Arkadaşlar benden 18 yaş küçük erkekle evleneceğiz. Kocamı bile boşadım onun için 2 çocukla. Birbirimize deli gibi aşığız. Çevremizde ki herkes bu evliliğin sürmeyeceği görüşünde. Ama biz hiç öyle düşünmüyoruz. Sizce de bu evlilik yürümezmi nasıl bi sorunlar olabilir ki. Ben ona sonsuz güveniyorum aşkına da herşeyine de ondan ayrılamam. Yaşlı da durmuyorum minyonum. O 24 ben 42 yaşındayım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Yani bir başkası için özellikle hem halihazırdaki kişinin bırakmak hem de çocuklarını bırakmak bana ne vicdanen ne de insanen hiç doğru gelmiyor. Tabii burası işin beni ilgilendirmeyen boyutu soruna gelecek olursak. Evet aradaki yaş farkı şu an için bana göre çok derin. Özellikle erkeklerin bu kadar küçük yaşta olduğu ilişkiler gerçekten de çok sağlıklı ve uzun ömürlü olmuyor benim sizin hakkınızda hayırlısını dilemekten başka bir şansım yok.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAranızda, karşılıklı aşk olamaz. Bence , senin maddi durumun iyidir. Yahu ben bakirim, buna rağmen; 30 üstü bana bile çekici gelmiyor. Çünkü Türk kızları, yaşından on yaş daha büyük gösteriyor. Yani kesin seninle, maddi durumun için: evlenmek istiyordur.. 24 yaşındaki kız da 40 küsür yaşlı erkeklerle maddi durumu için evlenir. Ama ben, kesinlikle evlenmezdim. Zira her şey para değil..
02 Yorumla
Soran+1 yılBen turk degilim. Ayrica yasimdan da en az 10 yas genc duruyorum minyonum
Cevap sahibi+1 yılMaddi durumun nasıl? Yüksek gelirli misin? Ayrıca nereni vatandaşısın? Vatandaş olmak içinde, evleniyor olabilir.
+1 yılBak teyzecim ben sana açık konuşayım. Teyze diyorum bakın :D Bir akrabamı ziyarete gittim geçen: adam 64 yaşında, kadın 69 yaşında. Adam sürekli iş yapıyor, kadın ise çökmüş zor yürüyor, adamın yanında annesi gibi duruyor. şu an size hayat güzel geliyor da, bunun 20 sene sonrasını düşünün. Birde çocuklarınız kaç yaşında ve kaç erkek kaç kız? Onlarda sorun oluşturabilir ileride.
00 Yorumla
Erkek büyük olsa bir yere kadar anlayabilirim ama bunu anlamam mümkün değil. 18 sene sonra sen 60 yaşına gelince o adamın gözü seni görmeyecek ve dışarıya kayacak. Bunu bile bile evleneceksen evlen yoksa hiç bulaşma..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılSoru bana hiç gerçekçi gelmedi baştan söyleyeyim ancak yine de gerçek diye düşünüp cevap vermem gerekirse bana göre yürümez çünkü ortada eski de olsa eşe yapılan bir sadakatsizlik var senin 2 tane sorumluluğunu alman gereken çocuğun var şu an muhtemelen ilişkinin başlarındasınız yani ilk aylar veya ilk yıllar olduğu için o heyecanla çok tatlı geliyor ilişki ancak sorumluluklar arttıkça muhtemelen aradaki bağlar da gittikçe kopacak Her neyse madem bu kadar istiyorsun beraber ol evlen ve gör ilişkinin yürüyüp yürümeyeceğini En azından denemiş olursun değil mi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,6b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım ilerler ama pek sanmıyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 269,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok fazla yaş farkı var erkek büyük olunca da sıkıntı oluyor bir ilişkide bu kadar fark olmamalı kardeşin yaşında bazıları da abisi yaşında olanlarla sevgili oluyor
00 Yorumla
+1 yılKafanız uyuyorsa, sevdanızda varsa kim nederse desin ötede havlasın. Elâlem nederlerle iş yürümez. Allah mutlu mesut etsin. Yanlız şu sonsuz güveniyorum lafını etmeyin. Ne olur ne olmaz, insanız, şaşar beşer olayı var. Dikkatli ihtiyatlı olmakta fayda var.
04 Yorumla
Soran+1 yılHerkes sey diyo. 5 10 yil sonra sen yaslaninca o daha kucuklere bakmaya baslayacak seni aldatacak sende kahrindan oleceksin diyolar 🥺
- +1 yıl
Hiç üzülme, onlar desin. Bizim millet desinlerci hep. Çekemez hasetçi dolu her yer. Genç koca aldın ya içten içe kuduruyorlar. Ayrıca her şey senin elinde, kilona dikkat edecek bakımlı olacaksın, eşinin yanında herzaman temiz titiz seksi olacak elinde tutacaksın. Gözü senden başkasını görmeyecek. Hep güler yüz, tatlı dil, işve cilve yerine göre azda olsa naz, tamam. O 35'ine oturana kadar idare edeceksin. Tam olgunluğa gelsin b i. Eeee, genç koca alıyorsan bazı şeylerede katlanacaksın.
Soran+1 yılEvet haklisiniz cok gyzel yazmissiniz cok tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşkın yaşı olmaz sizi kullanmadığından , eminseniz olabilir bence, aynı yaşta olanlar dört dörtlük, anlaşıcak diye bir şey yok çevremde yakın yaşlarda aynı çevreden, aynı kültürden mutsuz çok çift görüyorum bu şans talih biraz. Ailesi problem yaratmazsa, bu benim karım karışmayacaksınız diyorsa, karşılıklı saygı sevgi varsa çabayla yürüyecektir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılyorumlara bak :D kıskançlıktan kudurmuş millet :D benimde 40 yaşında flörtüm var yaşım 26 gayette mutlu huzurlu yürüyor :) her şey beyin de mantık da bitiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet insanlar belli kaliplardan siyrilamiyo bide. Oyle ogrenmisler kafalarinda oyle oturtmuslar gerisi berisi olamaz diyolar
- +1 yıl
boş ver iyi yapıyorsun mutlu isen hiç problem değil
Üzmek istemem ama, erkek max 10 yaş büyük ama kadın max 2 3yaş büyük olmalı, bunun ilerisini de düşünmelisin sen 50 yaşına geldiğinde o 32 yaşında bir genç olacak, belkide o zaman 25 30 yaşlarınki kadınlara bakacak, bileyorum iyi düşünmeniz lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Milletin ağzına bakarsan kafan karışır mutsuz olursun. Zaten bizim milletin %90 'inda zke sürülecek miktarda akıl yok.
Kendi aklına, duygularına göre kararını ver. Uyum ve güven varsa yaş farkı önemli değil.
10 YorumlaKuşak farkı evliliklerde ciddi sorun yaratabiliyor ama çok güçlü bir sevgi ve bağ varsa yürüyebilir. Genede gereksiz buluyorum, insan mı kalmadı
11 Yorumla
Soran+1 yılRuh esi diye bisey var bizde birbirimizi tamamladigimizi dusunuyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSizin ve onun yaşı kaç merak ettim? Hem hiç bişey yaşla alakalı değil gerçektem sizi kaldırabilecek biriyse size yetecek bence sıkıntı yoktur
05 Yorumla
Soran+1 yılO 24 ben 42. Evet gercekten aramizda ki yas fark hic bi acidan belli olmuyor. Yasit gibiyiz. Beyin olarakta fizikide bir sorun yok
- +1 yıl
Ama o daha çok genç pek güvenme derim
Soran+1 yılIste herkes boyle diyor ama ben ona inaniyorum. Dusunun kiz 24 erkek 42 yasinda olsa herkes normal karsilardi ama kadin buyuk olunca insanlara bi haller oluyo nedense
- +1 yıl
Tamam da şimdi erkek daha, biraz ne bilim cahil kalacak yanında
- +1 yıl
Emin olun derim ya para için ya da cinsellik için yanaşıyor olabilir bunları görmeniz lazon yanlış anlamayın beni ben önyargıda bulunmuyorum bundan emin olun diye diyorum
+1 yılYuh ya çocuklarını bi adam için nasıl bırakabildin cidden yuh
14 Yorumla- +1 yıl
Allah acilinden bi beyin versin size iyi günler efenm
Soran+1 yılCocuklarımı bırakmadım onlar benimle kocamı boşadım
- +1 yıl
Bari boşalmadan önce birseyler tokatladın mı adamdan 🙂
- +1 yıl
Bari boşamadan önce birseyler tokatladın mı adamdan 🙂
Çekiciliğini kaybetmene çok az kalmış halbuki o daha uzun yıllar genç olacak. Kötü olan bu. Yaşlarınız ters olsaydı pek problem yoktu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin dedigi dogru yabana atma tavsiyeleri iyi düşün şu an size her şey toz pembe görünür olabilir ama öyle olmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Adamı bile boşanmışsın istikrarlı ve kararlı görünüyorsunuz çevreye kulak asmayın derim, mutluluklar :)
00 YorumlaBenimde şimdi biri var yaşı sana yakın olur bence sizin
010 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim. Siz ciddimisiniz peki seviyormusunuz birbirinizi?
Soran+1 yılSizin aranizda ki yas farki kac?
Soran+1 yılSizin nasil basladi anlatabilirmisiniz?
Soran+1 yılIstek attim
Yani yaşı önemli değil seni sahipleniyor ise olgun davranıyor ise bu yeterlidir
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
Soran+1 yılEvet inaniyorum edecegine. Cok iyi anlasiyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılYeterli olgunluga eristigini dusunuyossn mutlu olursunuz yuruyebilir
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlur olur da 40 yaşından sonra nasıl çocuk yapacaksın.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenir evlenmez hemen yapacaz. Zaten 50 ye kadar oluyo çocuk
Soran+1 yılKıvanç tatlıtuğun eşi 45 yaşında hamile kaldı
- +1 yıl
oluyo da riskleri var. down sendromu olayı var o tehlikeli. Senin sağlığın açısından tehlikeli. Sıkıntı yani ama tabi Allah nasip eder de inşallah her şey gönlünüzce olur.
Soran+1 yılAmin çok teşekkür ederim
Kocanizi boşamaniz hoş olmamış onun dışında yaş problem değil hakkınızda hayırlısı olsun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
+1 yılBari çocuklara acısaydin vicdansız, bu yaştan sonra ne aşkı ya
00 Yorumla Senin yaş ilerledikçe gözü başka taraflara kaymaya başlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılYuhhh. O şu an tam olgunlaşmamış ergen. Uzun sürmez değişir fikirleri
00 Yorumla Evlendikten bir süre sonra eşinize annelik değil, babaannelik yaparsınız.
00 Yorumlahayırlı sı olsun herkesin dediğine bakma mutlu olmak sizin elinizde kimsenin değil
00 YorumlaYaş dediğin sayılardan ibaret mutluysan hiç düşünme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılsorun olmaz evlendikden sonra tekrar yorum at görüşlerini yaz
01 Yorumla- +1 yıl
çocukları babasından ayırmakda olmaz yinede iyi düşün
Ooo citirci seni, oğlana iyi davran hakkını tam verirsen neden olmasin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Aşk varsa milletin dediginiz boş ver ama cocugun ailesi ne diyor bu duruma
00 YorumlaBu soruyu sormak için sence de gec değil mi.
00 YorumlaEsaslı kadınmış bravo 😅 yokuş aşağı son gaz gidiyor cesaretine hayranim : )
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla olmaz küçük ya çok analşmazlık olucak erkek beyni zaten geç büyür ortalama 20 yaş küçük biri ergen gibi olur zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok kucuk yurumez sen yaslaninca o degisir belkide..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal sen de daha gençsin. Öyle bir yürür ki anası ile şeapılır.
00 Yorumla
+1 yılmaksimum 10 yaş geri yaşlar evlilikten soraaa fikirkler değişir bence yaşadım
01 Yorumla- +1 yıl
Boşandınız mı🥺🥺
Belki yürür belki yürümez bunu kimse bilemez hakkinzda hayırlısi olsun
00 Yorumla
+1 yılsevgı karın doyurmuyor tabıkı olan var ama yınede saglıklı dusun sonrasını
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılPınar altuğ yürütüyor
10 Yorumla Allah Mesut etsin
10 Yorumla
+1 yılUmarım çevren haklı değildir ne diyim
00 YorumlaZor olacagı kesin sizin icin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. İlerde çok sıkıntı çekersin.
00 Yorumla
+1 yılYürümez, canım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAynı yaştayız benlede olır o zamam
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Seviyorsan niye sürmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok yakında yaşattığını yaşarsın..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlendin mi? İlişkin ne durumda?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) o toy daha farkında mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYürümez ilerde kendi yaşıtları daha çekici gelecek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYürümezz net yürümez
00 YorumlaHayır bence güzel bir beraberlik olur
00 Yorumlasende ysş kaç
018 Yorumla
Soran+1 yılBen 42 o 24
Soran+1 yılEski esimden siddet goruyodum anlasamiyoduk sorunluydu evliligimiz
Soran+1 yılEvet coktan bitti
Soran+1 yıl5 yil oldu
Soran+1 yılIlk esimle evlendigimden beri taniyorum. Yani 11 yildir. Ama o zaman daha kucuktu yasi
Soran+1 yılAyni apartmandaydik
Nasil basladi bu iliski acaba
013 Yorumla
Soran+1 yılCinsel yakinlikla baslamisti sonra birbirimize baglanip asik olduk
Soran+1 yılHayir yok
Soran+1 yıl5 yildir birlikteyiz
Soran+1 yılAyni apartmanda oturuyoduk
Soran+1 yılSurekli hergun birbirimizi goruyorduk
Soran+1 yılEvet isi var
- +1 yıl
Kanka daha demin başlık açan kızın nickini versene en sevdiğiniz yer neresi diye soru soran :d
- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılEvlatlık al bence daha uygun olur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılTroll
10 Yorumla
+1 yılSoru troll mu?
10 Yorumla
+1 yılGittiği yere kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılAllah ıslah etsin.
00 Yorumla 2 3 aydan fazla sürmez tatlım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Yürümezz
00 Yorumla
+1 yılkomik sadece
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kendimden 18 yaş küçük biriyle evleneceğim. Bu evlilik yürümez mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler