Ne mezunusun. Ve daha önce ne tür işlerde çalıştın.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Lise mezunuyum daha önce özel hastane yoğun bakım da çalıştım. Klinik destek daha sonra diş hekimi asistanlığı yaptım. Bilgisayar işletmenlik ve tıbbi sekreterlik sertifikam var. Yani güzel temiz mesaisi belli bi iş istyorum ama bulamayınca da. Ne biliyim büro olur doktor yani olur ya da uygun ne varsa
Unilever fabrikasını arastir. OMO fabrikası varya konya da, orası 6 aylık işçi çalıştırır ama iyi para verir. Bakarsın kadroya falan da alışverirler. Konya da çalışabilecegin en iyi fabrika
İlk konuşulan hep şu 8 saat sabit ve bir ay denemek için sana asgari vericez ve bir ay sigorta yapmicaz diyip iki gün mükemmel davranıp üçüncü gün ana avrat bırakmadan dağıtıp gitmek istiyorsun
Bir ay kaldı Antalya ya gidip biraz insan yerine konulmak ve ekstra olarak tatil yapmış olup şuradan biraz olsun kurtulup insan oldugunu anlamak lazim, fırsatın varsa sende başka bir şehir düşün
Yaş sorun degil orada olan iki üç arkadaşım var senden üç dört yaş büyük biri 34 biri 36 iki kadında gayet keyfi yerinde otel de çalışıyor ve otelin lojmanında kalıyor kalacak sorununda yok baktın olmuyor sezon bitince dönersin hem tatil hem para biriktirip dönmüş olursun
Valla şu an bildigim ben barista ve barmenlik bilgim olduğu için o kulvarda olan kişiler 27-30 civarı alıyor otel de en düşük maaş alanı biliyorum o da oda servisi yapan kişiler onlar bile 22-23 alıyor
Buradan yine iyi degil mi sen burada en ağır işi yapsan bile yine asgari alıyorsun orada hiç değilse kalacak yer yemek ve ekstra olarak keyfin yerinde tatil yapar gibi çalışıyorsun
Ya hem insanlarından da esnafından da bıkmadın mı en azından rahat olup istedigin gibi gezip giyinme özgürlüğü elde etmiş olucaksın yapma bunlar bile yeterli bir Konyalının kaçması için 😅😅
He onu bilmeden yorum yapmış oldum ama en azından bayıcı rahatsız eden bakış yok sacma sapan insan yok , kapalı olsan bile iki dakika alaaddin tepesinde soluklaniyim dediğin anda değişik tiplerin yam yam bakışları oluyor ondan kurtulmuş oluyorsun 😅
Yani kapalı olman bir şey değiştirmiyor orada otursan ya da diyelim meram da tavusbaba ya çıktın sessiz sakin oh ya yeşillik hemen 5 dakika sonra köşeye birileri oturup seni dikizlemeye başlıyorlar kurtulmak yok kaçış hiç yok 😅😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ne mezunusun. Ve daha önce ne tür işlerde çalıştın.
Lise mezunuyum daha önce özel hastane yoğun bakım da çalıştım. Klinik destek daha sonra diş hekimi asistanlığı yaptım. Bilgisayar işletmenlik ve tıbbi sekreterlik sertifikam var. Yani güzel temiz mesaisi belli bi iş istyorum ama bulamayınca da. Ne biliyim büro olur doktor yani olur ya da uygun ne varsa
Unilever fabrikasını arastir. OMO fabrikası varya konya da, orası 6 aylık işçi çalıştırır ama iyi para verir. Bakarsın kadroya falan da alışverirler. Konya da çalışabilecegin en iyi fabrika
Konya da bize bile iş yok o yüzden biz zaten eksi olarak başladık burada iş konusunda
Bize bile derken sizde Konyadasinix galiba
Evet yani Konya'nın esnafı hem rezil hemde köle gibi bakıyor elemana
Heh köle istyorlar bide çıkış saatinden yarım saat bir saat sonra çıkartmaları yok mu
İlk konuşulan hep şu 8 saat sabit ve bir ay denemek için sana asgari vericez ve bir ay sigorta yapmicaz diyip iki gün mükemmel davranıp üçüncü gün ana avrat bırakmadan dağıtıp gitmek istiyorsun
Evet tam da bu çok rezil bir yer ya is bakımından esnafla ugrasilmaz zaten
Bir ay kaldı Antalya ya gidip biraz insan yerine konulmak ve ekstra olarak tatil yapmış olup şuradan biraz olsun kurtulup insan oldugunu anlamak lazim, fırsatın varsa sende başka bir şehir düşün
Başka bir şehir bana da mantıklı geliyor da kadın olunca bide yas 31 ama mantıklı söylediğin de yani
Yaş sorun degil orada olan iki üç arkadaşım var senden üç dört yaş büyük biri 34 biri 36 iki kadında gayet keyfi yerinde otel de çalışıyor ve otelin lojmanında kalıyor kalacak sorununda yok baktın olmuyor sezon bitince dönersin hem tatil hem para biriktirip dönmüş olursun
Maaşlar nasıl ki sence
Valla şu an bildigim ben barista ve barmenlik bilgim olduğu için o kulvarda olan kişiler 27-30 civarı alıyor otel de en düşük maaş alanı biliyorum o da oda servisi yapan kişiler onlar bile 22-23 alıyor
Hmm çok da yüksek değilmiş maaşlar
Buradan yine iyi degil mi sen burada en ağır işi yapsan bile yine asgari alıyorsun orada hiç değilse kalacak yer yemek ve ekstra olarak keyfin yerinde tatil yapar gibi çalışıyorsun
Yani evet biraz mantıkli
Ya hem insanlarından da esnafından da bıkmadın mı en azından rahat olup istedigin gibi gezip giyinme özgürlüğü elde etmiş olucaksın yapma bunlar bile yeterli bir Konyalının kaçması için 😅😅
Ben tesettürlü biriyim yalnız
He onu bilmeden yorum yapmış oldum ama en azından bayıcı rahatsız eden bakış yok sacma sapan insan yok , kapalı olsan bile iki dakika alaaddin tepesinde soluklaniyim dediğin anda değişik tiplerin yam yam bakışları oluyor ondan kurtulmuş oluyorsun 😅
Aa evet bunu bı tek ben yasyorum sanyordum tuaf tuaf bakyorlar 😅
Yani kapalı olman bir şey değiştirmiyor orada otursan ya da diyelim meram da tavusbaba ya çıktın sessiz sakin oh ya yeşillik hemen 5 dakika sonra köşeye birileri oturup seni dikizlemeye başlıyorlar kurtulmak yok kaçış hiç yok 😅😅
Valla ben bekarım evde bulaşıkları yıkadığım zamanları biliyorum insanın beli ölüyor aw nasıl dayanıyonuz
Bende öyleyim inanın ki bulaşık makinası filan oluyordur illaki diye
yok mu şu kıza bulaşık kitleyecek birileri :D
Yerine göre değişir restoran otel cafe
Restoran faas food ünlü bı yerde
Sende ona göre maaş istersin onların ücreti fazla olur asgari olmaz
Evet evet baya zor durumdayım pskolojik olarak da çok kötü olmaya başladım hiç yoktan iyidir diye düşünmüştüm
Ben size çok Zor durumda iseniz yardımcı olurum diğer yandan çalışmak her zaman iyidir fazla maaş verirler o işlerde
Nerde yaşıyorsun cokmu zor durumdasın
Evet iki buçuk senedir isim yok hiç bir gelirimde yok
Konya'ya çok gelirim işim gereği tanıdıklar vasıtasıyla iş için yardımcı olurum
Yani gerçekten çıkarsın yardım edecekseniz çok sevinirim çok da dua ederim size
Aslında ben büro tarzi işler istyordum ya da sağlık bölümlerinden eğitimim ona göre
Sıkıntı değil hangi işi istiyorsan bı yolu bulunur illaki
Hangi ilde iş arıyorsun
Konya
Evet zor belin çok ağrır
Her ekten mi
Gerçekten mi
Evet gerçekten
Tamam o zamsn bulaşık iptal
hakkin da hayirlsii hangi sehirdesin ki
Market zincirleri yokmu orada başvur
31 yaşındayım market çok yıpratıcı beden ve kafa yoruyor
Evet benim abimde 29 yaşında ve senden büyük olanlarda var çalışanlardan sadece kasaya bakarsın olmazmı
Yani olabilir belki teşekkürler tavsiye için 😊
Ellerin çatlar dikkat et kesinlikle eldiven kullan
Onu kullanırım da iş yipratirvmi acaba
Tabi yıpratır
Hangi il
Konya
zorr
Online iş yapar misin
Yok yapm
Nasil yani