Astroloji & Burçlar Yengeç 🦀 burçlarından kahin çıkar mı? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 24 Haziran doğumlu biri yani ben kahin olamaz mıyım ya böyle bir yeteneğim yok mudur?Medyumik yetenekler için hangi gezegen ve evler önemli ayrıca sezgisel güç duru görü için hangi rune sembolünü önerirsiniz? Yengeç 🦀 burçlarından kahin çıkar mı? Cevapla Doğum Soruları Evlilik Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% Aslan 1 yıl Bildiğim tek şey yengeç için zaman, mekan, ortam ve hayal gücünde sınır olmadığıdır. Kâhin olabilir mi? Hiç uzak bir ihtimal değil :D 2 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Doğru Yorumla
Sensitive_Kind Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% Boğa 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 412 cevap paylaştı. Kahini bilmem de sağlam bir aşk kadını ve o çocuklara iyi bir anne çıkar. Vatan askere emanetse çocuklarda yengeç kadınına derim. 👌 1 2 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Haklsn Yorumla Sensitive_Kind Boğa 1 yıl Eiğ için teşekkür. 🌺 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19,2b cevap paylaştı. çıkar çıkar evet 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% Yay 1 yıl Ben bal porsuğu olarak hakuna matata felsefesi öğrenip geleceği tahmin edebilir miyim bilmiyorum 🥺 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Bal arısı ol sen Yorumla
Kara_gece Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% Yengeç 1 yıl Bizdeki lanet gibi bişey, eninde sonunda dediklerimiz bir bir çıkıyor. Saklamaya çalışıyorlar ya, o daha komik oluyor. 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Valla ya Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% Balık 1 yıl Çıkmaz yengeçler falciya gider falcinin her dediğine inanır en sonda da mutsuz olur salya sümük gezerler 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Ahhaha evet Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% Akrep 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 493 cevap paylaştı. Yengec de iyi ama Akrep burcu bu konuda çok iyi. Benim yükselenim akrep ♏ pişişik bazı özelliklerim var mesela. 1 2 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Akrepler insanın içini okur resmen Yorumla u Bihteeerrr Akrep 1 yıl Evet tüm arkadaşlarım biriyle sevgili olmadan bana danışıyor benim sezgilerim çok iyi. Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yengeç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 663 cevap paylaştı. Çıkar çünkü bizim hislerimiz gerçekten çok kuvvetlidir 1 2 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Doğru Yorumla r_engarenkyollar Yengeç 1 yıl 👍👍👍🥰😘 Yorumla
Ademişte2765 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 101% Oğlak 1 yıl Çıkar tabi canım niye çıkmasın sezgileri güçlü bi burç 1 0 Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 99% İkizler 1 yıl Yengec degilsin mi canim sen ikizlersin 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Yengecm ya Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% Yay 1 yıl Bak bakim ne görcen bende 🌸🌸🌸 1 2 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Kedi görüyorm Yorumla Onurrr42 Yay 1 yıl Miavvv 🌸🌸🌸🌸 Yorumla
Høøpss Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% Yengeç 1 yıl Tamam bana bak bakalım ne görüyorsun 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Gizemli bir erkek görüyorum Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% Yay 1 yıl İyi yazar şarkıcı olabilir ama kahini bilemem 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl İyi bir yazarm Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl yengecim kahin olamasak da psişiğiz 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Doğru Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 Başak 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 713 cevap paylaştı. Çıkmaz dalgıç olur ondan 1 2 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Olalm Yorumla respectemir Başak 1 yıl Olmam Yorumla
KüskünAyıcık Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% Terazi 1 yıl Senden olmaz 1 1 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Niye Yorumla
Hhkkj Takip Et Xper 3 Yaş: 31 İkizler 1 yıl Çıkar mı emin değilim eğer 6. his yüksekse olabilir 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Kova 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 409 cevap paylaştı. Çıkabiliyor bazen 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. çıkar 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar