Peki özür dilerim telif hakkı sende olsun ama bak benim soru cevaplarım açık hep bunu atarım.. demekki iyilik var içinizde .. bir daha kullanacak olursam söz sana sorucam🌹🙏
Evet üstüne bastınız ama çok hoşuma gitmişti.. tabiki sizin o güzel ustalarınızın lezzetini tutturamadım... belki zamanla alışırım. Güzel memleketiniz var...
Anali kızlı mı dersin fellah köftesi mi bilemem. bende adını tam bilmiyorum et suyu bulgur tereyağ un vs karışımı bir şey. Antepte yedim aklıma geldi yapim dedim.. çıkan sonuç bu ona yakin lezzeti ama az daha sert sanki
Nasıl dim ilk defa yaptım analı kızlı benzeri.. antep te bulunduğum bir gezi sırasında içli köftenin yanında gelmişt.. tereyağ soslu bir bulgur un karışımı bir şey. ilk yapmama rağmen güzel oldu fakat az sert kaldi sanırım un fazla geldi.. fakat lezzetli bir şey. Denemeni isterim
Vallahi helal sana... ya nasil tarif edim ki lezzetli bir şey kemikli eti kaynattim ılık olana kadar beklettim bulgur az un içine atip yoğurdum tuz az ilave ettim. sonra hamur kıvamına gelince parmak ucu ile bu şekile getirip et suyunda oaynattim. sonra tereyag soğan baharat koyup kavurdum.. bunlari sudan süzüp tabağa alip sosla buluşturdum yanina az yogurt ilave ettim. gayet başarılı ve lezzetli oldu. yavsiye ederim
En İyi Cevaplar