Elektrik elektronik mühendisliği yüksek lisans öğrecisiyim ve yenilenebilir enerji hakkinda bir proje yürütmekteyim. Bunun için okulumun bilimsel arastirma projesi bursuna başvurdum aylık para alabilmek için. Başvurdum 2 defa red yedim ama pes etmedim ancak sürekli bahane uydurdular yok komisyon toplanmadı yok yazın idari işler yurumuyor derken 7 ay geçti. Yani mayis ayindaki basvurum aralik ayinda ancak kabul aldı ancak ne oldu sizce? ::))
O sırada asgari ücrete 2 defa zam gelmesine rağmen o senenin ocak ayından beri ayda 1900 tl idi bursları. Sonra aralık ayında bursumu almaya başladım ve diger ay yılbası oldugundan 1900 tl olan burs 4500 tl oldu ancak bunlar yılbaşından önce hesabı kapatmak için benim bursu aralik ayina çektiler ve burslara zam gelmesine rağmen ben zam öncesinde burs almaya basladigim icin benim bursum 1900 tl hala.
Şöyle söyleyeyim burs miktarı 1900 tl iken asgari ücret 8500tl idi. Asgari ucret 11bin oldugunda yine burs 1900 tl. Asgari ucret simdi 17 bin ama bana hala 1900 tl veriyorlar boktan mevzuatlarından dolayı. Türkiyenin hiçbir kurumu böyle aptalca bir şey yapamaz bakabilirsiniz sitelerine
Kendimi aşağilanmış gibi hissediyorum. Projeyi tamamlayamazsam burs parasini da geri istiyor bu hayasızlar. Birde calismaya baslasam bursu da kesiyorlar sanki çok veriyorlarmis gibi
Siz ne dusunuyorsunuz ne yapabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer