Altına yatırarak para kazanılır mı?

altına para yatırarak para kazanılır mı
Eldeki altın miktarına bağlı olarak, 6 ay,1, yıl ya da 3-5 yıl uzun vade bekleyiş üzeri fiyat artış beklentisi ile kazancı hesaplamak gerek. Örneğin ; 10 gr. altın var,1 senede gram başı 150.00 TL'den toplamda 1500.00 TL. kazanmak nasip olacak. Ancak çok satılan ve de zam gelen bir eşya ya da elektronik cihaz vb. alıp, kenarda tutup zamlanınca satılması durumunda Gr. altından fazla kazanç bırakıyorsa? bu yöntem kişinin kendi kararı ile uyguladığında daha iyi kazanç sağlanabilir. Tabi al-sat işlemini 1 kez yapıp kazanılan para ve ana para ile hedeflenen bir şey yapılacaksa mantıklı olur, aksi halde Gr. altın daha mantıklı gibi.. Dediklerim kendi düşüncem ve asla '' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''. Tabi inancı İslam dini olan insan ; Kazanacağı paranın helal ve caiz yöntemle olması adına araştırarak uygulamada bulunmalı... Fiziki değil banka mobil uygulaması ile onlıne gr. altın al-sat caizmi değilmi? bunu Alo 190 Diyanet fetva hattına danışmakta fayda var..
Görüş
13Görüş
çok basit bir örnek vermek istiyorum size
2017 yılında gramı 135 tl den 1.5 kilo gram altın aldım.200.000 bin lira gibi para yatırmıştım
sene 2022 ve benim 1.5 kg altınım 1.600.000 tl civarında
2017 dolar 4.5 tl 200.000 tl 44.440 dolar alırdım
sene 2022 dolar 18.5 param 814.000 tl olurdu
matematik ortada altın daha çok kazandırır
altın %800 dolar %400 ama uzun vadede al unut
uzun vadede sağlam bir yatırım aracıdır. Ama kısa vadeli işlem yapmak istiyorsan borsa veya döviz seçeneğini kullan
bende diyorum kim kimin altına yatarak para kazanıyor. KS psikolojimi bozdu
Uzun vadeli yatırım düşünüyorsan şu an altın en doğru seçenek.
Şu an çok yüksek 2023 ün ilk çeyreğinde düşme eğilimi gösterebilir
Hayır, ancak paranın alım gücünü korursun.
Uzun vadeli yatırım olarak evet
Yani altına yatarak kazanılır
😂 popo
Altınn her zaman kazandırır.
Tabi uzun vadede
Ben bitcoine yatırdım :)
Küçük miktar yatırımlarla para kazanılmaz.
Evet kazanılır tabi
Kesinlikle..
Altima nedrn para yatircan ayol. s
Evet kazandırır
Tabiki
En İyi Görüş