Merhabalar öncelikle gercekten içten samimi yorumlarınıza ihtiyacım var erkek arkadasım yengeç ben basak burcuyum ve 3 seneye yakın birlikteyiz birbirimizi cok seviyoruz gercekten ikimizde meslek sahibi birbirine saygılı insanlarız erkek arkadasımla kavga ettik kücük bir sorundu aslında ama kavga esnasında uykum geldi diyince ben sinirlenip biraz kırdım galiba sonra uyudu bende 5-6 gün sustum birşey yazmadım kırılmıştım Cünkü tayin sebebiyle gittiği yerde bir değişik oldu üstüme ilişkime titreyen Ada'm gitti umursamaz biri oldu resmen yine seviyor ama böyle benle konuşmadan duramayan insan susuyor simdi konuşmadık ben ayrılalım dedim oda beni cok sevdiğini asla sevgisinin bitmiycegine söyledi bende hoşçakal dedim ve kendi birdaha yazmadı 2 gün oldu bir kac gün sonra yıllık izne cıkıcak 1 ay ve beni görmeden giderse barışamam birdaha sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Bende başağım sevgilim yengeçti bnmde sevgilim hep konuşmak isterdi vs sonra geç cvp vermeler başladı ama seni hâlâ çok seviyorum sevecem vs de diyordu ama beni çok fazla da kırıyordu. Bende en son hoşça kal dedim ve 10 gündür vs konuşmuyoruz.
Düşünüp düşünüp çıkar yol bir sebep aradığımda ise benim çabalamaya daha çok çalıştığımı gördüğünde gittikçe şımardığını , kaybetme korkusunun kalmadığını bu nedenle böyle olduğunu düşünmeye başladım artık
O çok seven adam soğudu mu sevgisi mi bitti bilmiyorum ama bir daha hayatıma almak istemiyorum ama bazı zmnlar geliyor çok özlüyorum ama öyle kırgınlıklarm varki geçmeyecek bilmiyorum.017 Yorumla- +1 yıl
Seni o kadar iyi anlıyorum ki tanımıyorum belki ama aynı seyleri yasıyoruz sanırım biz birbirimizi cok seviyoruz aslında ama onun umursamaz davranışları yeni yeni cıkıyor ortaya eskiden 1 saat konuşmasak Merak eder sorardı ayrılalım dediğimde ağlardı hemen simdi bakıyorum susuyor ya mesleği gereği degişti ya da baska birşey ama napıcam bilmiyorum
- +1 yıl
Biz 2 bucuk senedir beraberiz aileler biliyor ama bir görüşme olmadı hatta annesinden hediye bile aldım kendisi getirdi beni cok seviyor bende onu ilk sevgilisiyim ben başağım ve sinirlendiğim en ufak seyde bile ayrılalım ayrılalım dedim hep sonra bunun doguya Tayni cıktı biraz degişti sinirli biri oldu bana karsı olmasa da yaşadığımız olaylara karsı da oldu eskiden kavga etsek ben haksız da olsam ağlar yalvarır 100 kere arardı bu sefer kendi kendime bir kuruntu ettim evlilik ile alakalı ona soguk davrandım oda anlamadı bende trip attım soguk konustum yine anlamadı sonra sustum 5-6 güm hic yazmadım kendi bana bir kac gün boyunca günaydın işe geldim söyle böyle yazdı sonra ben cevap vermeyince Onuda kesti konuşmadık sonra ben mesaj attım sinirle bir yere varamıyorduk bende sessiz kalıp düşünmek istedim ve ayrılalım dedim sebeblerimi belirttim aramadın dedim oda beni cok sevdiğini ilk askı olduğumu asla sevgisinin askının bitmeyecegini söyledi bende hoşçakal dedim gördü ama Cevap
- +1 yıl
Sen de ben gibi ayrılalım lafını diline pelesink etmişsin. Aslında tam bitmeden ayrıılalm dememek lazım. Ama o an insana çok ağır geliyor ve bitsin diyor ama aslında sonradan bak burda olduğu gibi sevgimiz ağr basıyor. Bence soğudular bizden bıktılar. Şimdi sen anlayışlı olsan daha olgun olsan geçti iş işten diyecek bnce. Sürekli ayrılınca o ilişkinin sonu olmuyor. Çok zor toparlamak umarm olgun biridir de senin çabalarını daha da hiçe saymaz. Bence senin biraz daha olgun davranman gerekiyor. Herhalde polis sinirli vs diyorsun ama benim sevgilim polis olmadığı halde sinirliydi. Ve eğer gerçekten ilk sevgilisiysen hala sana bu kadar deper veriyorsa 3 yıl bir geçmiş varsa senin kaybetmemek için artk olgunlaşman lazm. Empati yapman lazm. Umarım sana geçmişi konusunda dürüsttür benim sevgilim hiç değilmiş :(
- +1 yıl
Dürüstlük konusunda hic yalan söylemedi beni üzmedi bu zamana kadar hicbir Zaman hediyemi çiçeğimi eksik etmedi 3 sene oldu ama bir kere bile hediyesiz yanıma geldiğini hatırlamam sadece biraz umursamaz davranışları var oda bilmeden yapıyor diye yormak istiylrum kendimce ben 20 yasındayım hemşireyim oda 28 hatamı farkedip düzelttim Ama bunda kırıldığım icin ayrılmak zorunda kaldım Eger bir ilişkide güven problemi yalan varsa bitirilmesi gerek basak burcuysan ömür boyu aklını kalbini sızlatır bu kuşku ama bide neden yalan söylediğine bakmak lazım seni kaybetmemek adına mı yoksa baska birsey mi
- +1 yıl
O zmn bana düşünce yapımız uymuyor ben böyle böyle birini istiyorum ama sen öyle olmuyorsun demezdi ilgisiz davranmazdi. Ben onu sevdiğim için geçmişiyle kabullenmeme rağmen bana küfür etmezdi, teli açmadığım için atletli bir kaç foto attığım için çıplak fotolarını millete atarm diye tehdit etmezdi. Konuşmanın sonunda sen s*klenmemeyi hak ediyorsun vallahi bak demezdi. ( umarm seninkide böyle düşünmez. Bu yüzden o ilgisiz olunca senin çabalaman belki bnmki gibi ters tepecek o da bnmki gibi bak umursamıyorm daha iyi oldu diyebilir) benim ilişki ölmüş sen seninkinin kıymetini bil bence canm.
- +1 yıl
Eger küfür ve size böyle terbiyesizlik yapıyorsa zaten sevginize emeğinize deger vermemiş bos Zaman kaybı olmus seven hicbir erkek sevdiğini böyle ahlaksızca tehdit etmez üzmeye kıyamaz üzülmeye bile degmezler sevmediğimiz otlar Nasıl burnumuzun dibinde bitiyor her baktıgımız yerdeler işte sizde öyle yapın tek istediğiniz aslında size geri dönmesi degil de size yaşattıklarının agır sekilde ödeyip çekmesi Eger umursamaz onu görmezseniz eminim size böyle olacaktır ama kesinlikle birdaha şans vermeyin ben erkek arkadasımı cok seviyorum ama kırıldığım nokta müsade etmiyor yapamıyorum kendi bir arasa bir özledim dese zaten herşeyi unuturum
- +1 yıl
Yok yaşattıklarını ağır şekilde ödemesi değil isteğim bişey istemiyorum beni anlasın bende onu anlayayım yanlışlarımızı görelim istiyorum benim ilişkinin ilk zmnlarında yaptığım ilgisizlikler belki de şu an bana geliyor bilmiyorum. Kırıldım bide hayatta güvendiğim, inandığım tek kişiydi o lafları çok üzdü
- +1 yıl
Bende bir bayan olarak böyle yapan bir erkeğe asla güvenip ileriye bakmanızı tavsiye etmem siz ne yapmıs olursanız olun size böyle edepsizce tehdit sözcükler eden bir insan var Kars'ınızda kim bilir size daha neler yapar herşey beklenir en cok da güven bittiginde koyuyor zaten cok iyi anlıyorum sizi
- +1 yıl
Söyle anlatayım bundan 1 hafta önce kavga ettik 5-6 gün hic yazmadım konuşmadım dün de ayrılalım diye mesaj attım kırgınlıgımı belli etmekti aslında amacım biraz da konusmak sonra oda işte ben seni seviyorum seni asla bitirmem Dedi bende hoşçakal Dedim görüp yazmadı bir daha dünden beri
En İyi Cevaplar
Bende yengecim eminim gozleri dolmustur bu yaptigina git yalvar yakan cunku bu ona deger pisman olmazsin :)
060 Yorumla- +1 yıl
Ama söyle birşey var ben ona cok kırıldım cok seviyorum ama kırıldım gercekten ve kendine günler sonra dün yazdım neden kırıldığımı da söyledim tamam ben hatalı olabilirim belki ama sana susuyorum günlerdir neden merak edip yazmadın dedim sonra ayrılalım dedim oda beni beni cok sevdiğini asla sevgisinin bitmiycegini söyledi ve resmimizi hicbir Zaman kaldırmaz hala da kaldırmadı
- +1 yıl
Bak sana cok katılıyorum bu konuda yengeçler altın kalpli duygusal insanlar asla kötülükleri dokunmaz :) ama bana da yardım et nolur ben ona yazmamakta aramamakta kararlıyım yemin ederim cok kırıldım tek korkum Eger dedigim gibi beni görmeden giderse birdaha askımdan ölsemde affedemem
- +1 yıl
Hic arkadası yok desem yeridir 😀 bana en son bu hayatta gerçek mana da sevdigim tek Kişisin Dedi ve biliyor Musun 3 senedir her buluşmamızda hediyesiz gelmedi hicbir Zaman hep Çiçek kolye yüzük ya da kutu kutu hediyeler getirdi bende ona aynı sekilde ilişkimizde cok emek var ama kırıldığım nokta var beni arasa bir özledim dese zaten konuyu açmam bile konusurm
- +1 yıl
Sana söyle söyleyim Eger cok yakışıklıysa bir erkek kızlarda hep su düsünce vardır bu yakısıklı simdi olmasa bile ilerde mutlaka aldatır egosu yüksek havalıdır ya da konuştuğu kızlardan bize sıra gelmez diye düşünür kızlar korkmayan da kendine ya da cok özgüven duyan böyle ben bunu kendime asık ederim olursa olur olmazsa güle güle diyin tip en kötü ihtimal artık çorap değiştirir diye degiştirmeye alışık kızlarımız senle de denemek ister
- +1 yıl
bir konustugum kiz vardi 2 gune kadar ablasi demiski bu senden baska kac kisiyle konusuyodur falan vallahi oyle biri degilim
Ama kiz bana ben senle ugrasamam cok yorulurum birseyler dedi herseyimi takip ediyo ben ne yapsam aynisini yapmaya calisiyo profil fotolarina varana kadar ben bunu hak ediyormuyum? - +1 yıl
Bu senin elinde olmayan sebebler ama ister istemez öyle düşünüyor insan sende onun yerine koy düşünsene Adriana lima gibi muhteşem bir kız mahallede parmakla gösteriliyor sen bile demez misin bununla uğraşamam kac tane görüştüğü vardır diye önemli olan senin ona güven vermen seni takip ediyorsa ona göre davranmalısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşak burcu isen bunaltıcı biişİ yaptındır. Cok kararsız yapınız vsr
080 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen de yengeç burcuyum başak burcu insanı ile evlilik amaçlı çıktım ömrümü yedi. Ya bir insan başkasına sinir olup gelip bana patlar mı? Herkese iyi davranıp sevdiği insanı tek kalemde yerin bir dibine sokar sonra pişman olup özür diler barışmak ister ve kandırır da ha haksız durumda haklı olmayı beceren ender burc
- +1 yıl
Okurken güldüm biliyor musunuz 😀 evet son cümleniz cok dogru ama basak burcları evlilik icin idealdir kendi Burcu'm diye söylemek degil gercekten merhametli vicdanlı insanlar seni yerin dibine gömüyorsa sözleriyle İnan sevgisinin büyüklüğünden öfkesinden sonra öfke geçince gelir özür diler bende öyleydim eskiden Şu an degilim ama yengeç burcu DA gercekten bilmeden belkide umursamaz davranınca ister istemez hırçınlaşıyor kızlar benle ciddi düşünen erkek arkadasım aileler bildiği halde tanışma aşamasına geçemiyoruz neden hepsinin sırayla olmasını istiyormuş tanışıp 2 sene nişanlı kalmak yerine hepsini mesela dogu görevi bitmende söz nişan dügün Olarak düşünmüş keske bana da sorsaydı bende istiylrum ki artık ciddi bir adım atsın ama işte konu bu degil zaten açıklamaya yazdım OKUDUYSANIZ ayrıldık :) ben napıcam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSiz başaklar en büyük yaptığı sey ayrılma konusunu öne atıp hiç acımıyorsunuz. sonra yıpranınca yengec umursamaz oluyor mesaj yazmaz kırıcı olur ama yinede sever. Ben yaşadığım biliyorum. Karşında ki insan duygusal ve ince düşünceli bunu sana yansıtsa da bazı seyleri kırılmayın dşye demiyoruz işte o yüzden kolayca ayrılma vs öne sürüyonuz. Çünkü biliyonuz ki yengec ayrılmaz sadık sever
Cevap sahibi+1 yılTavsiyem gurur yapmak yerine konuşup evlenin genelde yanyana iken sıkıntı olmuyor da telefon uzak mesafe oldu mu arada yanlış anlaşılma stres oluyor
- +1 yıl
En icimi okudunuz Allah herşeyi gönlünüze göre versin evet biz uzağız önce daha uzaktık aramızda 10 saat mesafe vardı Şu an 1 saat ama işte böyle sorunlar olunca gelip benimle konuşmadığı icin çözemediğimiz icin hemen ayrılık lafını sürüyordum ama yapmamın sebebi artık biraz akıllansın aynı hataları yapmasın diye ama Başak'lar bir sildiklerini birdaha asla hayatlarına geri almazlar cok severler ama ayrılalım deseler bile özlerler işte bende gerçek anlamda bu sefer kırıldım Cünkü benle sorunu var uykum geldi diyor ertesi gün birşey olmamış gibi konuşuyor ya gel bir konus sorunumuzu çözelim susuyorum 5-6 gün konuşmuyor bu kız öldü mğ yasıyor mu aramıyor ortada bir emek bir sevgi var bunu ona söylediğimde ben ama gercekten bir olay göremiyorum ayrılıcak diyor ya zaten olay onun beni aramaması seven merak etmez mi aramaz mı hic ben deli oluyorum napıyor ne ediyor diye
- +1 yıl
Bak ilk adım attım dedim ki günler sonra sana yazmadım Cünkü sen sinirli ben sinirli birbirimizi yanlıs anlıyoruz düşünmek istedim düsündüm ve ayrılalım dedim sana kırıldım sustum görmedin konustum anlamadın dedim oda bana seni cok seviyorum ilkimsin gerçek mana da sevdigim tek kişisin ben seni asla bitiremem Dedi bende hoşçakal dedim gördü yazmadı 1 gündür ben daha napım insan özür diler özledim der adım atmışım zaten simdi istesemde birşey yazamam ki
Cevap sahibi+1 yılBen yaşadım biliyorum suçlama yapardı. sen bunu ediyon su bu inan öyle başkası edecek yüzüne bakmam. bir olayı sorun merkezli yapıyonuz. Sen haksız olsan yazmasan belli gün aynı seyi o yapınca burnundan getiriyonuz. Ben defalarca buluşalım dedim gelmedi en son bu tarafa gelsene dedi gitsem kısa süre görüşme olacak sabahtan dese erken çıkardım diyw kızdım gitmedim. Siz sadece kendi mantıklarınız var cok detaya inip karşıyı yıpratıyonuz
Cevap sahibi+1 yılUyku konusunda konuşmalıydı ama belki de benim yaptıgım gibi kızgınken kırmamak için o tarz uyuyorum diyom. O da öyle davrandı bence
- +1 yıl
Bak sizinle sorunları anlatıp aslında anlayabiliyoruz ama kendi ilişkimiz de bu mümkün olmuyor mesela sizin hatanız kız arkadaşınıza fevri davranmanız bulusalım degil basak Burcu'na ben geliyorum ve sen benimle buluşacaksın assagıda bekliyorum dediğiniz an hemen gelecektir basak burcunu duyguyla degil de umursamadıgınız da sert davrandığınız da anlarsınız öyle yumuşar kendimden biliyorum birde size soguk davranıyorsa sorun birşey yok der büyük ihtimal anlatıcaksın diyin dökülür zaten bizde duygu yok mantık var duygu ve mantık arasında asırı bir git gel yasıyoruz ama mantığımız her zaman üste kalıyor
Cevap sahibi+1 yıl2.5 yıl olmuş neyi bekliyonuz bak ben daha cok cıkmış olarak v3. Yıldan itibaren ciddi bişi olmazsa gercekten kırıcı lık vs oluyor emek veriyon uzak sen orda o orda stres oluyor insan oturup karar verin. Gurur vs yapma konuş. Sorunu çözmeye calış tavsiyem sen böyle sen söyle dilini kullanma gercekten ben yaşadım irrite oluyordum suçlanmaktan
- +1 yıl
Peki sizce ben ne yapmalıyım Şu an konusmuyorum sessiz kalmak istedim kırıldım hani öyle laf olsun diye degil beni günlerce 1 hafta boyunca arayıp sormadıgı icin kırıldım simdi de hoşçakal yazdığım halde 1 gün önce görüp cevap vermediği icin kızdım yani hatalı kim olursa olsun bir adım atmak zor degildi bir etkek olarak buraya gelip benimle neden ayrılıyoruz gel konusalım demesini bekledim yapmadı sadece ayrılalım dedigim halde tek söylediği ben seni cok seviyorum bitiremem asla bu kadar devamı yok ve izne gidicek 1 ay bir kac gün sonra cıkıcak yola beni görmeden giderse asla birdaha hayatıma almam kendimi biliyorum sizce arar mı gelir mi
Cevap sahibi+1 yılYa ben geliyorum ile olacak iş değil bir insana 3 haftadır yalvartılır mı Allah aşkına. Bak bu akşam yazmış hakkını helal et bende dedim benim kimsede hakkım yok
- +1 yıl
Evlilik konusunda ben konuyu actım dedim ki en azından bir ailem tanışın görsün o kadar sene olmus aileler biliyor ama görüşmedi en azından sen gel bir görüş annemle felan anlattım ama cok çekingen korkuyor 2 yıl kaldı dogu görevinin bitmesine bana dedigi ben burda Nasıl evleneyim simdi gelsem tanışsam olmaz Cünkü ben burayı bitirmeye yakın tanışıp arayı uzatmadan söz nişan dügün yapmak istiylrum Dedi ama işte bende birşeyler bekliyorum artık
Cevap sahibi+1 yılGörüp de yazmıyor ise size kırgın bende yaptım aylarca yazmadım kovdu beni kırdı en sevmediğim sey baskası ile evlenme vs öne attı olmayan bir aday söyleyip kıskanırdı sinirlendim yengec ler tipik özelliği susar kızgınken. Kırmamak için. Ama konuştu m6 cok kırıcı dili kılıçtan keskin olur.
Cevap sahibi+1 yılSuçlama yapma uzaklaştırırsın ve kaybedersen acı cekersin. Çünkü bir yengeç sevdiğini asla kolay kolay bırakmaz. Bırakıyo ise kendi cok incinmiş hazmedenediği seyler olmuştur
Cevap sahibi+1 yılYa ne desem boş umut yok. Beni yıprattı evlenme evlenmiyor ne varsa yapayım diyorum yok. şu an zor bir dönemden geçiyorum onda da yanımda görüşme vs yapmıyor dediğimde yanında olmak illa buluşmak mı diyor
Cevap sahibi+1 yılEğer ciddi kırmış isen görmeyebilir bende memlekete giderken uçak ile haber vermedim. Çünkü daha öncesinde geleceğim diyip gelmedi havaalanına oba kızdım. Sen izne gitmeden görüşelim sorunumuzu oturup konuşalım de
Cevap sahibi+1 yılDedim en zor zamanımda yanımda olmuyon dedim yalan yok. Olmadı ailesi bişi der diye ailesi ile de tanıştım ona bıraktılar kararı. Kendileri rızaları yok ama sen ne dersen o demiş beni en mutlu günümde bıraktı. Otobüs de ağlayarak evime döndüm. Sonra işte 3 4 ay verimli olamadım yönetici vs destek oldu ama fayda vermedi ayrıldım gecen ay işten
Cevap sahibi+1 yılValla gurur vs bırakmadı bende. Cevrede de çok takdir edilen kız anneleri anneme beni soranlar dolu. Ben ne bir sadakatsizlik ne baska bişi yapmadım bu siteye de kayıt olma sebebim bayanları anlamak için.
Cevap sahibi+1 yılbir kaç gündür yazmıyorum kısa cevap veriyom o yazarsa en son da hak vs söyledi öyle. Ben şu an depresyondayım biliyorum . Kıza diyorum üstüme gelme destek ol yok. Eğer ki ben okulda psikiyatri dersi almasam şu an ağır depresyon da kafayı yemiştim.
Cevap sahibi+1 yılKızın babası annesi ile görüştüm ya babası demiş değer veriyor sana ailesinden memleketinden bırakıp buraya yerleşmiş diye. Ama rızası olmamış ailesi kültürel sorun olur vs. Bu halde beni bıraktı koca şehirde yanlızım akraba vs var coğuna gitmiyorum herkes böyle ortada bırakır mantığı yerleşti aklıma
- +1 yıl
Bak sana cok gönülden söyluyorum sen cok cok şımartmışsın yapma seven erkek profilsin tam seni bulup sana şükür etmeliydi bak benim beyinsiz buraya gelip konusmaya aciz Bırak yerleşmeyi Eger sen ona umursamaz davranırsan hic yazmaman gerek ben senden vazgectim birdaha yazmam desen herşeyi net görürsün emin ol
Cevap sahibi+1 yılVallahi bilmiyorum ömrümü yedi. Ben 27 yaşındayım evlenip düzenim olsun istiyorum bu ettiği bana hak mı ? Mesleğim de kritik insan hayatı ile ilgili odaklanma özgüven hersryi bitiriyor. Onun içinde son birkaç gündür saldım kendimi umursamaz davranıyorum
Cevap sahibi+1 yılBen anamdan sonra onu tanırım hayatta 2 bayan ama değmiyor. Sevdiğini hiç bir bayana belli etmeyecen böyle oluyor sobra
- +1 yıl
Ve Şu an arada Aglıyorum Can'ım yanıyor napıcam bilmiyorum Nasıl etsem bilmiyorum yazamam kırgınım bir kere de çıkıp gelip benimle konuşmasını istiyorum 1 kere sadece bu kız kırılmış kavga sebebi ne olursa olsun gidip ilişkim icin konusmak istiylrum desin cok mı birşey istiylrum? Herşeyimi kapattım insta face wp susuyorum ve beklıyorum ne kadar dogru yapıyorum sizde sogur mu merak eder mi beni
Cevap sahibi+1 yılMerak ediyordur. Ben işten cıktım yoğun servis var iken unutuyordum hastalar ile ilgileniyorum vs zaman geciyordu. Destek olsa ben bu duruma düşmezdim. Gercekten hastalar taburcu olurken benden ayrılırken ağlayanı gmrdüm. İnsanlar içinde bir köşede kendimi bulup muhabbet ederek klinik de hastaları hastalık stresinden uzak tutmayı öğrendim
Cevap sahibi+1 yılMe düşündü böyle yaptı bilemiyorum da büyük ihtimalle sen suçlama veya tartışma olduysa kırılmıştır. Duygusal oluyoruz hiç bişi yazmasan da dayanamaz max 20 gün süresi var
Cevap sahibi+1 yılMerak etme asla aşık olmaz. Yazışır ama arkadas gibi
Cevap sahibi+1 yılYok sanmıyorum en fazla netten kafa dagıtmak amaçlı yazabilir başkasına onda da bişey olmaz arkadaça şu an senin yaptıgın gibi yazışma olur
Cevap sahibi+1 yılYok yönelmez seni sevdi ise başkasına gitrmez
Cevap sahibi+1 yıl😊 aslında şu an ona yazmamak için kendini zor tutuyorsundur esip gürleyip cabuk sönersin tipik başak özelliği saydırır lafı sonra pişman olur. Bazen de konuşmak için kıvranır masus başkasına mesaj atmış gibi yaparsınız 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım ne olur yazar mı
Cevap sahibi+1 yılSana taktik vereyim wp yükle durumda sadece onu görecek sekilde ayarla ver duyguyu hasta olmuş moduna gir yengeç en zayıf noktası.
Cevap sahibi+1 yılKızdıysam aramam ondan beklerim inatcıı oldugum zaman olur sürekli alttan alma da bir yere kadar
- +1 yıl
Aslında ben kavga öncesi biraz agır konustum sanırım dışarıda dolasan hava basılı lastik gibi polis oldun geziyorsun ortalıklarda dedim bu zoruna mı Gitmiş olsa ayrılalım mesajı attığımda seni cok seviyorum hep sevicem demezdi bence hem ayrı kalıyoruz arayıp sormuyor simdi tamamen ayrıldık yine aramıyor yeter bende sıkıldım gercekten silme aşamasındayım
Cevap sahibi+1 yılDenilecek laf değil bana desen bende konuşmam polis stres altında sen uyurken nöbet tutuyor soğukta. İnsaf olsun az
- +1 yıl
Beni cok asırı sinirlendirdi ama ve değiştiği icin bu kadar hırcınlasıyorum ama yine de napıcam bilmiyorum bir kere ayrılık mesajı attım istesemde geri dönemem Çünkü bundan mnce bir kac seferde ikimizin de hatası olmasına rağmen ben adım atmıstım rüyamda gördüm vs diyerek iyice alıştı benden birşeyler beklemeye bende kırıldım tek kendi kırılmadı böyle böyle biticek sanırım ne o yazar ne ben
Cevap sahibi+1 yılNe olursa olsun saygı yitirme bal erkek olarak saygısızlığa tahammül edemiyorum banada yaptı bir kez dayanamadım bir kızdım ilk kez ağladı. Siz başaklar mantık ile acımasız davranıyonuz sonra pişman oluyonuz. Yanyana iken sorun olmaz vakit nasıl gidiyor anlamazsınız mesafe işi zorlaştıran
- +1 yıl
Kesinlikle öyle mesafe dediğiniz 1 saat ama 2 haftada 1 geliyor yanıma ya da ayda 1 gündüz çalıştığı Zaman mesela aksam gelir diye bekliyorum ama hicbir ince düsünce yok yoruluyor desem ne bilim sevdigi icim deger yani tamam Dogu oldugu icin belki yollardan cekiniyor olabilir ama bana hic söylemiyor
Cevap sahibi+1 yılSen doğuda hiç yaşadın mı? Ben 5 sene durdum sahil kentinden biri olarak kafayı yememek elde drğil sosyal hayat yok ve polis için daha zor sehhirde güvenlik yok. Diken üstğndesin. Polislik stresli meslek baştan buna alış yeri gelir tatilde birden izin iptal olur yeri gelir 2 3 gün eve gelemez 15 temmuz da coğu gün aşırı çalıştı
- +1 yıl
Dogru diyorsun ozaman bana güzel bir yöntem verebilir misin ben napıyım ne dersen yapıcam bu sefer gecen sefer rüyamda gördüm Mardin'inde haberlerde gördüm gibi şeylerle ilk adım atmışım ama en son hoşçakal dedigimm icin aklıma baska birşey gelmiyor sence ne bahane üreteyim napıyım yardımına cok ihtiyacım var
Cevap sahibi+1 yılİşin ile ilgili bişey atıyormuş gşbi yap mesela sağlıkcı isen nöbet listesi vs bayana atıyormuş hibi ismini kullanarak mesaj at
Cevap sahibi+1 yılBasit ama etkili bana aynısını yaptı dayanamadım yazdım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılTabiki hoşuma gitmişti 😁 çok fena sevdiği için yaptı dşye mutlu olmuştum
Cevap sahibi+1 yılYazdı benim ki umursamaz davranınca 😁 dediğimi yaptırıyom herseye yok diyor kırıcan mı dşyom dayanamıyo artık ip elimde 😁 zaafını kullanmam lazım senden iyi taktik alıp biraz da o koşsun peşimde
Cevap sahibi+1 yılTakip ediyorum seni 00 içeren kullanıcı adı olan yengec ile ilgili soru olursa sorarsın.
Cevap sahibi+1 yılYazdıkça yazıyorum. Çözdüm dışarı çıkmadan bir fotograf atıyom gözüm Ela ya dönük bu zaten kuduruyor 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBenim sertim çok sert oluyor kırarım diye korkuyorum karadenizliyim ondan esersem fırtına çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılŞu sizin kararsız halleriniz olmasa bir kanat eksik hayran olduğum hersey mevcut tek o huy başını insanın duvara vurası geliyor
Cevap sahibi+1 yılBeni ilk dikkat ceken asil yürüyonuz sonra cok iyi titiz sadakat utangac
Cevap sahibi+1 yılSem yazdın mı ona hiç o mu yazdı
Cevap sahibi+1 yılBarıştın mı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
+1 yılKılıbık olurlar abim örneğin ,😂😂
015 Yorumla- +1 yıl
Aa ben konuyu okumadım dur okuyan😂
- +1 yıl
Okudum ve çocuğa hak verdim. Küçük bir olayı çocuk gibi büyütüp hem kırıp üstüne birde hoşçakal diye mesaj atarsan kimse geri dönmez. Üstüne üstlük hayatında başka birinin olduğunu düşünür. Soğuk davranması ise küçük meseleyi büyütüp 5 6 gün yazmamış olmandır. Ciddi ilişki düşünen birisiyse zaten boyle gereksiz bir tartışmayı bu kadar büyütmenizin ilerde sebep olacağı şeyleri de düşünerek kendini geri çekmiştir. yani burda erkek haklı. Siz kadınlar hiç öğrenemeyeceksiniz, basit olayları buyutmeyin kaybeden siz olursunuz. Ayrıca geri dönmez sanmıyorum
- +1 yıl
Cok haklısınız belki ama tam aslında detaylı anlatamadığım icin belki öyle gözüküyor olabilir ama kırıldığım icin konuşmadım sürekli böyle sorunlarımızı çözemeden kaldığı için bu yolu sectim susmak çözümdür belki diye ama o arayıp sormadı eskiden ağlayarak sorardı beni simdi is stresimi baska birşey mi anlamadığım durumlar cıkıyor ilk sevgilisiyim ve 28 yasında çokda duygusal birisi sizce ben ne yapmalıyım
- +1 yıl
Yorulmuştur. İş stresi üstüne senin bu hallerine gelememiştir. İşin kötü yanı artık çok geç gibi. Yani arasan da döneceğini sanmam. Özür dilemeyi dene haksızsın çünkü
- +1 yıl
Emin ol şu an umurunda bile değilsin. Seni bırakamam diyen bir erkeğe hoşçakal demen benim hayatımda başka birisi var artık demekten farksızdır.
- +1 yıl
O beni tanıyor biliyor öyle birşey yapmıycagımı işte burda yazmakla aslında anlatılmıyor biraz icinde olmak lazım bende napmam gerektiği konusunda kararsızım yorumlarınız icin cok tesekkur ederim dikkatle okuyup hatalarımı görüyorum gercekten ama kırıldığım bir nokta var onu asamıyorum bir türlü
- +1 yıl
Aşamazsan kaybedersin.
- +1 yıl
Yaşınız küçük değil ve bu tarz konular için tartışmak istemiyorsa emin olun aramaz. Bu yüzden ilk adımı beklerseniz geç kalmış olursunuz
- +1 yıl
Kars lı mısın 😂
yengeçim bende
06 Yorumlaçok duygusal olur
012 YorumlaBurçlara inanmam
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!