+1 yılOlanla ölene care yokken evlendigin halde niye soruyorsun ki? Zaman makinesini mi icat ettin gecmise gidip degistireceksin? Buradaki kriter maas yerine sevgi saygı ask olmalı sana sevgisi yoksa zengin olsa ne olur ayrıca 19 yas farkı nedir? Bu yasta kac yasında insanla evlenmissin buyuk hata.
01 Yorumla- +1 yıl
32 adam.50
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılBence çok yaş farki var ve ciddi sorun yaşanır maddi durumu da çok iyi değil ilerde hem maddi hemde aile içi huzursuzluk oluşur
16 Yorumla- +1 yıl
Hanfendi ben aile danışmanıyim anı karar alıp evlilik yapmayın dilerseniz takip edin yardımcı olayım belki evlilik çözüm değildir
- +1 yıl
Bencede önemli olan o şu an nerde yaşıyorsunuz ailenizle mi çalışıyor musunuz Şu an
- +1 yıl
Bencede daha detaylı konuşabilirdik aslında ama saygı duyuyorum size
+1 yılAdam ne iş yapıyor ne kadar maaş alıyor sen nasıl bir maddiyat bekliyorsun her şey paramı adamı sevmiyorsun o zaman
07 Yorumla- +1 yıl
Evet çocuğun var haklısın ama sevgi yok adama sende çalış sende 20 30 al
- +1 yıl
Nasıl ondan fazla kazanıyorsun mesela ne iş yapıyorsun
- +1 yıl
Adamı seviyorsan sen de çalış güzel bir birlikteliğiniz olur 👍
- +1 yıl
Anladım nerde yapıyorsun
- Para & Ekonomi konusunda 880 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl geçinilecek? Aradaki yaş farkı çok fazla bir de hiç mi anlaşma sıkıntısı olmayacak
01 Yorumla
+1 yılKnk yaş olmuş bilmem kaç sıkımtı çekme bundan sonra
19 Yorumla- +1 yıl
Şuanki hayatını bilemem ama çocuk var diyon gidicen sıkkntı çekeceksen çok bi anlamı olmaz
- +1 yıl
Eee daha ne ki bence hiç girme o topa aşıksan bişe diyemem ama bi süre öyle de takılabilriisn millet artık evlenmeye de bakmıyor
- +1 yıl
Yaani o zaman mantıkla hareket etmek lazım durumun iyiyse derde girme hiç 😀
- +1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun nerelisn
- +1 yıl
Gelde iki laflayalaım :)
+1 yılKarsı tarafın mı maası az senin mı ve evlencegin kişinin yası 49 mu anlamadım tam soruyu
09 Yorumla- +1 yıl
Yani acıkcası maddiyat ve ilgi önemli o adamın sana fazla bir şey vereceğini zannetmiyorum anca baba sevgisi verir sana
- +1 yıl
Yani çocuklarına dede sevgisi ama güven olmaz heleki bı zaman da
- +1 yıl
😀😀😀 dedeee bana paragggg verrrr
- +1 yıl
Ben mi sen mi 😀😀😀 ablammm benim ya 😀
- +1 yıl
Ama hala yapmadın bea 😀😀 o kadar şey attım
Senin de gelirin varmış, biraz da sen koy.
00 YorumlaOlacak şeyler olsa burada bunun sorusu geçmezdi konusu geçmezdi, değil mi Şukufe
00 Yorumla
+1 yılçocuklu kadın sen misin
18 Yorumla- +1 yıl
he ben adam senden küçük sandım başta pardon
- +1 yıl
adam çok yaşlı be aynı evde durulur mu onunla
- +1 yıl
bence bulaşma hiç bebiş
- +1 yıl
evet işte bebiş ondan diyorum ben de. sen beni takip et konuşur dertlesiriz istersen
Başka işin yokmu çalış kazandığını kendine harca gez hayatını yaşa bence
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 601 cevap paylaştı. Zorluklara birlikte katlanmaya razı ise olabilir. Kadının tercihi.
00 Yorumla
1 yıltavsiye etmem hem maaşı az hem yaşı büyük hayatta olmaz
00 Yorumla
+1 yılParasız erkeğe katlanamam
13 Yorumla- +1 yıl
Banane 1 kere dünyaya geliyom ölmicekmiyim? Sanki sevgiden anlıyolarda fıkıh kitabını dökmussun oraya kdldldl
İhtiyaçlara ve yaşam kalitesine bağlı
01 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 499 cevap paylaştı. Cinsellik için konuştuğunu düşünüyorum
01 YorumlaBekar evi işi olan adam la evlen
00 Yorumla
+1 yılEvlenebilir yaş farkı cokmus ama
016 Yorumla- +1 yıl
Çok iste
- +1 yıl
Evlenecek kadın sen misin maddi zorluklar nedeniyle mi evlilik olacak
- +1 yıl
Yani onu kadın bilir kimseyi yargılamak istemem aç kalmak çok zor bir şey
- +1 yıl
Bu aç kalmıyordum ben solistlik yapıyordum bir mesleğim var da bir şeyim vardı Öyle dedim yani Bu hayat böyle ömür boyu sürmez bir evlenmek istedim yani Niyet ettim ama düşünüyorum halen bir de ben de çocuk var o çocuğun sorumluluğu falan normal istediğin gibi bulamıyorsun yok Adam yaşı var İki maaş alıyor yarın bir gün tek maaş alacağı işi var çalışamayacak ve benim çocuklar yarın bugün perişan olmasın istemiyorum
- +1 yıl
Valla onu senin bilmen lazım. Çocuğun kaç yaşında?
- +1 yıl
Hmm biraz daha büyük olsalardı bence evlenme kendin çalış derdim ama onlara bakmak zorundasın hangi sehirdesin
- +1 yıl
Evet gençlere de ufak Hadi yaşları gene büyük olsaydı hiç çalışmam ama benim o çocuklar büyüyene kadar ben 50 yaşına geleceğim E ne yapacağım eski işimin solistlik işi bu dönsem orada da belli bir yaş sınırı var yani şu an 32 yaşındayım en fazla götüreceği bileceğim yani yaş 6-7 senedir Ondan sonra bir daha beni o alemde de çalıştırmazlar ne yapacağım
- +1 yıl
Valla çok zor yakın bir arkadasin olsa ev arkadaşı falan bulurdun kendine sevmediğin biriyle evlenmekte zor seviyorsan deneyebilirsin tabi
- +1 yıl
Ama sevgi olsa da Sonuçta benim iki tane çocuğum var Hiçbir durumu Hiçbir geliri olmayan bir adam benim iki tane çocuğumun sorumluluğunu alamaz ne kadar başımın üstünde yeri var dese de adamın bir geliri Yok bir şey yok bir maaşı var 50 yaşından sonra ek işe başladı çalışıyor Bir tane de evi var Yani bu adam yarın bir gün çalışamayacak duruma geldik diyecek bir maaş da bir kadının iki tane çocuğunun masrafı nasıl karşılayacak ve çocuklar da ufak Hayır eski Çocuklar olsa yani ben bir adam için çocuklarımdan vazgeçemem Bak ben mekanlarda sabahlara kadar solistlik yaptım o çocuklarıma için bu kadar emek verdim yani kalkıp da şimdi beş parası olmayan bir adam için de kalkıp da ne bileyim Bana saçma gelir
- +1 yıl
Mütevazi hayata razı olacaksın o zaman ya da sende çalışacaksın başka çare var mı
Para & Ekonomi konusunda 490 cevap paylaştı. Çok zor olur
10 Yorumla
+1 yılçok zor olur tabiki
17 Yorumla- +1 yıl
fotodkai sensen git valla zengin bul mantık evliliği yap
- +1 yıl
inan yaşta sorun değil öneli olan zenginlik sana çocuğuna değer vermesi isteidğini paması bulalım sana birini
- +1 yıl
Yok Yok kanki Benim erkek gibi niyetim yok Sadece öyle biri geldi Hani bir düşüneyim dedim ama sonra boş ver dedim hiç dedim bu mevzulara girmeyelim Çünkü kimseye Benim çocuklarıma kendi çocuğu gibi sevmez bakmaz etmez bana Ben mantık evliliği yapmak istiyorum O da şu an değil artık kırkımdan sonra kırkımdan sonra da zaten erkek karı çekmem
- +1 yıl
çocuğnda büyür
- +1 yıl
Tabiki halden anlar
- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmez
13 Yorumla- +1 yıl
sen zaten evli değil misin
Hem 19 yas hemde maaş az neden evlensin kii
014 Yorumla- +1 yıl
Bende oyle dedim. olmaz dedim maasin az benim.2 cicuk var ev yok barkin yok ben yapamam boyle seninle yasinda var olmaz dedim
- +1 yıl
Kesinlikle olmaz olmamali çocuklar onemli
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ha şöyle sana ve çocuklarına maddi olarak imkan sunan olsa yaşın önemi yok sen bi sekilde kendini idate edersin ama çocukların geleceği önemli
- +1 yıl
Tabikide biri 14 yasinda biri 4l4 bucuk olmaz durumu olsa neyse dersin ama. durumda yok asla olmaz
- +1 yıl
Kesinlikle kabul edilemez
- +1 yıl
Benim Gencecik bir kızım var olmaz benim her şeyden önce çocuklarım var erkek her şekilde bulunur Hiç gerek de olmaz Yanlış anlamayın beni ama evlat yani evlat bir daha kaybettiğin zaman zor
- +1 yıl
Zaten bende onu demeye çalışıyorum bende babasiz büyüdüm var ama yok yani şimdiki Zaman ise bir gencin aylik masrafi zaten bi emekli maasi kadsr kiyafeti harcamasi ozel ihtiyaçları bunun yaninda eğitimi dersanesi bilmemne bu bi çocuk için semde iki tane var bunun haricinde seninde özel ihtiyaçların var bu yüzden maddiyat sart kim ne derse desin o sağan ekmek yeriz lafı tarih oldu aşk karın doyurmaz para şart
- +1 yıl
Yavrum kaşına gözüne doyarsın Affedersin şeyine de doyarsın ama para şart Çoluk çocuk olunca para şart bak Ben akşam 22.00'da geliyorum Sabah geldim 7 8 çok şükür güzel de kazanıyorum çocukların güzel de büyütüyorum kimseyle minnetim yok bana benden biraz bir mevlası yüksek olacak ki ben evleneyim benden düşük bir insanla hiç evlenmenin gereği yok dediğin gibi o soğan ekmek eskidendi şu an soğan ekmek yenilmiyor her şey para
- +1 yıl
Belki ben böyle konuşunca yanlış anlaşılır ama benim ongorum şu an sen ve 2 çocuk zaten aylık normal olarak yanı aşırıya kaçmadan 40bin sadece masraf bu kadar o yüzden senle evlenecek kişi en az iki katı kazanmalı ki hem sen cocuklarinla daha fazla ilgilenmesin hemde kafan rahat olsun gekecek kaygın olmasın
- +1 yıl
Tabikide bana benden yuksek almasi lazim bi evi bi geliri felan olmasi lazim yoksa ne isime yarar bazi insanlar ahniste para gozsun felan diyolar degil ama geliri bi duzeni olsun yani evletlarim. var benim sonucta
- +1 yıl
Öyle diyene deki madem paragöz sen değilsin at ordan bi onbin de bakalim 40 dereden nasil su getirecek evet buna paragöz deniyirsa bende para gözüm çünkü geleceğimi garanti altina almam gerekiyor
- +1 yıl
Kac yasindasin bilmiyorum ama gercekten cok mantikli konusuyosun tebrik ederim. seni 😊👍
- +1 yıl
Yaşım 19 maddi olarak ve manevi olarak insanların ne düşündüğünü ama ne yaşadığını birebir gördüğüm için yasam tarzımı ve düşüncemi degistirmek zorunda kaldım onceden bende maddiyata onem vermezdim ve böyle konuşanları gercekten onem vermiyorlar diye düşünürdüm ama hayatin içine girdikve aslinda maddiyat olmadan hayat olmadığını ve her insanin paraya taptigini gördüm
+1 yılSen misin o bayan
010 Yorumla- +1 yıl
Evlenme zor gibi
- +1 yıl
Banada oyle geliyor adam.50 ben 32 2 cocuk var bende bunlarin masraflatini nasil olcak şu an ekstra iş yapıyor yarın o ekstra işlerine çıkacak eşi var etek maaşla nasıl olacak kardeşi zaten bizim aile apartmanımıza oturmamız istemiyor şu an kirada oturuyoruz kirayı 7.000 lira yani bu adam ne yapacak Ne Edecek şimdiden böyleyse yarın bir gün ne olacak yani bir maaş var eve bile oturamıyoruz Ailesi yüzünden Ailesi istemiyor beni eve oturmaya da artık bitirdim yani ne zaman ki Ailesi vefat eder anca uzamadayım bak o zamana kadar o ev bana kalacak olsa benim annemin babamın hep bana kalır
- +1 yıl
Merak ettim seni de
- +1 yıl
Neden o yaştaki ne baktın daha genç olmuyor mu
- +1 yıl
boş ver genç gelsin sana yaşlı onlar
- +1 yıl
Yaz bana
+1 yılZor bi ihtimal.
