altına dünyayı seriyorlar
- 1 yıl
Israr etse de ben ödetmedim, beni cinsellik için kullanmal isteyen biri ile zaten olmadım
- 1 yıl
Ne bence kız ödesin neden erkek onu cafeye götürsün bu zamanda hersey pahaliyken evet hayat müşterek paylaşım yapmak lazım beraber elin ucundan tutmak lazım ama bu devirde çok zor çok daha adam Bi hesap ödedi diye onun lafını ediyor ilerde kim bilir ne diyecek yandı gülüm keten helva
- 1 yıl
@Valkriye_98 çok yanlış çok. Sen odetmeyeyim aman bisey demesin diyorsun ama erkek kafası demek ki kendisini buna layık görmüyor diye bakıyor. Hiçbir erkek "Bu kadın bana bu fedakarlığı yaptı benim için şunları yaptı ondan aşık oldum" demez. Ben onun için şunları yaptım, ona ne istediyse aldım nereye isterse götürdüm diye bakıp aşık oluyorlar. Çünkü bi kadına vaktini parasını ne kadar çok harcarsa onu o kadar değerli görüp o kadar önceliği haline getiriyolar. Doğru ya da yanlış demiyorum bu düşünceye, ama erkek kafası genelde bu. Kaldi ki erkek kadına hesap odetmez düzenini asırlar öncesinden beri getiren de erkekler
- 1 yıl
@sevgihuzur96 +1 aynen öyle
- 1 yıl
Doğru ama ben onun bakışı nedenli yapmıyorum bunu, bir akrabam dan vs bile bir şey almam karşılık veririm mutlaka yapım bu
- 1 yıl
Bende olmam istememde öyle bisey zaten amannnn neyse çok konuştum ben kafalar şişti kusura bakmayın 😅😅
- 1 yıl
@sevgihuzur96 işte piyasadaki tüm erkekler bu kafada benim gördüğüm tanıdığım konuştuğum. Hep bir kahve ödese triplere giriyorlar. Benle buluşurken verdiği taksi yol parasına bile şikayet eden hatta sevişmek için ödediği kondom parasına bile söylenen erkekler doldu her yer. O kadar bencil cimri ve iğrençler ki midem bulanıyor. Yapmaları gereken hiçbir şeyi yapmak istemiyorlar para ödemek kadını koruma kollama sahip çıkma sorumluluk alma. Hepsi istiyor ki sadece yatsın kadın da gelsin bedavaya onu sevsin sevişsin gitsin.
- 1 yıl
Tek istedikleri yatmak da değil. Nikah olmadan karım gibi olsun, evli hayatı yaşayalım ama kadini resmi nikahıma almayayım, yemeğimi yapsın kirli camasirlarimi yıkasın, ama dışarıdaki masrafları da ödesin istiyorlar :dd sen çöp poşetisin deyince de ağlıyorlar burada işte hshaha
- 1 yıl
Al benden de o kadar kesinlikle öyleler ben reddediyordum bundan dolayı sosyal medya hesaplarıma bile saldiriyorlardi biri uğraşıyordu zorla bana sahip olacak yani bende inatla yapmıyordum ısrar ediyordum reddediyordum ne olursa olsun sonunda pes ettiriyordum ama benimle başa cikamiyorlardi 😁😁😁🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Resmi nikahına almıyor kuzum çünkü üstünde ev mal mülk varsa kadına kalmasın diye yapıyorlar bunu sokakta kalsın aç sebil olsun kimse sahip cikmasin o kafadalar yani anlayacağın şöyle bir tabirle zırnık koklatmak istemiyorlar adamın maaşı varsa bile kadına kalmasın diye yapıyorlar bunu birde adamlar çok çakal olmuş bildiğin gibi değil kuzum
- 1 yıl
Rezilliğe bak ya az bişey erkeklik gururu olsa sevgilisi hesabı ödemek istese bile kabul etmez iki kuruşun lafını yapıyorlar ya nasıl bi devire geldik
- 1 yıl
@Sadgirll2000 +11 katılıyorum böylelerine kız kankan gibi muamele yapacaksın utanmasalar evden kendilerini aldırıp bırakacaklar hatta kendileri evde otursun kadın çalışsın kendisine baksın isteyecekler. Babasının prensesi olan erkeklere hayatımda yer yok neyse ki
Gizli Üye(45 üstü)1 yılErkek görevlerine gelince, kadınlar; erkek hesabı öder, erkek evi alır, erkek arabayı alır, erkek düğünü yapar, erkek evi geçindirir, erkek her türlü maddi ihtiyacı karşılar kadının elini cüzdanına attırmaz, erkek psikolojik olarak güçlü olur, erkek kadını alttan alır kendi hakkını savunmaz, erkek değil mi mecbur yapmaya,
Kadın görevlerine gelince, kadınlar; erkeklerde ev işi yapmalı sonuçta eşitiz...
