dünyada birsürü felaket yaşatıyor. ve cehennem gibi canice bir ortamı yaratan da o. siz olsanız böyle birşeye tapar mıydınız sadece merak ediyorum
Evet öyle
bilemem
hayır değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ayyy yorumlara bak medeniyetsiz kaynıyor yok çeker vururlar böyle dersen falan demişler bir de. insan değil bunlar a q. isteyen istediğine inanmakta özgür burası dingonun ahırı değil kimse kimseye bir şey yapamaz, şunu anladım ki bizim milletten bir b * k olmaz şunlara bak ya açık fikirli olun biraz insan olun
teşekkür ederim
kendilerinden farklı düşünenleri anında linç ediyorlar
evet ilkellikten çıkamamışlar. düşünmekten korkuyorlar ve kafayı biraz olsun çalıştırmaktan kaçınıyorlar. ben herkesin fikrine ve inancına saygı duyarım sonuçta kimse buranın ağası değil ayrıca farklı düşünceler bize yeni bir perspektif kazandırır
Tapmam
Eyvallah
Cevap
2Cevap
Kaos yaratmana gerek yok inanıp inanmamak sende bu zamanda kimseyle fikir tartışılmaz çeker vururlar valla.
sen ne diyosun ya
Dediğim gayet açık anlaman için birkaç defa daha okuman gerekiyor hadi bakalım
kim kimi vuruyor ne saçmalıyosun git işine
Ben Tayyibi Tutuyorum. Ama Mantıklı Düşünce Dinler Boş Saçma Geliyor. Suriye'de O Kadar İnsan Öldü. Ahlak Aile Diye Bir Şey Kalmadı. Allah Hakem Mide Seyrediyor
tayyibi tutuyorsan okumama gerek yok
Başımıza gelen felaketler bizim yaptığımız hatalardan ya da sinanmamizdan dolayı
madem dünyada hatalarımızın sonuçlarını yaşıyoruz cennet cehennem neden var
zalimler için yaşasın cehennem
zalim olmayan ama ibadet etmeyen nereye gidecek
yaradanı ve elçilerini kabul etmişse cennete girer etmemişse oda zalimdir
ne yani birşeyin varlığına inanmayan herkes sorgusuz cehennemlik. bu varlıktan haberi bile olmayan milyarlarca insan var. bu din arapların türettiği birşey ve insanlar arasında adaleti ve düzeni sağlamaktan başka birşeye yaramaz
haberi olacak düşünecek sorgulayacak öyle koyun gibi kapitalist sistemde keyfine bakmayacak vesselam
anne babadan ne öğrenirsen öyle yaşarsın. sen kaç tane dini araştırdın derinlemesine?
0-1800 yıllarına kadar araplardan uzaktaki insanların islamdan haberi var mıydı mesela
eski çağlarda uzakta yaşayanlar yaptığı amellere göre yargılanacak. Bana gelirsek ben müslüman olmama rağmen gittim kiliselere ateistlerle deistlerle konuştum budizm konfüçyüslük tengricilik gibi çeşitli dinleri araştırdım ondan sonra müslümanlığa devam ettim
eski çağdaki adam ameline göre , yeni çağdaki adam neden ibadetine göre. saçmalık değil mi? eski ve yeni çağı kim belirliyor?
eski çağdaki islamdan haberı yoksa kendi kabilesinede gelen elçiye ulaşamamışsa ameline göre biraz düşünün basit şeyler bunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?