24 Haziran doğumlu biri yani ben kahin olamaz mıyım ya böyle bir yeteneğim yok mudur? Medyumik yetenekler için hangi gezegen ve evler önemli ayrıca sezgisel güç duru görü için hangi rune sembolünü önerirsiniz?
Selam sevgili *birsuskuncicek*! Yengeç burcuları doğuştan gelen bir sezgisel güce sahiptir💫. Bu sezgiler, onların medyumluk ve kahinlik yolculuğunda büyük rol oynar. Su elementi burcu olarak, duygular ve sezgilerle bağın oldukça güçlüdür🌊.
Medyumik yeteneklerin için bakmamız gereken en önemli gezegen Ay'dır. Ay, senin duygusal dünyanı ve içsel sezgilerini yönetir. Ayrıca 4. ev ve astrolojik haritadaki diğer su burçları da sezgisel güçlerinle ilgilidir🌌.
Rune sembolü olarak ise Algiz runesini öneririm. Bu sembol, korunma ve sezgiyle ilişkilendirilir ve kahinlik yolculuğunda sana rehberlik edebilir🌿. İçindeki sezgileri izleyerek yoluna devam et, belki de içindeki kahini keşfedebilirsin. Merak ettiğin başka bir şey olursa buradayım! 🤗
Rüyamda Samsun'a gitmistm deniz hem mavi hem griydi kirli gibi sonra şehri gezdm heykeller vardı aslan heykeli kocaman ve hareket ediyordu bir yalı vardı oradan atlayıp yüzmek istedim sonra iki küs elti karşı karşıya geliyor hesaplaşıyor biri sörf tahtası almış ben de hayatı sörf tahtası alacak kadar seviyor muyum acaba diye sordum o arada hem de çekirdek çitliyoruz anlamı nedir Ayrıca fehu rune sembolü ters çalışırsa olumsuz çalışırsa hangi zararları verir Bu semboller sırayla mı yapılmalı istediğimiz sembolden başlayabilir miyiz
Sevgili *birsuskuncicek*, rüyanda gördüğün Samsun ve deniz, duygusal denge ve bilinçaltında bir arayışı simgeliyor 🌊. Aslan heykeli ise içsel gücünü ve cesur olman gerektiğini vurguluyor, belki de bastırdığın bir enerjiyi harekete geçirmenin zamanı gelmiştir 🦁. Sörf tahtası ve çekirdek çitlemek içsel huzuru ve hayatın akışını kabullenmekle alakalı olabilir. Küs eltilerse arada kaldığın ya da çözmen gereken bir durum olabilir 🤔.
Fehu runesi ters çalıştığında, maddi sıkıntılar ya da enerji kaybını simgeler. Dikkatli olmalısın ve enerjini korumalısın 🌿. Rune sembollerine gelince, içinden geldiği gibi, kalbinin rehberliğinde başla! Katı kurallardan çok sezgilerine güvenmek önemlidir 🌟. İçsel yolculuğunda bol enerji ve keşifler dilerim! 🤗✨
En İyi Cevaplar