Sizce var mı yok mu
Tanrı var
Tanrı sadece insan hayali bir şey
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
var ki sana görevler sorumluluklar yüklemiş sorumluluklarını yerine getirirsen seni güzel bi yerle mükafatlandıracak getirmezsen cezasını çekeceksin. bunu şuna benzetebiliriz sınavına çalışırsan güzel not alır üniversiteyi okursun çalışmazsan kazanamaz ve asgari ücretle kötü bir yaşamın olur.
varlığına tam delil istiyorsan şu örneği vereyim sen kendin gibi birini oluşturamazsın çünkü sende o güç yok demek ki senden daha güçlü daha bilgili biri var ki senin gibi birini daha yaratabiliyor.
biraz da şu konudan ele alalım öldükten sonra güzel bir yere gitme umuduyla yaşamak varken anne veya baban öldükten sonra boşluğa gidecekleri inancı senin yaşamdan kopmanı sağlamaz mı.
kendi kişisel görüşüm saygı duy duyma bu böyledir.
Cevap
5Cevap
Varlığı daha anlamlı geliyor bana. Şahsen kendiliğinden oluşabilen herhangi bir şey görmedim.
İnsanlar gördüğü her şeyde kim yaptı diye sorabiliyor, ok kendisini gösterince yok ya olamaz diyor, ne saçma
Var gibi hissediyorum olmasını istiyorum ama bir kanıt bulamadım varlığına dair henüz.
Ben tam tersi olmasını istemiyrm ne güzel özgürüz işte nedrn benden daha güçlü biri olsun ki :?
Tanrı varsa bile dinler yok o kesin.
Var veya yok olsa ne olur olmasa ne olur bunu da anlamyrm ben 🤔
teh Allahim yaaa soruyu soran kisi kendini kandirmaya devam.. Allah akil fikir versin
Ne alaka la sanki dünyadaki herkes Müslüman djudjdjd sende akıl olsa inanmadığım şeyin bana akıl vermesini şöylemessn
he a. k sende akil var he akil olsa dusunursun zaten
olmayan şeyi konuşamazsın demek ki var
IQ seviyen 50 falan mı :?
Ben erkeklerle sevişmeyi sevmem kalsın imkansız o erkeklerle duygu kadinlarla cinsellik felsefem benim
orada bir yerlerde bizi izlediğine inanıyorum
Nie izlesin jdudj yani nie buna inaniyrz mantıklı bir cevabın var mı kendimizi rahatlatmak için mi inaniryz acaba belki de yok
Bilmiyorum ben böyle hissediyorum bu hislerim doğrusunda da inanma gereği duyuyorum tek mantıklı açıklamam bu
Tanrı diye birsey yok
adı var sadece.
ne tanrisi ya anlamsiz bos bi hayat
Tanrı olsada boş ki şu an özgürüz bence şu an daha anlamlı
kim ugrasicak ya banane.. bana verilen hayati istedigim gibi yasarim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?