Amerikalilar. 100/90. ihtiyac. urunlerini. ithal ediyorlar ithal ediyorlar? Ve. Adamlarda. Hic enflasyon. Yok? Bunu. Turkiyede yapsa yetmisli. Yillardaki gibi olur herseyi hergun zam. Gelir ve dolarin fiyati. 1000 kat artar. Sanayici uretim icin hic birsey alamaz ve uretim biter. Halkta. Calisir ve hic birsey alamaz. Cunku. Hersey cok yuksek fiyatlidir. Bunu 70, den. 90, li yillari gormusler bilirler.
Bu aciklamadan sonra 100/90. Urun ithal Eden. Amerikada. Enflasyon fiyatlidir artist yok. Her malzeme. 20 yillari once ne fiyataysa. hemen hemen yirmi yillari sonrada. Ayni? Bu sir nedir? Bi'Bilen tanidigim sunu soyledi. 100/90 ithal ediyorlar. Ama. Yuzde onluk uretimleri. Yuzde doksanlik. ithalattan daha fazla gelir getiriyor dedi. Yani. Yuzde onla bir milyar. kazaniyorlarsa. Yuzde doksan ithalata. sadece. Bir Milton harciyorlar dedi bende "imkansiz" deyince Dinle..". Yuzde onluk uretimleri Boing. Ucaklari. - Locked Martin F35 Facebook. Microsoft. Google. V. S. dedi ve aldiklarida yiyecek giyim seyler dedi. Yani adamlar Milyar. Satisa karsi bir Milyon degerinde alim yapiyor dedi? Anlamadim kafam karisti.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
amerikada da enflasyon var ama yuzde 5 - 8 arası fakat onların para birimi rezerv para oldugu ıcın sana gore daha kolay basıyorlar basmaları sendekı kadar sıkıntı yaratmıyor ama mesele doları dusurmek ya da cıkarmakda degıl dusse ne cıksa ne onemlı olan olması gereken gercek degerıdır sen pıyasayı serbest bırakırsın oda olması gereken gercek degerıne gıde ama sureklı pıyasayı bızıklamaya kalkarsan dengelerı sureklı bozarsın pıyasayla ınatlasan adam mabadıyla ınatlasan adamdır ve enınde sonunda donuna s. çar
Ben 25 yildir buradayim 25 yil once benzin. Galonu $1 idi. Simdi son fiyati $ 4. Yani 25 yilda benzin uc kattan fazla Artmis. Ama yiyecek. Fiyatlari. Hemen hemen ayni gibi yuzde 0.6. Gibi artist olmus. 25 senede. Bir galon benzin. 4 . litre. Litreye vurursak. Turk parasiyla 65. Kurus. Litresi su an. Amerikada
Rezerv. Para? Bunu nasilsa basarmislar? Sir burada olmali
Unutmadan. Bir Galon. = 4 Litre, dir. Su an. Benzin. $4. Litre, ye. Vurursak. Bir dolardan dusuk $ 0.80 penny. Yani. Litre fiyati bir. Dolardan. Yirmi kurus eksik 6.5. Liraysa geliyor. 2024. Benzin fiyatlari burada
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!