Sinop’ta skandal iddia! Selzedelere gönderilen yardımlar, Gerze’de partililere dağıtıldı Kastamonu ve Sinop'ta 11 Ağustos'ta yaşanan sel felaketinden sonra yurdun dört bir yanından selzedeler için toplanan yardımlarla ilgili skandal görüntüler ortaya çıktı. İddiaya göre yardım kolilerinin bir kısmı TIR ile Sinop'un selden etkilenmeyen Gerze ilçesine getirilerek Gerze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'na ait depoda vatandaşlara dağıtıldı. İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit ise, yardım kolilerinin AKP'li kişilere dağıtıldığını öne sürdü.https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/sinopta-skandal-iddia-selzedelere-gonderilen-yardimlar-gerzede-partililere-dagitildi-6617501/
Selzedelere gönderilen yardımların AKP'li partililere verildigi iddia ediliyor! Böyle birsey olabilir mi?
Aslen sinopluyum, Türkeli ilçesi. Bu köprü yıkılan alan. Belediyede çalışan arkadaşım bize koli geldi diyor. Arkadaşlar ne hükümet yanlısı nede muhalefet yanlısı kaynaklara bakmayın. Yalan haber sonucu sürekli dava açılması sebebi ile haberlerinde net cümleler yerine " ... olduğu iddaa ediliyor " yazarlar. Nasılsa kimsenin araştırmadan yazılana direk inanıp gaza geleceğini bilirler. Halbuki gazeteci araştırır belgeler ve sunar normalde. Manyak ettiler hepimizi bir haberin gerçekliğini anlamak için, hem muhalefet yanlısı hem hükümet yanlısı hemde yaşanan bölgeden insanların yorumlarına bakarak gerçeğe en yakın olanını bulmaya çalışıyoruz
Gerçekten böyle bir durum var ise gerçekten oldukça düşündürücü acaba oradaki kişiler mi böyle bir şey yaptılar kendi kafalarına göre yani orada herkes mağdur bütün insanlar a partisi b partisi diye ayırmamak lazım
Ve dahası iddia ediliyor demiş.. yani net bir bulgu yok gibi
Doğrudur, inanırım. Lakin, Muhalefet sürekli bu şekilde ortaya iddia'lar atarak iktidara gelemez. Muhalefetin yaptığı tek şey iddia ortaya sürmek. Ortaya iddia atmak harici başka hiçbir çalışmaları yok iktidara gelmek amaçlı.
Ben en son bir çocugun kokain cekip o pudra sekeri ydi diyen cocugun internette nasıl kandirdim ama diyen vidyosundan sonra savci hakim polis kimse artık onlarin onurlari ve grurlarıda merak etmiyorum.
Artık bu hükümet ten her b. k beklenir Yani dün fetö ile yattı kalktı ondan önce pkk ile megri megri sonra mafya ilişkisi Bekir pakdemirli gibi boş bi adamı hâlâ görev de tutması salak salak adamların rektör olması sonra bir eleştiri yapınca da vatan haini ilan etmeleri Yani olabilir
İpin ucunda akpcikler varsa her şey olabilir hiç şaşırmadım pislik üstüne pislik rezillikle üstüne rezillik katıyorlar bunların vicdanı karakteri hiç yok insan olamazlar