Sizce de tanrı çok acımasız değil mi?

Tanrı adaletli diyorlar adalet yok tanrı vicdanlı diyorlar zerre kadar vicdan yok. öyle ki okadar insan acı çekerek ölüyor. bu dünyada (sorsan sınav derler) yok imtihan dünyası felan da filan da haydi diyelim biz sınavda yız ya öldürül*n bebekler acı çekerek öyle *bebekler onlar ne olcak? İşkence gören hayvanlar? Onlar sınavın imtihanın ne olduğunu nereden bilecek ki sen onları kötülüklerle imtihan ediyorsun?

Bu seferde diyeceksiniz onlar öbür dünyada bunların hesabını verecek. Ya abi bırakın bu ayakları tanrı çok vicdansız ayrıca bu olanlardan da zevk alıyor.

Not: sadece içimi dökmek istedim umarım beni anlamışsınız dır. linç edecek olan yobazlar inanın zerre kadar umurumda değilsiniz teşekkürler iyi günler.

Güncellemeler
+1 yıl
Şunu da söylemek isterim bence bizler tanrı nın kulları değiliz bizler tanrı nın oyuncağı yız. Şahsen ben mesela yarattığım bir kuklaya çok iyi bakarım ona zarar gelmesini istemem. Bakmaya bile kıyamam. Şöyle ki Bir dünya yaratsın o dünyaya bizleri yollasın ona itaat edenleri cennete göndersin inanmayan ları ise cehenneme yollasın. Tıpkı bir oyuncak gibi bizler le oynasın. Yani amaç ne? onu da bilmiyorum. Egosunu tatmin ediyor sadece
Güncellemeler
+1 yıl
Ve çok iyi biliyorum tanrı var sa eğer bu düşündüklerim için beni o acımasız cehennem ateşinde sonsuza kadar yakacak sırf gerçekleri söylediğim için.
Sizce de tanrı çok acımasız değil mi?