Kız arkadaşımın maaşı 32 bin , bende aynı maaşı alıyorum. Ben çok cömert biriyim , hesap ödemek bana koymaz. Cimri insandan ise nefret ederim. Gezmeyi , eğlenmeyi severim. Bir kere ben ödeyim dese inanın yine ödetmem, ama hiç teklif etmez mi bir insan 1 senedir. Bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum, ama neden olarak bunu demeyeceğim. Soğudum , eski tadım yok falan diyeceğim, hatta şunu kendime bile atarım.
Güncellemeler
+1 yıl
Suçu
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayrılınmaz tabi ki de
Kesinlikle hata yaparsın söylememekle. Bak doğruları söylemek veya ima etmek yanlış değildir. Yani söylemeyeceksen bile bahanen olmasın. Evet bende senin gibi düşünüyorum haklısın ancak bazen ödemeyi geciktir. Veya seninse bildiğin yerler var mı diye sor. Doğum gününü bekle vs ama doğru şekilde ayrıl ayrılacaksan
Kazanan insan teklif etmeli en azından. Açıkçası erkek dururken kadınin ödemesi bana her zaman anormal gelir ama iki tarafta kazanıyorken kadın da ödeyebilir anormal karşılamam. Benim ödediğim olmuştur ama o ilişkiden soğuyorum ataerkillik var bu konuda sanırım 😊
Ayrıl o zaman en iyisi ortak ödeyeceğin birini bul.
Olay ortak ödeme değil, teklif etse zaten ödetmem. Teklif bile etmemesi olay.
Yiyici birisi salla gitsin. Bu evlense bütün şeyi üstüne yıkar ben sana diyeyim
hiç boşa zaman kaybetme ister yüzüne gerçekleri söyleyerek ayrıl veya başka bahaneler bularak ayrıl bana sorarsan yüzyüzeyken gerçekleri yüzüne karşı söylemen olurdu
Haklısın aslında tek konu buda değildir davranışları. Ulan ben asgari ücret alırken bile bonkordum😬
haklısın ama ayrılmak yerine konussan cozulur belki
Ciddi ilişkide mi bu sorun?
Evet ciddi ilişkide
Evlenmeyi düşünüp bunun için ayrılmak biraz tuhaf seni kullandığını mı düşünüyosun
Ciddi düşündüğüm için sorun zaten. yarın bir yola girdiğimizde de senin paran benim param olayı oluyor böyle insanlarda, arkadaş çevremden biliyorum.
Bilemiyorum yani benim tercihim değil ama kadınların geneli böyle
Düşüncesiz tiple yürümez zaten
Devam etmen hata zaten reyz
Valla hayranım böyle rahat kızlaraaaa
Bence de ayrıl
Erkeğin bayana hesap ödettiği nerede görülmüş