Sizin kaşar ikiyüzlü başka bir toplum yok. Bırakın TC kızını, avrupa kızlarına bakın. Hiç kız bulamadıysanız bile TC kızı ile olmayın, duvarı skn daha iyi...20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 303 cevap paylaştı. Ekonomik koşulların yeterli değilse bırak kız arkadaşı erkek arkadaşlarınla bile bulusamazsin. Ikili ilişkilerde erkek hesabı oder, odeyemeyecekse ya da parası azsa hiç kız arkadaşı yapmasın onun yerine parasını kendine harcasin bir kurs yapsin bir eğitim alsın kendini gelistirsin. Birgün elbet olur.
20 Yorumla
1 yılyani normalde tabiki hesabı erkeğin ödemesi gerekiyo ama 4 kere buluştuysanız ve 4ünde de sen ödediysen tabiki bu ilişkide bi sorun vardır.. ben sevgilimle ilk buluşmada sevgilim ödedi, ikinci buluşmada da ben ödemek istedim, diğer buluşmalarda genelde ya ortak ödendi ya da sevgilim ödedi ve bence olması gereken bu..
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÜç beş kuruşun hesabını yapıyorsanız, sevgili yapmayın bir zahmet. Açıkçası ben rahatsız olurum. Düşünsenize; bir kadınla yemeğe çıkıyorsun sonra hesabı kadın ödüyor ve sen hiçbir şey olmamış gibi masadan kalkıp devam ediyorsun. 🤦🏻♂️ Ben, bu konularda rahat edemem. Yine de karar sizin ama benim için geçersiz bir durum, kadına hesap ödetmek.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYorumlarda ki kezbanlara bak ahahahhaha lafa gelince eşitlik popolar sıkınsınca feminist oluyorlar herseyi kendilerini layık görüyorlar, bu kafa yapısında zaten en fazla tek gecelik görülürler ya da evde kalırlar. en azından kaliteli insanlara denk gelmezler.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgilinle anın tadını çıkarmak dururken hesabı nasıl dert ediyorsun ki? Ben, sevgilimle buluşsam, anın tadını çıkarmaya ve bolca vakit geçirmeye bakarım, aklıma hesap bile gelmez. Gerçekten üçün beşin hesabını yapıyorsanız, bırakın bu işleri. İleride evlenme durumu oluşunca da, düğün masraflarını kadından beklersin herhalde? Oldu olacak, kadın çalışıp eve bakar...
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNefret ederim böyle para muhabbetinden ve arkamdan böyle konuşulmasını asla istemem mesela o yüzden bende imkanım elverdiğince elimi cebime atarım. Ama kadın bir veriyorsa erkek beş vermeli diye düşünüyorum. Alma verme dengesini iyi tutmak gerek ilişkide
30 YorumlaHesap işini bile kafaya takıyorsanız neden ilişkiniz var? Bu ilişki eninde sonunda evlilikle sonuçlanmayacak mı? Evlenince evi nasıl geçindiriceksinizz? Uzar da gider. Bu devirde paranız yoksa sevgili bile yapmayın derim.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşka şeylere gelince erkek üstünlüğü taslarsınız, kıskanır giyimine karışır malınız gibi kadını sahiplenirsiniz, öyleyse bu bakış açısıyla evi de geçindirecej güçte olmalısınız. Çoğu kadın da gücü sever, kendi parasını harcayacak olsa erkek kahrı çekmez çoğu kadın emin olun kıvanç tatlıtuğ gibi tipler değilsiniz çoğunuz parası olan kadın niye çeksin
10 YorumlaOlum safsalak mısınız siz niye ödüyorsunuz gökten mi yağıyor size? Ben rahat edemiyorum insan en azından ödemeyi teklif eder ya.
64 Yorumla- 1 yıl
Bu konularda anlaşmaya varmak daha güzel olur. Sonuçta haklısın. ☺
- 1 yıl
Aynen öyle 💐
- 1 yıl
Doğrusu bu zaten mantıken. Mantıklı insan zaten doğruyu rahat bilir 👍
1 yılalman usulü ne be kahvesi bile sana ağır ağır geliyorsa o kadın seninle neden görüşsün evlenme desen evlenemez takılmak istese kız arkadaş gibi o ne yani olmaz
40 YorumlaGüncellemeyi okuduktan sonra oh olmuş diyesim geldi öyle kıymet bilmezsen öyle olur 😂
Şaka bir yana çok rahatsız edici çalışmasa ya da öğrenci olsa neysede insan hiç değilse yalandan teklif eder
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGayet de iyi yapıyor Allah bilir buluşmak için istekli olan sensindir sonra bir anda s.. olup gideceksin kız da boş beleş hesap ödediğiyle kalacak. Ayrıca da daha 4. Buluşma umarım en yakın zamanda senin bu kadar içten pazarlıklı ve cimri bir insan olduğunu anlar da kıza yazık olmaz. Keşke bi bitseniz erkeklerin yüz karası millet sevgilisini ne marka çantalar ayakkabılar arabalar evler alıyor bu da ödediği kahvenin hesabını yapıyor hata senin gibi çulsuz erkeğe bakan o kızda
78 Yorumla- 1 yıl
Buna katılıyorum bak... Yorum yapmaya gerek duymadım bu saçma soruya.
- 1 yıl
Alman usulu yapabilirdi ama
Cevap sahibi1 yıl@ezcanrojan bu zihniyetteki erkeğe az bile yapmış kıza üzüldüm resmen umarım biran önce farkedip ayrılır bu pintiden
- 1 yıl
Erkek surekli kadina odetseydi peki? O zaman ne dusunecejtin?
Cevap sahibi1 yıl@ezcanrojan boş yapma feminist
- 1 yıl
Evlenince bunun 1000 lerce katını görecek... O zaman ne olacak 😀
- 1 yıl
Asil sen bos yapma dogruya dogru simdi adam hakli sirf hemcinsimiz diye de hatali oldugunu bildigimiz halde kadina destek olmayacagiz
- 1 yıl
Rojan misin neysen sen önce git kumalık yaptığın adama söyle de korunsun , feministlik taslamak senin neyine acaba
Bir kere desene aşkım benim şuanda param bitti ama seninle buluşmak istiyorum özledim Cafe vs. atarsın kafandan herhangi bir yer bulusalim olur mu ama bende para yok de o zaman anlaşılır 😉
22 Yorumla
Soran1 yılinanmaz param bittiye çok belli yalan olduğu
1 yılErkeksin tabiki ödeyeceksin..
Kadına hesap ödeten bir zahmet erkeğim diye ortalıkta dolanmasın..90 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 367 cevap paylaştı.
1 yılAyıp etmiş bence. İnsan elini cebine atar arada. İlk buluşmada eyvallah erkek öder ama sonrakilerde kadın en azından kahveyi tatlıyı falan ödemeli yani.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYiyici kız değil erkek kıza yanında hesap ödetiyorsa erkekliğinden şüphe duyarım ben kıza elini cebine attıran adamın demesin katılmıyorum sana ki daha yenisiniz 3 4 buluşma diyorsun
60 Yorumla
1 yılYa asıl ilk buluşmalarda ödetmek mantıksız değil mi anlamıyorum. Sevdiğim, hayatımdaki adam hesabımı ödeyebilir belki ama yeni tanıştığım daha ne olacağımızın bile belli olmadığı biri ödeyemez
20 YorumlaOhoo sen daha şimdiden paranın hesabını yaparsan zor yürütürsün bu işi eğer cebinden çıkan para gözüne geliyorsa o zaman buluşmcn
30 Yorumla
1 yılİlişkide para konusu söz konusu bile olmamalı sizin ilişkiniz bitmiş zaten şu an boşa devam ediyor kızın vaktini çalma da ayrıl.
20 Yorumla
1 yılTeklif etmesi lazım. Ya da o seni davet eder seni şuraya götüreyim veya bi kahve ismarlayayim vs gibi
20 YorumlaJest olsun diye arada ödeyebilir bide çalışıyormuş. Devamlı ödemek zorunda değil yalnız
20 YorumlaArada bayan da ödemeyi teklif edebilir tabiki. Ama hem ismarlayip hem lafını yapmak da hoş değil. Zerresini hissetsem bir daha kahve içmeye bile tenezzül etmem şahsen
00 Yorumlabence ayrıl hatta uzun bir süre sevgilin olmasın..
bakınız: ben ay ata yazılımın yönetim kurulu başkanıyım :)
kendimden öne vermek istersem şu an 34-35 yaşındayım 45 yaşımda evliliği 47 yaşımda değerli çocuğum ATAYAZ ÖLMEZ in merhaba dünya demesini istiyorum! ve sevgiline söyle çocuğuna birikim yapsın
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 328 cevap paylaştı. Bunun hesabı yapılmamalı, hesabı erkek öder bunun bahanesi yok.
30 Yorumla
1 yılAyıp yani ben çalışmadığımdan hep sevgilim ödüyordu ama buna rağmen benim odediğimde oldu hediye de aldım. En azından çay kahve ısmarlasın
10 Yorumla
1 yılAyrılmak istiyorsan tabi karar senin ama bence bu konuda rahatsızlık duyuyorsan onunla konuşmayı deneyebilirsin.
10 Yorumla
1 yılBence de ayrılın , kiza para ödetmek isteyen erkekten olmaz. Eril enerjin düşük.
Bırak kız gerçek bir erkek bulsun
10 Yorumla
1 yılErkeklerin iyice dişil enerjisi yükseldi ya utanmadan sorduğu soruya bak🤣🤣 bunlar bide evlenip ailesine bakar mı hiç sanmam kız senden bir an önce ayrılıp kurtulmalı bence
613 Yorumla- 1 yıl
@bayram511 o zaman gitsin erkeklerle takılsın biz kadınlar böyleyiz işinize gelirse
- 1 yıl
@bayram511 ben para avcısı değilim siz kadınlara özeniyorsunuz sadece parayı bulur bulmaz cinsiyet değiştiriyor sizin gibiler
- 1 yıl
Ulan para avcısı hesap ödetmeyle mi oluyor duyan da kredi çektirdi sanır qminakoyim delirtmeyin insanı ya kazandiginiz parayı karı kızla yemeyecekseniz bu işlere girmeyeceksin hesap ödemeye mizmizlaniyorsan hiç girme bu sevgili mevzularina git kendin ye hepsini size muhtaç değiliz ama ama ama SIZ BIZE MUHTACSINIZ O YUZDEN ADAM OLUN.
- 1 yıl
Haydi ötede zirla mizmiz oğlan çocuğu seni işine gelmeyince o dersin yürrü taş arabası
- 1 yıl
Annen de iyi bilir sonucta aynısını o da yedi. Ne kudurucam be parası yoksa erkeği napayim ne boka yararsıniz başka tek kozunuz o yoksa napalim erkek denen odun cinsiyle. Ona göre akıllı ol ya da olma benlik bisey yok sana zarar
- 1 yıl
Bunun gibilere zaten kendini bilen kızlar yüz vermez anca erkeksi kadınlara çekici gelir bu tipler tencere kapak misali yaşayıp giderler
- 1 yıl
Benim annemin arkadaşı var hala konuşurlar. O da böyle erkek arkadaşlarına para harcatmazmis ceplerine taksi parası bile koyarmis hepsi bırakıp gitti biri kredi cektirip öyle bıraktı kadın bankada çalışıyormuş falan uzun hikaye. Ödeyemeyiz krediyi bankayı soymuş hapis yattı. Ve kadın şu an 50lerinde şimdi diyor ki artık param olsa da söylemiyorum zırnık koklatmiuorum erkek arkadaşıma diyor. Şimdi öyleleri çoğaldı ve kendilerini çok akıllı gururlu sanıyorlar çoğalsınlar bakalım , sonları bu.
- 1 yıl
Ödeyemeyip bankayı dolandirmis
- 1 yıl
@biranbirhatira valla ben böylelerini erkek yerine bile koymuyorum zaten çoğu kız da aynı şekilde düşünüyordur anca nette dırdır yaparlar böyle
1 yılYeni bir ilişki olduğu için teklif etmemiş olabilir.. Sevmediysen ayrıl yani, ayrılmak için bir şey bulmak istiyor gibisin 😅
20 YorumlaKardeşim sen ayrıl boş ver 3 hesabin 4 hesabın hesabını yapacaksan. Ama kızın niyeti farklıysa seni sömürmekse o başka konu.
10 Yorumlabencil erkekler hic cekilmiyo ya kizin harcadigi 500-600 liranin hesabini yapiyosun
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen de şimdiye kadar hiç hesap ödememişimdir ama evine giderken sürekli yiyecek bir şeyler alırım, alakasız zamanlarda hediyeler alırım. Hesap ödemiyosa da bi şekilde kendisini dengelemesi lazım bence
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılButun erkolarin ozetisin ya onceki sevgilin iyi biriymis ayrilmissin bulmussun belani simdi agliyoteun. Hanimefendi kizlari uzubce boyle ah alip carpilir tam tersi cazgir yiyicileri bulursunuz iste
30 Yorumla
1 yılŞu para hesaplarını hiç sevmiyorum yaa arkamdan böyle konuşulacaksa yok istemem kimseyi
02 Yorumla
Soran1 yılöde o zaman sfdsdf
- 1 yıl
Sizde cafe falan o yerlere gitmeyin
1 yılKız bı yerde calsiyor mu? Çalışmıyorsa ailesi harçlık veriyor mu? uçun beşin hesabını yapicaksaniz yemeğe de çıkmayın skmit çay dahi içmeyin
00 Yorumla
1 yılÇalışıp parasını belki ailesine veriyodur? Haksızlık yapma ona. Yiyici insan öyle değil daha farklı belli olur
00 Yorumla
1 yılAsla bitmeyen bu hesap ödeme durumu bu kadar zorunuza giden bişey varsa ya ayrılın ya da karşınızdakine söyleyin zor değil
01 Yorumla- 1 yıl
Ben böyle şeyler olduğunda ya ödemeye çalışırım ya da teklif ederim ama sonuç bir değerimiz yok gidip yine öyle kızları buluyorsunuz
Bence kadın hesabı ödememeli zaten ayriyeten eski sevgilinle kıyaslama yapıyorsan hala aklının bi köşesinde var demek ki zaten değer bilemedik falan demişsin Şu an yaninda olan kıza üzüldüm umarım ayrılırsınız
30 Yorumla
1 yılHesabı her zaman erkek öder sen odemelisin hatta daha fazla para harcamslidsin bir zaman sonra. Parayı kadına harcamayacaksaniz neye harcayacaksiniz ve niye karı kız kovaliyorsunuz. Cimri erkek hiç iyi degil
31 Yorumla- 1 yıl
Ay aman bize yazılma da ayrılınca, ben mesela hesap ödemekle de kalmam ona göre
1 yılYuhh ayrıl pinti ya, en azından hiç olmasa insan nezaketen sorar. Ayıp.
10 Yorumla
1 yılÇalışan biriyse onun da hesap ödemesi gerekir ama ilişkiniz daha çok yeni. Biraz daha bekle bence
10 YorumlaBir kızın yanında bir erkek varken hesap ödemesini oldukça itici buluyorum. Bu dönem de 3-5 kuruşun hesabı yapılıyorsa ileri zamanlar da sıkıntı teşkil eder fikrimce.
40 YorumlaAslen Adanaliyim, 10yildir kanada'da yasiyorum, sakin senin tuzun kuru demeyin kotu gunlerimde oldu !! ama eger sevgilimse , gezip dolasiyorsam cus yani kiza hesap odetilirmi yahu !!!
40 Yorumla
1 yılIlişkide parayı sorun yapan beyinler ilişkiye başlamasın oğlum ucuz işler bunlar ucuz
00 YorumlaEvet, bu durumda biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir.
00 Yorumla
1 yılHesabı erkek oder belki parası yok? Pran yoksa buluşma cimriliğin alemi yok.
00 YorumlaTc kızlarının çoğu ödemez zaten Avrupalı bir kızla sevgili ol bunu dert ediyorsan
00 Yorumla
1 yılKendi çalışıyorsa ödemeli kendisini. Bu konuyu konuş.
00 Yorumla
1 yılBence ayrıl, daha çok sıkıntı yaşarsın ilerde. Ayrıl kurtar kendini bu kadar enayi olma.
00 Yorumla
1 yılYiyici kızı yiyorsan sıkıntı yok. Ne kadar yiyorsa sende o kadar yemen lazım ;) her şey karşılıklı.
00 Yorumla- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat