26 yaşındayım, evlenmek için para biriktiriyorum. Sizce evlenmek ve ev geçindirmek için bu tutarda kazanmak yeterli midir? Ek iş yapmalı mıyım?

26 yaşındayım, evlenmek için para biriktiriyorum. Sizce evlenmek ve ev geçindirmek için bu tutarda kazanmak yeterli midir? Ek iş yapmalı mıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kızlar 80k kazanıyorum istek atın gibi bir şey olmış bu dkeöfomrkdmd
Kardeşim yorumunu siler misin, dedem kızlara parasıyla hava atarken vefat etti de
Fena değil ama giderlere ve yaşadığın şehire de bağlı.
Ben 110-120k arası kazanıyorum ancak yarısını biriktirebiliyorum mesela
Ailemle yaşıyorum aylık 20k giderim oluyor ortalama, 60k birikiyo
O zaman iyi, ben büyükşehirde yalnız yaşıyorum
Bu birini evlen reis ya da ailenle yaşa çok giderin var yazık
Aileme destek olduğum için giderim bu durumda, asistanlıkta kıdemlendikçe maaşım artacak çok sorun etmiyorum şu an için
Spor da yaptığım ve beslenmeye dikkat ettiğim için bu kadar fazla giderim
iyiymiş abi, bol bereketli kazançlar dilerim, kolay gelsin
Sağ ol dostum; daha çoğunu Allah sana versin helalinden
amin, inşallah abi, bilmukabele
Bence güzel bi meblağ
Güzel olan aynı zamanda iyi midir peki hanfendi?
Olur olur yeriz yeriz 😁😁
Birlikte yiyelim mi
Âlim mi seni gece düşelim barlara ezelim liraları hunharcaaaa 😂😂
Yaz özelden :)
Eğlenceli biri olduğunu fark ettiğim için eğleniyorum beaaa ben baba parasından devam😂
Olmaz yedirmeden bırakmam
Hem bakarsın koca parası olur :)
Sen kafanda kurmuşsun 😂😂
Baba parasının konforunu tutar mı dersin ?
Valla müstakbel eşimi elimden geldiğince rahat hissettirmek isterim. Babanız benden daha varlıklıdır muhtemelen ama elimden geleni yaparım, tabii hakedene
Ne hoş bir düşünce. Ama varlıkla ya da azı çoğu ile olmuyor. 100 Tl yi gönül rahatlığı ile harcamak ayrı Bin tl yi gizli kapaklı harcamak ayrı.
Allah hak edenlerden eylesin yarabbiii 😃
Amin inşallah, eşim için yaptığım harcamalardan eşimin rahatsız olmasını istemezdim
Onun yaptıklarından siz olmayın kâfi. Tabi var vurup harman savuran olmadığı sürece :)
Elbette, güzel söylediniz, teşekkür ederim. Rahatsız olmam inşallah. En korktuğum şey cimriliktir.
Oo benim de en korktuğum değil ama savurganlıktan hiç haz almam jdjdjd
Dengeyi sağlamak lazım, ne savurgan olacaksın ne de cimri. Zaten öyleyim ben de, yoksa gelsin karım malımı çarçur etsin demiyorum:) ama rahat olsun yani
Normalde sizin yaşınızdakiler evlenmek istemiyor size bu ilham nereden geliyor? 🙃
Bakmayın burada böyle olduğuma, işimde gücümde, geçmişi temiz bir insanım, helal yollardan evlenme niyetim var, inşallah. Günaha sapmamak için ve aile kurmak için evlenmek istiyorum
burada da birşeyinizi görmemiştim oysaki :) güzel düşünceler hala böyle düşünen birilerinin olması insanı mutlu ediyor. Allah yardımcınız olur dilerim
Teşekkür ederim bilmukabele inşallah
Çok aklıbaşında birisine benziyorsunuz, yazmanız konusunda ısrar etmek istiyorum, lütfen bir şans verebilir misiniz?
Ne iş yspiyorsunuz
Bilgisayarlara fısıldıyorum hanımefendi
Bana da fisildar misiniz beyfendi
Sizin gibi müstesna bir bayana buradan fısıldamak yakışıkalmaz, rica ediyorum özelden yazınız
üzdünüz hanfendi
Mesleğiniz nedir
Kolsuzlara masturbation hizmeti veriyorum
Anlamadım ama maaşınız iyimiş. Ben de iş arayışı içerisindeyim neler önerirsiniz?
bilmiyorum kardeşim günümüzde mavi yaka olmak çok kıymetlendi, senin yerinde olsaydım, maragonzluk demircilik, fayans ustası, tesisatçı vb işler yapmayı denerdim
Anladım keşke zamanında öyle bir iş öğrenseydim. Yaş oldu 25 öğretmenlik mezunuyuz ama atamalar çok az bu yüzden işsiz kaldık maalesef.