05 Yorumla- +1 yıl
Üstünüze alınmayacaksanız şayet , istisnalar olmakla birlikte, biten evliliklerin bir çoğunun temelinde maddiyat olduğunu düşünüyorum. Durum böyle iken, bu yaşantıyı daha önce tecrübe etmiş birinin, böyle bir birliktelik tercih edeceğini düşünmüyorum. Ama dediğim gibi, istisnalar olabilir.
- +1 yıl
Ya Öyle tabii ki ben çocukların babasına hep maddiasızlıktan hep bıraktım Yani hani tekrar aynı şeyi yaşamanın bir gereği yok ki benim Sonuçta 13 ve 5,5 yaşında bir çocuklarım var memlekette babasının yanında Oğlan benim yanımda E bu çocukların yanına gitmek lazım görmek lazım hasta olur bir şey olurlar babaları yarın bir gün ölür yanıma almak zorundayım yani çocuk dediğin zaman hep masraf hep maddi olacak yani Yani bu adam bunu karşılayamaz Adam 50 yaşında ben 32 yaşındayım kaç sene adam daha çalışacak da zaten ekmeği geliri de yok Hem hazır bulup yemişler yani kardeşiyle birlikte Yani bu adam bana ne verebilir ki çocuğumu karşı hiçbir şey
- +1 yıl
Mantık çerçevesinde düşündüğünüzde , siz de olumsuz olduğunu görebiliyorsanız, ekleyeceğim bir şey yok :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğun varsa maddi durumu iyi olan biriyle ol
10 Yorumla
+1 yılOlmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Bana mantikli gelmiyor her sene memelekete gitmem lazim. cocugum var orada 13 yarin bir gun bu kiz buyucek yanima gelcek nasil olcak adama teslim. edemem oglan 5 bucuk yasinda o yanimda adam ektra Şu an calisiyor 50 yasinda bi maasla bi evle o cocuklar bakilirmi adamin ileririye donuk bir geliri yok
- 1 yıl
Ozaman sıkıntı
Olabilir
02 Yorumla
+1 yılYas farki cok
06 Yorumla- +1 yıl
Ya Benim aklıma şu takılıyor Adam 50 yaşında maaşı var Bir fabrikada eksi adam bu iş çalışıyor ben de çocuk var İki tane bir 13 yaşında bir 5,5 yaşında 5,5 yaşındaki benim benim yanımda 13 yaşındaki babasının yanında Bu adamın da yaşı var Kaç sene daha çalışıp bakabilecek Ondan sonra tek maaş olacak tek maaşla Ben iki çocuğun eksiklerini nasıl karşılayacağım adam başka bir Gerisi de yok Bir tane tek evi var Ben bunu şey yapıyorum yani Çocuklarımı daha çok düşünüyorum kendim zaten tek başımayken de ben karnımı doyurabilirim
- +1 yıl
Dediğim bu yani maaşı az durumu az olduğu için yarın bir gün benim bak kızım 13 yaşında yarın bugün ergenliğe girecek bunun bir ihtiyacı olur bir şey olur yanıma getirmem lazım Malatyalılar kızım Ben Bursa'dayım tatil amaçlı yanıma getirmek isterim yani bunlar her şeyi paraya bakıyor çocuk olunca hep para Tek başına olunca bir şekilde karnını doyurursun ama çocuk ve çocukların sorumlu olunca hep para oluyor yani ha beni yanlış anlamasın kimseye ve ben de diyorum ki bu adam 50 yaşında kaç sene daha çalışıp da benim çoluk çocuğuma bakacak Hadi ben de çalışırsam o çocuklar ne olacak Adamın doğru düzgün bir geliri de yok hep hazırda yemişler adamın bir maaşım bir evi var yani 2 çocuklu bir bayanın çocuklarla birlikte masrafını karşılayabilir mi yani Hadi ben de çalışayım 10 sene ben de çalışayım 10 sene sonra ne olacak bu çocuklar evlenecekler hastalığı falan falan bir şey olurlar Yani bu adam bunları karşılayacak ek bir durumu yok yani İyidir hoştur bir adam Mülayim bir adam ama işte maddi sıkıntıdan dolayı ben hep kendimi geri çekiyorum
- +1 yıl
Gerekeni soylemissin uzak dur iste
- +1 yıl
Ekle istersen :)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım