Rahat bir yasam mi? Sktigmin aptali ben senin ulkende bile degilim. Ulkene baksana sen o ulkede yasiyorsun? Insanlar ac, evine ekmek goturemiyor, sosyallik bile para luks olmuş. Rahat yasam suruyorlarmis? Ulan aptal baksana ulkenin haline. Siz nasil yaratiklarsiniz ya. Insan mi diyorsunuz kendinize.
Sizin sayenizde insanlar ekonomik yuzunden universite gencleri intihar ediyor, siddet suc artiyor ulkede refah olmayinca, ekmek, et hepsinin kilosu fiyati almis basini gidiyor. Ustune de bizim sayemizde Rahat mi yasiyorsun diyorsun at gozlugunu cikar. Sizin yaptiginiz secimler yuzunden olan masum insanlara oluyor.
Ulken hakkinda ve senin gibi kaypaklar at gozlugu takmis serefsizler hakkinda konusmaya hakkim var. Bu millet bu halldeyse otur dusun senin gibi tohumu bozuklarin yillardir verdigi kararlar yuzunden bu haldeler. Anlamiyorum ben ya gormuyir musunuz ulkenin halini, insanlarin buna ragmen nasil destekliyorsunuz kuduz kopek gibisiniz. It sürüleri.
Hic umrumda degil , o ulkeyke alakam bile yok baska bir ulkedeyim bu geldigim ulkede de Turkiye de gordugumuz muameleyi ve turkiyenin halini ifademde anlattim. Yapacagin her sey lehime olur merak etme 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hırsınızdan geberin. almışsa bile devletin bütçesinden almıyor sanane o zaman
Milleti uyutmaya devam ozaman
Uyuyan değil göremeyen var
Bir parti bu kadar parayı nereden buluyor diye sorarlar adama. Devletin hibe ettiği paralardan başka yasal aktif geliri mi var partilerin?
Sizin gibi koyunlara gordukce beterini diliyorum. Faydali_bilgin sahsina diyorum
@Jenny_jocn bizim sayemız de siz da rahat bir yaşam sürüyorsunuz ya zehir zıkkım olsun
Siz kimsiniz dostum?
Rahat bir yasam mi? Sktigmin aptali ben senin ulkende bile degilim. Ulkene baksana sen o ulkede yasiyorsun? Insanlar ac, evine ekmek goturemiyor, sosyallik bile para luks olmuş. Rahat yasam suruyorlarmis? Ulan aptal baksana ulkenin haline. Siz nasil yaratiklarsiniz ya. Insan mi diyorsunuz kendinize.
Sizin sayenizde insanlar ekonomik yuzunden universite gencleri intihar ediyor, siddet suc artiyor ulkede refah olmayinca, ekmek, et hepsinin kilosu fiyati almis basini gidiyor. Ustune de bizim sayemizde Rahat mi yasiyorsun diyorsun at gozlugunu cikar. Sizin yaptiginiz secimler yuzunden olan masum insanlara oluyor.
Masum insanlara uzuluyorum ama sizin gibilere daha beterini diliyorum
Olmayan beynine sokim sokim faydalı bilgin adlı gôt
amca uçmuş, salın amcayı sdlfkşsf
@Jenny_jocn dengesiz ülkemde değilsen ülkem hakkında konuşmaya hakkın yok hadi işine
Ulken hakkinda ve senin gibi kaypaklar at gozlugu takmis serefsizler hakkinda konusmaya hakkim var. Bu millet bu halldeyse otur dusun senin gibi tohumu bozuklarin yillardir verdigi kararlar yuzunden bu haldeler. Anlamiyorum ben ya gormuyir musunuz ulkenin halini, insanlarin buna ragmen nasil destekliyorsunuz kuduz kopek gibisiniz. It sürüleri.
@joccn Görmüyolar ki sorun orada işte
@joccn bu yorum başına iş açacak
Hic umrumda degil , o ulkeyke alakam bile yok baska bir ulkedeyim bu geldigim ulkede de Turkiye de gordugumuz muameleyi ve turkiyenin halini ifademde anlattim. Yapacagin her sey lehime olur merak etme 😅
Ah harbi koyunsun sen sana nedesek boş, nedersek diyelim sen at gozlugune devam edeceksin. Kafana yazik oksijen israfi.
Yani yapacagin her sey benim yararima olur o yuzden koyunca tehtidin bana sökmez😂😂😂
@cano_john24444 amca trollüyo mu acaba?
Yok ben bu mala daha önceleride denk geldim trol değil buna koyun demek hakaret olur
@çokgiizliiüye bunlar ne yiyo ne içiyo acaba, komaya girsem böyle bilincim kapanmaz
Beyni kuşta olsa ters uçar mk bunlara oy kullandırıp gençlerin geleceğini sktryorlar
@çokgiizliiüye ülke içerden batıyo. Suriler bağımsızlık da ister ilerde
Bu istekleri 10 yılı bulmaz
@çokgiizliiüye bence de, bilgin amca gibiler savaşır artık
@çokgiizliiüye Herkes aynada gördüğü yansımaya göre cevap verirmiş. teşekkür ederim
sakin ol amca kalbine incek
ambulansı çağırdım ben geliyo, açılın ben doktor falan değilim ama olsun
Turkiyede daha pahalı oldugundan abd yi tercih etmişlerdir kesin
Ülkedeki politikacıları parti farketmeden bir adaya sürmek lazım anlaşılan
akp degil tarikatlar aliyor akp üzerinden tabi
İddia edildi, kaynağın ne koçum
Reis ne yapsa doğrudur. Hikmetinden sual olmaz
Reis yatırım yapıyo sdkfldşs