İngiltere’den geliyorum. Benim HSBC kredi kartım var 40bin pound 1.66M₺ limiti var.
40.000pound faizsiz ve taksitsiz nakit avans olarak çekebiliyorum. Bunu nasıl değerlendirebilirim?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İngiltere’den geliyorum. Benim HSBC kredi kartım var 40bin pound 1.66M₺ limiti var.
40.000pound faizsiz ve taksitsiz nakit avans olarak çekebiliyorum. Bunu nasıl değerlendirebilirim?

Paradan para kazanılır. Değerlendirmek için bir çok seçeneğin olur ama ilk dikkat etmen gereken konu yapacağın yatırımın nakit avansa ödeyeceğin faizden daha fazla kazanırması. Eğer oraya ödeyeceğinden daha az kazandırırsa bunjn bir önemi kalmaz.
Seni tanımadan tavsiye vermek doğru olmaz, bilgi ve belki tecrübenin olduğu konuda yapabileceğin bir tercihte bulunmalısın.
Cevap
0Cevap
Paradan para kazanılması işlemine kısaca faiz diyoruz ve ben faiz sevmiyorum.
Ben faiz demiyorum çünkü. Bu parayı nakit olarak çekip örnek olarak bir ise yatırıp daha fazlası olarak kazanmaya ticaret denir
Bu para size aitse tabiki ticaret amaçlı alırsınız herhangi bir yatırım yaparsınız değerlendirirsiniz. Soru başlığına göre değerlendirdim.
Kazanılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?