Dünyanın her yerinde bu böyle. İnsanlar terfi almayı ya da maaşlarının anlamlı bir şekilde artmasını bekleyerek yıllarca bir yerde emek veriyorlar. Ama sonucunda çalıştıysan paranı da aldın, daha ne bekliyorsun diyerek o insanın kendisini kiralamış olduğunu açıkça ifade ederler.
Para da çok nankör bir tanrı. Biriktir biriktir herhangi bir şeyin sahibi olamıyorsun. Yıllarca bir yerde çalışıp paranı alıyorsun ama para bir işe yaramıyor ki.
Bunların kölesi olunup bunlara tapılır mı? Bunlara tanrı diyorum çünkü insanlar tanrılaştırmışlar artık, tapıyorlar.. Fazla mesai mi hemen, gece 3'e kadar çalışmak mı hemen. Tabi ki bir iş üstlendikten sonra sorumluluğunu taşımak gerekli ama iş-özel hayat dengemizi de korumalıyız, istemediğimiz herhangi bir şeye onay vermek zorunda değiliz.
Bana şirketten hisse de verecek olsalar kendi aklımla gider istediğim şirketten hisse alırım, ben belki senin şirketinden almayacağım. 😆 Hisse verilmesi de seni daha fazla köle yapmak için bir başka yöntem. Sonuçta iyi performans gösterirsen hisse değer kazanabilir.
Ne kadar yükseğe çıkarsan o kadar dibe batıyorsun.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer